Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slecht”
Beoordeling van 17's BAR

17's BAR
Geclassificeerd als nr. 43 van 1.469 Restaurants in Bratislava
Certificaat van uitmuntendheid
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
28 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Er zijn Belgische bieren aanwezig maar niet de bijhorende glazen.
We konden er niet eten terwijl andere personen dit wel konden en de zaak zat niet vol...
Voor de bediening moet je zeker niet gaan, geen aanrader.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank DieterM522
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (420)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 420 beoordelingen

13 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig terras. Heel vriendelijke en attente ober!
Uitgebreide keuze en het eten was ook lekker. Nadeel is wel dat je er enkel cash kan betalen.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 762charissed
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hadden deze bar gevonden op TripAdvisor omdat we gezellig maar simpel wilden eten. Het was hier druk, maar binnen vonden we nog een tafel. Hier was de sfeer echter ook prima, beetje 'bruine kroeg achtig'. De pizza's waren heerlijk en veel keuze uit lekkere biertjes. Prijs/kwaliteit echt top! Ook de bediening was vriendelijk. Kortom, een aanrader in Bratislava!

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank AniekS4
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Gezellig kroeg met veel verschillende biertjes, mooie kaart met goede uitleg vriendelijk personeel en prima eten dit alles voor een een mooie prijs

Datum van bezoek: april 2017
Bedank eva61190
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hartstikke gezellig! Vriendelijke service, goed pils. Wat wil je nog meer. Het eten was na behoren voor een vriendelijke prijs

Datum van bezoek: augustus 2016
Bedank M3462QVryanl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die 17's BAR bekeken, bekeken ook

Bratislava, Regio Bratislava
 
Bratislava, Regio Bratislava
Bratislava, Regio Bratislava
 

In 17's BAR geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding