Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima keuze ”
Beoordeling van Meat Boutique

Meat Boutique
Een tafel reserveren
2
do 20-6
20:00
Geclassificeerd als nr. 49 van 3.877 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 25
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: District I / Buda
3 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, kleine kaart maar goede producten! Wij werden geholpen door Thomas, heel Vriendelijk en wist veel te vertellen over de gerechten op de menukaart. De manager zelf vonden wij niet zo vriendelijk, hij kan wat van zijn personeel leren qua klanten gerichtheid. Verder heerlijke wijn en heerlijk gegeten, prima afsluiter na een paar dagen Boedapest

Datum van bezoek: januari 2018
Bedank Kelly S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Meat Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 januari 2018
Google-vertaling

Dear Kelly S,

We thank you for your wonderful review, we are so grateful to you for taking the time and not regretting the effort to write down and share it with us and the other members here, on TripAdvisor.

We cannot be happier with the fact that you discovered our lovely place and decided to give it a go, we are glad to read that you didn’t regret your choice. It makes us glad that you highlighted the professionalism of the staff, all of the workers are really attentive, so feel free to contact them in the future as well if you have any special request. Flawless meals are a must in our restaurant. Luckily, our chef and team are amazing, therefore we are serving perfection at all times.

We genuinely wish that you enjoyed every minute of the time you spent with us, and we would be honored to see you again in the future.

Warm regards,
Meat Boutique Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.641)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

11 - 15 van 1.641 beoordelingen

18 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten en goede service! Medium is ook echt medium hier. Het vlees ontzettend mals en smaakvol. We werden bediend door een attente heer. Prijs kwaliteit verhouding is goed! Keep up the good work!

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank PjotrvDam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Meat Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 oktober 2017
Google-vertaling

Dear PjotrvDam,

We would like you to know how grateful we are because you visited our restaurant and posted your review about it here on TripAdvisor!

We owe you our endless gratitude for leaving such an outstanding review about us, it is promising to see we can achieve our goal in satisfying the visitors and make them leave with a content opinion about us. Our team is always doing their best to assist you and make you feel taken care of, these types of acknowledgements are the reasons they work hard day by day.

We are blissful you could choose something fitting for yourselves from the menu we offer, and you were pleased with the quality of the meat you got as medium.

We are hoping to see you again soon!

Best wishes,
Meat Boutique Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het restaurant ziet er erg gezellig uit, leuk aangekleed. Het eten smaakt heerlijk! Bediening is erg vriendelijk en probeert het je naar de zin te maken. Eigenlijk nergens wat op aan te merken. Cappuccino is perfect.
Tip: hoofdgerecht risotto en dessert cheesecake!

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank 628jellew
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Meat Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Jelle W,

We highly appreciate the kindness with which you reviewed our restaurant, Meat Boutique!

What could be even more promising for us than the fact that all facilities of our restaurant managed to measure up to you! We are exceedingly pleased that you deemed our colleagues’ work satisfying and enjoyed their great attention too!
Furthermore, it pleases us purely that the aesthetic appearance of Meat Boutique turned out to appeal to you!
Moreover, we cannot find the suitable words to describe how very happy we are that the quality of the dishes we served brought you pure culinary experiences as well as the delicious Cappuccino with which you have topped your palatable dinner!
And besides, thank you very much for highlighting the perfect quality of the Risotto and Cheesecake – and for recommending these to the others!

Finally, please accept our whole crew’s very best wishes for the future!

Nice regards,
Meat Boutique Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Nette bediening, mooie locatie en meer dan prima gegeten. Prettig om ook het rustigere gedeelte van Budapest te ervaren.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank I7887ECpeterp
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Meat Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 juli 2017
Google-vertaling

Dear Peter P,
We would like to share our thanks with you for trying our what our restaurant has to offer and for posting your thoughts here on TripAdvisor!
It is heart-warming to read you were more than satisfied with the quality of the service we provide, we are glad to receive a positive feedback such as yours. We are happy you enjoyed yourself in our restaurant!
We wish to welcome you again in the future!
Warm regards,
Meat Boutique Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2017 beoordeeld

We hebben goed gegeten, goede bediening. De prijs mag iets lager die vonden wij iets aan de hoge kant. Locatie met uitzicht op de Donau is natuurlijk top.

Datum van bezoek: januari 2017
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit restaurant
Bedank Claris73
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Meat Boutique, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 januari 2017
Google-vertaling

Dear Claris73,

Let us express our gratefulness to you for this wonderful review, it is always nice to read so positive feedbacks like yours.

We are more than happy to hear that you were entirely satisfied with both the professional service and the well-prepared meals in our charming restaurant, we sincerely hope that you enjoyed every bite you had. Furthermore, we are so glad to hear that you highly appreciated the outstanding emplacement of the building, we are also really proud of it. We honestly hope that the beautiful view made your dinner even better. At the same time, we are really sorry to hear that you found the prices a little bit expensive, but you can be entirely sure that you will always receive the highest quality of everything for your money in our restaurant.

We can only hope that we will have the opportunity of welcoming you again here, you will be always waited with warm welcome.

Yours sincerely,
Meat Boutique Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Meat Boutique bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Meat Boutique geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding