Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.986)
Beoordelingen filteren
2.987 resultaten
Waardering van reizigers
2.281
628
63
10
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.281
628
63
10
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 2.987 beoordelingen
Beoordeeld op 18 oktober 2018

Goed gelegen, goede kamers en lekker ontbijt. Aandacht had wat persoonlijker gekund; twee keer aangegeven dan mijn vrouw jarig was; niets mee gedaan. Je bent dan toch op pad en komt alleen in de kamer om te slapen.

Datum van verblijf: oktober 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 557jo
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Henry-Rein K, Guest Relations Manager van Hotel Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 oktober 2018
Google-vertaling

Dear 557jo,

Thank you for your review of Hotel Palace.

I am so glad to hear that you enjoyed our wonderful location, good rooms and tasteful breakfast. To add, I am sorry for the inconveniences you experianced in regards of your spouse's Special Day. I sincerely apologize on behalf of my colleagues for not going an extra mile and making it a perfect stay.

If you happen to return to Tallinn we would still like to welcome you back to Hotel Palace to make it right!

Warm regards,
Henry Kielberg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 september 2018

Prima kamer, prachtige badkamer alles heel ruim ook de gangen en de trappen. Uitstekend personeel, zeer vriendelijk en dienstverlenend. De mensen verstaan hun vak. Het hotel heeft ook een mooi zwembad in de kelder, een sauna en een stoomcabine. Met voldoende handdoeken en flesjes koud water. De lunch die wij er gegeten hebben was prima net als het ontbijt en met goede koffie! Kortom echt een top Hotel. Vlak bij het hotel is een parkeergarage en vanuit het hotel loop je zo het vrijheidsplein over de oude stad in. Ik kan iedereen dit fantastische hotel van harte aanbevelen.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Trudie v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Henry-Rein K, Guest Relations Manager van Hotel Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Trudie V,

Thank you so much for the wonderfully detailed review. I am thrilled to hear that you enjoyed your stay with us and that you were able to partake in all the amenities within the hotel. This is the service we aim for!

We hope to welcome you back again soon!

Best regards,
Henry Kielberg

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 september 2018

Dit mooie hotel ligt op 5 minuutjes van de oude binnenstad en is een aanrader. De receptie is geweldig behulpzaam, spreekt goed Engels en is snel in de afhandeling. De kamers zijn uitstekend en voorzien van alle gemakken en goed Wifi. Ook het restaurant van het hotel is aan te bevelen. Het ontbijt is verpletterend goed. Al bij al een top hotel.

Datum van verblijf: augustus 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank sjef20142014
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tendo L, General Manager van Hotel Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018
Google-vertaling

Dear sjef20142014!

A great thank you for this really wonderful review!
Happy, that you have enjoyed the stay with us and had the chance to visit our delicious restaurant Konrad.
We all are very much thankful and hope we can welcome you back in Tallinn in hotel Palace.

Wishing you a lovely upcoming autumn season.

Best regards,
Tendo Lindvest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 januari 2018 via mobiele applicatie

Wij hebben een heerlijk verblijf gehad in dit fantastische hotel. De locatie is uitstekend; tram 4 van/naar de luchthaven stopt naast het hotel en zodra je de straat oversteekt zit je midden in het historische stadscentrum van Tallinn. De ontvangst in het hotel was buitengewoon hartelijk. Wij waren in Tallinn om een bijzondere gelegenheid te vieren; het hotel gaf ons een prachtige ruime kamer waar een persoonlijk briefje van de manager, champagne en gebakjes op ons stonden te wachten. Wat een service!
De kamer was zeer ruim met een heerlijk bed. Koffie/thee faciliteiten, minibar, informatie over de stad, een kluis, badjassen, strijkgelegenheid; alles was aanwezig. De badkamer was zeer schoon en werd dagelijks voorzien van nieuwe handdoeken en shampoos etc.
Het ontbijt was zeer uitgebreid en goed. De hotelbars heeft redelijke prijzen voor een dergelijk hotel en de drankjes worden met alle zorg bereid.
Ook de check-out verliep soepel en de koffers mochten nog een volle dag bewaakt in de opslag blijven.
Kortom: het perfecte hotel voor een geslaagd verblijf in deze prachtige stad!!

Datum van verblijf: januari 2018
Bedank BoyS683
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 juli 2017 via mobiele applicatie

De hotelkamer was erg mooi, de douche was groot en had vloerverwarming en speakers. De medewerkers waren erg vriendelijk en behulpzaam.

De spa en het systeem er omheen was makkelijk toegankelijk. De prijs was €10 per dag, per persoon.

Indien je van plan bent om hier voor een weekendje te verblijven om Tallinn te verkennen zou ik dit hotel zeker aanraden.

De locatie is uitstekend, alles wat je wilt is binnen handbereik. Met de "Old Town" enkele stappen van de voordeur verwijderd. Indien je net als ons van een drankje houdt in de avond, dan is Club Munt een echte aanrader. Mixdrankjes waren €1.00 en een emmertje met drank €3.00, omdat de prijzen zo bizar laag waren zijn we nog steeds niet zeker of dat wel permanent was.

In het hotel kan je zelf goed ontbijten, maar dat zal niet vaak nodig zijn omdat alles binnen handbereik is.

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank 260lucs
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Tendo L, Manager van Hotel Palace, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 31 juli 2017
Google-vertaling

Dear Luc S!

Thank you a lot for choosing our hotel for your stay and sharing your feedback with us.
It is great to hear, that you very much enjoyed the time in Tallinn. It is indeed convenient location to discover around as most of the things you can find within walking distance.
Thank you also for bringing out many positive details about the hotel and especially saying our staff to be friendly.
We all wish you a great summer and hope to welcome you again soon!

Best regards,
Tendo Lindvest

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken