Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Boven gemiddeld goed ”
Beoordeling van Fatal Etterem

Fatal Etterem
Geclassificeerd als nr. 861 van 3.909 Restaurants in Boedapest
Prijsklasse: US$ 22 - US$ 44
Keukens: Hongaars
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Lunch, Diner, Na sluitingstijd, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: District V / Binnenstad
29 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Veel,geweldig,goed geprijsd!!
Niks meer of minder.
Als het druk is moet men wel even geduld opbrengen..
Maar das meer dan de moeite waard.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank Pascal N
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (2.351)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 2.351 beoordelingen

18 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen regelmatig in Boedapest. Elke keer zeggen we dat we nubeens ergens anders gaan eten. Maar toch gaan we elke keer weer hier. Waarom? Het is gewoon geweldig, heerlijk, vriendelijke bediening. En ja soms moet je wat langer wachten, maar die mensen rennen zich kapot. Heb dan even geduld, het is vakantie. Volgende keer Boedapest, weer hier eten, zeker weten

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank nataschap252018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Het duurde lang voordat we konden bestellen en eten kregen. Het is een klein maar druk restaurant dus we verbaasde ons erover dat zelfs de rekening krijgen 20 minuten duurde, aangezien de bediening het niet super druk had. Een salade besteld waar meer saus in zat dan sla en een zeer grote portie in een groot cocktailglas?! Daarna nog een schnitzel die groter was dan een gemiddeld bord zonder frietjes helaas. Deze was al een stuk beter dan de salade maar niet echt heel lekker. Zeer teleurgesteld over dit restaurant.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank 541irisp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Slechte service!! 20 minuten gewacht nog geen bestelling opgenomen zelfs niet voor te drinken. Maar opgestaan en weg gelopen. Krijg je wat Hongaarse woorden achter je aan

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank meesz2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gelegen in een toeristisch straatje...lokborden aan de ingang.zeer grote porties...serieus vettige patatjes onder het vlees...niet echt een culinaire zaak... de rosé niet te drinken. Veel te duur...er zijn betere zaken om te eten....geen aanrader...

Datum van bezoek: april 2018
Bedank yvesenisabelle
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fatal Etterem bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Fatal Etterem geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding