Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“SUPER GEBAK,ONGELOOFLIJKE KWALITEIT,GROOT VERSCHIL IN PRIJS EN KWALITEIT”
Beoordeling van Gerbeaud

Gerbeaud
Geclassificeerd als nr. 40 van 206 Dessert in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Hongaars, Café
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Diner, Lunch, Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen, Afhalen
Wijk: District V / Binnenstad
1 juni 2018 beoordeeld

GERBEAUD DAAR MOET JE ECHT WEL GEWEEST ZIJN .
Wat een keuze aan gebak ,sortering, en smaken, rustig terras, buiten, en van binnen ongekende schoonheid lijkt op de tijd van Sisi
Gebak van een uitzonderlijke smaak, de uitstraling, van het gebak, het is bijna kunst ,en dan de smaak, super lekker.
Echt een aanrader

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank hebriwp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Gerbeaud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juni 2018
Google-vertaling

Dear Hebriwp,

We would like to express our thankfulness to you for not regretting to spend a few minutes of your time to share your opinion on Tripadvisor.
It filled us with so much happiness that you were fascinated by the Gerbeaud, we are also extremely proud of this place. Furthermore, we were really happy to learn that you found cakes super delicious. It is really great that you recommend us to others.
We are looking forward very much to greeting you again, you will be waited with warm welcome all the time.

Warm regards,
Gerbeaud Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.356)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 7.367 beoordelingen

12 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is hier niet goedkoop maar het is wel leuk om een keer gedaan te hebben. Het interieur is heel apart en mooi om te zien.

Bedank RafflesNL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Gerbeaud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 14 maart 2018
Google-vertaling

Dear RafflesNL,

Thank you very much for visiting Gerbeaud Café during your recent trip to Budapest.
It is nice to learn from your feedback that you enjoyed your visit here and that you were impressed by our stunning interior design.
It would be nice to be at your service again during your following visit in Budapest.

Best wishes,
Gerbeaud Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 maart 2018 beoordeeld

lekkere taartjes en koffie zeer mooi interieur,wel de duurdere klasse maar goed verzorgd en vriendelijke bediening

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank geertenhilde1970
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Gerbeaud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 maart 2018
Google-vertaling

Dear geertenhilde1970,

For a start, allow us to express our most sincere gratitude to you for not regretting your time to write down and share your kind words with us on TripAdvisor.

It pleases us greatly that Gerbeaud could measure up to you. It is nice to see that we could pleasantly surprise you with the quality of the food we served as well as our service that our wonderful staff provided. We always strive to provide a superior service. We also place great emphasis on preparing our products with great care and from the finest ingredients.

Once again, thank you for the positive feedback and we very much look forward to welcoming you back soon.

Kind regards,
Gerbeaud Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gekozen voor een taartje en een glaasje bubbels. De bediening was vlot en vriendelijk. De smaak van het eten zat ook goed en dit allemaal in een heel stijlvol kader! Ook niet moeten wachten voor een tafel

Bedank Evelien V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Gerbeaud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 februari 2018
Google-vertaling

Dear Ms. Evelien V,

First and foremost, please allow us to express our sincerest gratitude to you for taking your time and writing your lovely review of our café.
It pleases us greatly that Gerbeaud could measure up to you. It is nice to see that we could pleasantly surprise you with the quality of the food we served as well as our service that our wonderful staff provided.
Thank you very much once again for your enchanting feedback, hope to see you soon!

Yours sincerely,
Gerbeaud Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 februari 2018 beoordeeld

Aan het grote plein aan het eind van de winkelstraat, juist bij het eind/beginpunt van metrolijn 1, de oudste metrolijn van Europa! bevindt zich dit restaurant. Heet goede bediening, prijsniveau hoog voor Boedapest maar 'gewoon' voor Nederlandse begrippen en daarbij dan wel dat het gebodene van goede kwaliteit is.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank eha49
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Gerbeaud, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 februari 2018
Google-vertaling

Dear Eha49,

First and foremost, please allow us to express our appreciation for having chosen to have a little treat at our Café and for taking your precious time to share your honest review too. Your honest opinion is both valued and highly appreciated.

We cannot be happier with the fact that you discovered our lovely place and decided to give it a go.We hope that you enjoyed every single minute you spent here, and every warm sip you had. Gerbeaud is one of the oldest and most popular cafés in Budapest, and it has a unique atmosphere in an outstanding location. Just a few minutes’ walk from the Danube, and also in the heart of the city. We are happy to read that you were satisfied with the service.

We really appreciate that you visited us, we hope that you will return to us for a second time, we will always wait you with warm welcome.

Warm regards,
Gerbeaud Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Gerbeaud bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Gerbeaud geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding