Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zin in gebak en koffie ?”
Beoordeling van Desszert.Neked

Desszert.Neked
Geclassificeerd als nr. 3 van 157 Snelle hap in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 4
Keukens: Frans, Hongaars
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten
12 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Voortgaan op recensies is altijd een gok maar deze keer niet.
Lekker gebak met straffe koffie.
Keuze was beperkter dan verwacht maar desalniettemin aangenaam verrast. Prijzen zijn ok. Betaal je in België veel duurder.

Datum van bezoek: april 2019
Bedank Paul V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (550)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 550 beoordelingen

24 oktober 2018 beoordeeld

Wauw, wat hebben ze hier heerlijke gebakjes! Smaakcombinaties die je zelf niet zou bedenken, maar die zó lekker zijn.

Datum van bezoek: september 2018
    • Eten
Bedank ekmef82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren aan het rondkuieren toen we op deze zaak uitkwamen. Ze is super gezellig ingericht en heeft heerlijk zoute caramel ijs. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. De prijzen zijn zeker niet te duur.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank KrisZ113
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg goed! Lekkere taartjes en mooie setting. Zeker een aanrader om te bezoeken Ook de koffie was lekker.

Datum van bezoek: maart 2018
Bedank Michelle H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je er zeker van wil zijn dat je gaat genieten kom dan naar dessert neked want dat ze met zorg omgaan met hun gerechten is feit. Alles ziet er perfect uit en je kan zo in de keukenkijken. Ook onze capacious en thee smaakten goed

Datum van bezoek: december 2017
Bedank CorlinaK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Desszert.Neked bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Desszert.Neked geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding