Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“ONTBIJTEN MET STERREN”
Beoordeling van Costes Downtown

Costes Downtown
Geclassificeerd als nr. 99 van 3.858 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Wijk: District V / Binnenstad
Gegevens restaurant
Wijk: District V / Binnenstad
7 februari 2018 beoordeeld

Lekker en onberispelijk ontbijt met goede bediening. Niet beter, niet slechter....
A la carte prijzen voor ontb ijt zijn redelijk duur voor Budapest.

Datum van bezoek: december 2017
1  Bedank Daniel V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CostesDTManagement, Vezető van Costes Downtown, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 februari 2018
Google-vertaling

Dear Daniel V,

We are so glad you did not regret taking a few moments from your time to share your much valued thoughts with us, regarding your recent visit to our restaurant.
We are especially content to read that you were impressed by our staff’s work, we are delighted that they could prove their professionalism this time as well and that they contributed to a flawless time spent in our Costes Downtown restaurant. Furthemore, we are thrilled that you were satisfied with the a la carte prices of the breakfast.
It was a pleasure to serve you and we very much hope to have the chance to welcome you back here again in the near future. Thank you for sharing your feedback and observations with us again.

Best wishes,
Costes Downtown Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (977)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 977 beoordelingen

12 oktober 2016 beoordeeld

Werkelijk uitstekend lunchmenu, top kwaliteit producten worden tot tongstrelende gerechten verwerkt. De bediening is zo plezierig en staat samen met de inrichting garant voor een zeer verzorgde comfortabele ervaring. Heel veel waar voor je geld.

Datum van bezoek: oktober 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Catha S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 september 2016 beoordeeld

Zeer lekker gegeten, mooie porties, eten is zeker niet duur voor wat je krijgt. Lekkere aangepaste wijnen. Heel vriendelijke bediening en prachtig interieur.

Datum van bezoek: september 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
3  Bedank JesseV556
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Fantastisch eten, mooie ambiance een zeer goede service. Het diner was heerlijk. Weer hadden zelf onze 5 gangen samengesteld.
Naar West-Europese normen is het eten normaal geprijsd voor een sterren tent. De wijn was wel erg duur; goedkoopste fles EUR 40,-

Datum van bezoek: augustus 2016
2  Bedank Nick B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2016 beoordeeld

sterrenrestaurant in boedapest :
wij aten een 4 gangen menu met aangepaste wijnen ( wine paring)
professioneel en vriendelijke ontvangst
goede wijn combinaties met deskundige uitleg over de wijnen
Als u van lekker eten houdt, verrassende combinaties van smaken probeer het maar....top aan betaalbare prijzen.
Het interieur is heel stijlvol ingericht
maakt deel uit van prestige hotel , zeker de lobby van dit hotel eens bezoeken

Datum van bezoek: juli 2016
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank xax y
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Costes Downtown bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Costes Downtown geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding