Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.558)
Beoordelingen filteren
1.558 resultaten
Waardering van reizigers
418
714
314
87
25
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
418
714
314
87
25
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.558 beoordelingen
Beoordeeld op 24 mei 2019

Veel te veel geld voor wat er word geboden. Kamer klein en erg warm. Airco werkte niet. Schoonmaak kamer matig, badkamer moet zeker verbetering in komen. De mensen aan de receptie mogen absoluut vriendelijker, en meer geinteresseerd zijn.

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Seaside55929336134
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Toma V, General Manager van Park Inn by Radisson Central Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 mei 2019
Google-vertaling

Dear Seaside55929336134,
Thank you for staying with us and for your kind review. I am really sorry that we did not meet your expectations. Please accept my apologies about the air conditioning, I hope you have reported it to reception and we would have found the solution for you.
Hope to be able to welcome you back and to exceed your expectations next time!
Kind regards,
Toma Torseke
Hotel manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 november 2018

Prima hotel in het centrum van Tallin, alle bezienswaardigheden op loopafstand. Kamer is simpel maar wel compleet. Het ontbijt is super! Grote variatie met écht verse producten. Dat is heerlijk wakker worden.

Datum van verblijf: november 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bartontheroad
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Toma V, General Manager van Park Inn by Radisson Central Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 november 2018
Google-vertaling

Dear bartontheroad,
Thank you very much for your great review and for your stay at our hotel. I am delighted to hear that you have enjoyed our Super breakfast and the perfect location.
I hope to welcome you back in the nearest future!
Yours truly,
Toma Vezyte
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 juli 2018

Wij verbleven in een familiekamer. Ruime kamer met dubbel bed, stapelbed, salon, badkamer met bad/douche. Mooi en kleurrijk ingericht, met aandacht voor details. De kamer was aan de straatkant en we vonden het wel vrij gehorig.
Toen we incheckten, was de kamer nog niet klaar. Omdat we even hadden moeten wachten, kregen we een voucher voor een gratis drankje in de bar. Zeer attent!
Uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils!
Heel mooi hotel. Prima service en prijs/kwaliteit. Op wandelafstand van het historisch centrum. Zeker en vast een aanrader.

Kamertip: Probeer kamer aan de Narva Mantee te vermijden
Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank De_Markiezen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaanus L, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Central Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 juli 2018
Google-vertaling

Dear De_Markiezen, Thank you for choosing our hotel for your stay and taking the time to share such a thorough review. Every feedback is very importand to us and help us find ways for improvement.
We thank you for reccommending us and would love to see you here again when travels bring you to Tallinn.
With kind regards,
Jaanus L

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 mei 2018

Prima hotel met heel vriendelijk personeel. Hotel heeft goede spa voorzieningen. De ligging is prima om de oude stad te bezoeken. Ontbijt is heel uitgebreid en gevarieerd. Het enige nadeel is dat de ramen niet open kunnen, de airco kan je daar iets bij helpen om de temperatuur in je kamer redelijk te houden.

Kamertip: Kamers aan de acherzijde hebben minder last van zoninval
Datum van verblijf: mei 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Tilly D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Vilija R, General Manager van Park Inn by Radisson Central Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 mei 2018
Google-vertaling

Dear our guest,

Thank you for taking the time to rate our hotel. Your opinion is very important for us, it guides us forward to improve our service. I am glad to hear that you experienced our warm Estonian hospitality.

On behalf of our entire staff here at the Park Inn by Radisson we would like to thank you for your business and will be glad to welcome you again when your travels bring you back to Tallinn.

Kind regards,
Vilija Radzvilaviciene
General manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 maart 2018

Hotel is centraal gelegen op circa 500 meter van de oude stadsmuren/ het oude centrum. Hotel ligt aan een binnen parkeerterrein en niet direct aan een drukke weg. Kamers zijn ruim en zeer rustig. Schoon en goed onderhouden. Ontbijt is uitgebreid en zeer goed.
Prijsstelling zeer redelijk

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank rob0603
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jaanus L, Front Office Manager van Park Inn by Radisson Central Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2018
Google-vertaling

Dear Rob0603, Thank you very much for taking the time to share your positive feedback. We are really happy you enjoyed your stay here and would love to see you again when travels bring you to the area!
With kind regards,
Jaanus L

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken