Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (415)
Beoordelingen filteren
415 resultaten
Waardering van reizigers
67
176
106
42
24
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
67
176
106
42
24
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 415 beoordelingen
Beoordeeld op 9 augustus 2018 via mobiele applicatie

Heel goede hotel
400 meter van de luchthaven geen last van lawaai snacht heel rustig
Ontbijt ook zeer goed zeer groot keuze op het buffet.
S avonds kan je ook lekker en zeer goed eten voor een redelijke prijs zeker niet te duur.
Zeer ruime kamers, tram 4 op 400 meter stappen
Voor 2 euro ben je in het centrum .

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde alleen
Bedank mzs6900
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 27 september 2016 via mobiele applicatie

Hotel is lopend te bereiken vanaf de luchthaven. Prima voor 1 nacht kwam middennacht aan en prima geslapen en goed ontbijt. Ook gebruik gemaakt voor retour vlucht in de vroege ochtend. Kamer is prima. Geen luxe maar locatie maakt veel goed

Datum van verblijf: oktober 2015
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank familier96
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 augustus 2016

Het hotel ligt letterlijk op 10 minuten lopen van de vertrekhal van Tallinn Airport. Ideaal voor een (vroege) vlucht.

De kamer was prima. Opvallend is dat de deur naar de gang naar buiten toe opengaat. De ramen konden helaas niet open.

Er is gratis WiFi, een minibar met redelijke prijzen (2 euro voor een flesje bronwater) en een tweepersoonsbed met twee matrassen. Airco en verwarming werkten prima.

De badkamer biedt een douche en toilet. Minpuntje: het douchegordijn plakt aan je vast als je een douche neemt en er is geen douchebak waarin je staat. Daardoor staat de badkamer als je doucht binnen enkele seconden blank. Niet handig.

De kamerprijs was vrij voordelig voor een airporthotel.

De oude binnenstad van Tallinn is in 10 minuten bereikbaar met de taxi, die ongeveer 7 euro kost. Zeker het bezoeken waard.

Datum van verblijf: augustus 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank KJvW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 juni 2016

Heerlijke bedden, heerlijke vloerverwarming in de badkamer, veel ruimte om make-up spullen kwijt te kunnen. Koelkast en airco die ook warmte geeft bij kou en een venster op de zon. We genoten van het uitgebreide ontbijt . We vonden dit een uitstekend hotel. Het was niet echt wat je noemt goedkoop, wat ver van de oude stad, maar met de bushalte voor de deur was de lokatie prima.

Datum van verblijf: juni 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Impje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 mei 2016 via mobiele applicatie

Vanwege de ligging (vlak naast het vliegveld) en de vroege vlucht gekozen voor dit hotel. De kamers zijn prima, maar de dame (Li) aan de bar mag wel iets vriendelijker doen. Geldt in mindere mate ook voor de lobby, maar daarentegen was de check-out s'morgens vroeg prima. Het take-away ontbijt stond keurig klaar en was goed verzorgd. Weet niet zeker of we er weer zouden overnachten......

Datum van verblijf: mei 2016
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Bert3941
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken