Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lunchen bij Sorozo”
Beoordeling van Lanchid Brasserie

Lanchid Brasserie
Geclassificeerd als nr. 304 van 3.862 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 10
Keukens: Hongaars
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: District I / Buda
1 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuk tentje waar je meteen de Rock sfeer beproeft op het moment dat je binnen stapt. Als lunch hebben wij gekozen voor een caesar salade. Heel simpel gemaakt maar heel erg lekker, een aanrader.

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank DennisPijn
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (706)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 706 beoordelingen

30 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Leuke oldskool rockmuziek op de achtergrond. Goede bediening, heerlijke chocolademelk. Hamburgers zijn ook top, niet duur wel meer dan voldoende. Kortom aanrader!

Datum van bezoek: april 2017
Bedank robbertl652
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een erg goed restaurant in het stadsdeel Boeda. Op de kaart staan Hongaarse gerechten die van zeer goede kwaliteit zijn. De inrichting heeft sfeer. Vriendelijke medewerkers die de tijd voor de gast nemen.
Wij hebben genoten, hopelijk u binnenkort ook.

Datum van bezoek: april 2017
Bedank 344marcelj
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 januari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ideale plek om tijdens de verkenning van Boeda te gaan lunchen. Een paar borden op tafel en een casserole goulashsoep en smullen maar. Leuke, authentieke plek.

Datum van bezoek: januari 2017
Bedank Fredjes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2013 beoordeeld

Goed onthaal, mooi interieur. Lekkere kaart.
De sfeer is intens. Vlotte en vriendelijke bediening en aan zeer schappelijke prijzen.

Datum van bezoek: april 2013
    • Prijs/kwaliteit
    • Sfeer
    • Service
    • Eten
Bedank Rudy1966
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Lanchid Brasserie bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Lanchid Brasserie geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding