Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.052)
Beoordelingen filteren
1.053 resultaten
Waardering van reizigers
849
159
27
11
7
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
849
159
27
11
7
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.053 beoordelingen
Beoordeeld op 9 december 2018

Prima nieuw (2016) hotel op loopafstand van het oude centrum en dus prima uitvalsbasis. Uitstekend heel uitgebreid ontbijt, meet heel veel keuze en verse producten. Prima ingericht en vele extra's zoals fitness, zwembad, jacuzzi, sauna en stoombad.
in het restaurant 'the able butcher' kun je prima vlees eten. iets duurder dan meeste restaurants in Tallinn, maar echt het geld waard.
aardig attent personeel.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michel L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
AhtoL6, Front Office Manager van Hilton Tallinn Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 december 2018
Google-vertaling

Dear Michel L,

Thank you very much for staying in Hilton Tallinn Park and sharing your kind review.

We appreciate your great scoring and comments about the recently opened property and our wonderful Able Butcher restaurant. All together we are very glad to hear that you remained satisfied with your stay and we look very much forward to your next stay with us!

Sincerely,

Ahto Loper
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 november 2018 via mobiele applicatie

We logeren momenteel in deze prachtige Hilton (geopend in 2016), op ongeveer 20 minuten wandelen van de oude binnenstad van Tallinn.
Van de luchthaven naar hier is maar een viertal kilometer en de taxirit kost ongeveer €7.
Vlotte check-in door heel vriendelijk Engelstalig personeel.
Ze geven tips over bezienswaardigheden.
We logeren in een deluxe room op de negende verdieping. Met uitzicht op het park.
Kamers zijn goed geïsoleerd qua geluid.
Zowel voor geluiden van buiten en van andere kamers.
Inloopdouche en bad.
Comfortabel bed met keuze uit zacht of harder hoofdkussen.
TV toont geen Engelstalige zenders behalve dan CNN en Al Jazeera in het Engels.
Vooral Finse zenders.
Ontbijt is dik in orde. Alleen kan de procedure om een tafel te krijgen kan vlotter. Eén persoon die het onthaal doet én je begeleidt naar tafel.
De wellness bestaat uit een sauna, stoomcabine, jacuzzi en binnenzwembad.
Dit alles is inbegrepen. Massages mogelijk mits betaling. Ik nam een massage met gezichtsbehandeling voor €85. Duurtijd ong 75 minuten.

Datum van verblijf: november 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Bartel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MartinL6606, Duty Manager van Hilton Tallinn Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 november 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing the Hilton Tallinn Park hotel for your accommodation in Tallinn and for taking the time to share your experience on Tripadvisor!

I am glad to note that overall you enjoyed your stay with us and remained highly satisfied with our services and facilities. We appreciate your comments about our property's convenient location, comfortable room amenities and friendly staff!

Please accept my apology for the inconvenience of having to wait to be seated at breakfast.

Thank you for your valuable patronage and I look forward to your next stay at Hilton Tallinn Park!

Vriendelijke groeten,

Martin Laur
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2018

Lekker, gezond ontbijt. Heel net hotel en rustig gelegen. Vriendelijk en goed Engels sprekend personeel. Personeel is heel behulpzaam. In de kamer hoor je geen geluid van buitenaf. Wij komen zeker nog terug.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank IngeV1978
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Martin L, Duty Manager van Hilton Tallinn Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 juli 2018
Google-vertaling

Dear Guest,

Thank you for choosing the Hilton Tallinn Park hotel for your accommodation in Tallinn and for taking the time to submit your wonderful review on Tripadvisor!

We appreciate your positive comments about our property's quiet location and helpful staff!
I am glad to note, that you had a pleasant stay at our hotel.

Thank you for your valuable patronage and I look forward to welcoming you back in the near future!

Beste wensen,

Martin Laur
Duty Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 oktober 2017

Kamers zijn ruim, praktisch en zeer comfortabel. Alle andere ruimtes zijn zeer smaakvol ingericht. Maaltijden uitstekend. Personeel behulpzaam. Wel jammer dat het een eindje bij de oude stad vandaan ligt; 10 minuten lopen. Zeker de moeite waard.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank 691adrianaw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carolina G, Operations Manager van Hilton Tallinn Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2017
Google-vertaling

Dear 691adrianaw,

We were very happy about your comment regarding your recent stay at the Hilton Tallinn Park Hotel. We are very glad that we were able to meet your expectations.

Your feedback makes us very proud and I will be very pleased when sharing this feedback with the entire team

With great pleasure we are looking forward to welcoming you back again.

Thank you and Regards,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2017

Erg prettig verblijf. fijne kamer, zonder lawaai van buiten met mooi uitzicht. Goede keuken met veel keuze en verse ingrediënten. vriendelijkheid en service gericht personeel. wellness was goed en interieur absoluut top!

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Hilton Hotels & Resorts
Bedank Bas S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carolina G, Operations Manager van Hilton Tallinn Park, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Bas S,

With a great pleasure I read your review about your recent experience with our hotel, especially that you remained highly satisfied with our service, the location and food offering in the hotel.

I will certainly share your great comment with the entire team.

Thank you very much for staying with us and we do hope to hosting you back again in the future.

Truly Yours,

Carolina Guillen
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken