Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (802)
Beoordelingen filteren
802 resultaten
Waardering van reizigers
275
369
128
19
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
275
369
128
19
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 802 beoordelingen
Beoordeeld op 9 januari 2018 via mobiele applicatie

Hotel ziet er van buiten heel leuk uit. Kamers zijn aan de kleine kant, maar van alle gemakken voorzien. WiFi was in kamer niet geweldig. Ontbijt was zeer matig. Locatie was prima. In 10/15 minuten lopen ben je op old time square. Hierdoor wel de rust en alles op loopafstand. Niet bijzonder, gewoon oké.

Datum van verblijf: januari 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank MarjoleinD147
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2017

Dit is zondermeer een goed hotel dat heel gunstig ligt aan de rand van de oude stad. Het is een wat ouder maar goed onderhouden pand met ruime gangen. Kamers zijn ruim, goede bedden en badkamer.
In de kelder is een Duitse bierkelder met een uitstekend restaurant. Ook het ontbijt is goed verzorgd.
Prijs kwaliteit verhouding is gunstig.

Datum van verblijf: november 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
2  Bedank 417keesd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 oktober 2016

Mooie ruime kamers, netjes en schoon. grote badkamer met vloerverwarming. Nespresso apparaat op de kamer. Goed ontbijt s'ochtends. personeel spreekt goed engels. Leuk Duits restaurant erbij met goede gerechten. Super goed voor elkaar voor de prijs die je betaald. en gratis parkeren bij het hotel.

Datum van verblijf: oktober 2016
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank STS90
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2016

Een heel leuk schoon hotel met prima ontbijt. via onderdoorgang in straat onmiddelijk in het oude centrum.Met de auto als je aankomt iets moeilijk te bereiken omdat het eenrichtingsverkeer is.Prijs-kwaliteit is goed.

Datum van verblijf: juli 2016
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank Beatrice S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 juli 2015

Fijne tijd gehad in Santa Barbara Tallinn. We zijn er 2x geweest deze zomer en de plek is fantastisch, lekker rustig nèt buiten de oude stad. Fijn terras aan de achterkant, alleen voor de rokers onder ons jammer dat het 's avonds / 's nachts niet open is. Nu moet je op straat voor het hotel gaan staan. De kamers zijn mooi en de bedden goed, de tweede keer kregen we een prachtige suite omdat er niets anders vrij was. De Duitse bierkelder is een beetje apart :-)

Kamertip: Aan de achterkant is het (zoals meestal) rustiger en heb je een fijner uitzicht.
Datum van verblijf: juli 2015
  • Reistype: Reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Margriet W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken