Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.075)
Beoordelingen filteren
2.075 resultaten
Waardering van reizigers
507
820
478
176
94
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
507
820
478
176
94
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.075 beoordelingen
Beoordeeld op 6 september 2019 via mobiele applicatie

Met ons reisgezelschap hier drie nachten verbleven.
Een geweldig hotel met een uitgebreid ontbijtbuffet.
Vriendelijk personeel en het hotel is van alle gemakken voorzien.
Een goede gratis internet verbinding die zeer goed functioneert.
Een zeer goede keuze bij een verblijf in Talinn!

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met vrienden
6  Bedank V5298ZYpeterk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MANAGERHTL, Manager van Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2019
Google-vertaling

Dear guest,
Thank you for sharing your generous feedback and for sharing it with the the TripAdvisor community as your appreciation is the best reward.
We are very pleased to see that you have enjoyed your stay with us, particularly the breakfast, good wifi connection and friendliness of our staff.
It is always great to have you as our guest and we can't wait to hear from you again!
Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2019

Hotel is prima en modern ingericht. Ruime kamers en een prima ontbijtbuffet.
Sauna, zwembad en sportzaal worden ook gebruikt door de locals. Ziet er prima onderhouden uit met ruime kleedruimte en gratis kluisjes.
Koffie en thee op de kamer.

Datum van verblijf: maart 2019
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank nijssenr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MareT41, Manager van Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 maart 2019
Google-vertaling

Dear nijssenr,
We are very happy that you have chosen the Park Inn by Radisson Meriton Hotel for your trip to Tallinn and that you have taken the time to forward us your feedback.
We are very pleased to see that you have enjoyed your stay with us, particularly the aqua facilities and breakfast.
It was great to have you as our guest and we can't wait to serve you in the near future.
Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 augustus 2018 via mobiele applicatie

Goede service, vriendelijk personeel, goed ontbijt, lekker zwembad met sauna. Een echte aanrader als je in Esland wil verblijven. Kortom een perfect hotel met goede gastvrijheid je kunt ook nog gebruik maken van een mooie fitis ruimte op de eerste verdieping waarbij je zicht hebt op het zwembad.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank cm_1982menl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meriton_Park_Inn, Marketing Manager van Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2018
Google-vertaling

Dear C M
Thank you for sharing your generous feedback and for sharing it with the the TripAdvisor community as your appreciation is the best reward.
It was great to have you as our guest and we can't wait to serve you in the near future.
Best Regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Park Inn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
MANAGERHTL, Manager van Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 3 juli 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Beoordeeld op 3 november 2017 via mobiele applicatie

Schitterend gelegen hotel naast het oude stadscentrum. Ruime en comfortable kamers. Blijf er evenwel weg als je van rust houdt. Het hotel is zo groot dat je in de lobby de indruk hebt op een luchthaven te zijn. Voor het ontbijt is het vechten voor een zitplaats en totale chaos aan het buffet. Prachtig inbegrepen wellness centrum waar ik echter na een paar minuten terug weg was omdat het er overvol was met joelende kinderen. Niet mijn soort hotel

Datum van verblijf: oktober 2017
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank LuciusCaesar
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Herbert B, Manager van Park Inn by Radisson Meriton Conference & Spa Hotel Tallinn, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 november 2017
Google-vertaling

Dear Luc V,
Thank you for your feedback about your stay. I am sorry to see that you could not relax during the period of school holidays.
We would be happy to welcome you again in future, maybe in December when Tallinn opens the beautiful x-mas market in the Old town.
Best Regards
Herbert Bachner
Operations Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken