Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Bijzondere avond”
Beoordeling van Rataskaevu16

Rataskaevu16
Geclassificeerd als nr. 1 van 1.292 Restaurants in Tallin
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 16
Keukens: Europees, Scandinavisch
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Ontbijt, Diner, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Alles klopte aan deze avond. Fantastisch eten met de meest vriendelijke bediening die je kunt wensen. Een must voor mensen die van heerlijk eten houden en Tallinn bezoeken.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank bartdhaas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (6.857)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 6.857 beoordelingen

13 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Must do!! In Tallin. Alles klopt , service , kwaliteit en prijs. Waanzinnige avond in de oude stad. Heerlijk eten en drinken.

Datum van bezoek: september 2019
1  Bedank PatrickBeuk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Op Tripadvisor dit restaurant gevonden en toevallig was er een tafeltje vrij, want reserveren is hier eigenlijk wel een must. Wat een geluk voor ons, want het was echt een geweldige ervaring. Het eten is er heerlijk en niet echt heel duur, maar de serveerster maakte onze avond onvergetelijk: ze was grappig, ze was aanwezig wanneer je haar nodig had, en ze maakte het persoonlijk zonder te amicaal te zijn. Nog nooit hebben we zulke goede bediening gehad! We hebben meteen gereserveerd voor over anderhalve week, wanneer we weer in Tallinn zijn.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank JolandaN
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekker hoofdschotels aan heel zachte prijzen. Supervriendelijke bediening. Het beste van wat we in Tallinn bezocht hebben. We hebben meteen gereserveerd voor volgende week.

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank Pdelhaye
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2019 beoordeeld

We gingen hier met 4 personen eten, nadat we van te voren hadden gereserveerd.
De bediening was uitstekend en vriendelijk, ik zou willen dat restaurants in Nederland daar een procentje zouden hebben.
Maar de grootste verrassing was toch echt wel het eten, de lunch.
Fantastische gerechten met gevarieerde explosies op de smaak papillen.
Prijzen zijn redelijk, alleen is de wijn, zoals overal in Talinn, wat aan de prijs.

Datum van bezoek: mei 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Monique V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Rataskaevu16 bekeken, bekeken ook

 

In Rataskaevu16 geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding