Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Aanrader”
Beoordeling van Olive Tree Hummus Original

Olive Tree Hummus Original
Geclassificeerd als nr. 180 van 3.828 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 9
Keukens: Midden-Oosters, Israelisch, Gezond
Gegevens restaurant
15 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeer lekker en snelle bediening. De ober is zeer vriendelijk. Zeer goedkoop en je hebt echt wel genoeg.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank ElkeV437
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joseph V, Owner van Olive Tree Hummus Original, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 augustus 2018

heel erg bedankt en we hopen je in de toekomst te zien!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (325)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 325 beoordelingen

26 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op tripadvisor aanbevolen, en dat is niet voor niks. Fijn klein restaurant. Bediening zoal het hoort , en fantastische humus. Hier gaan we zeker weer eten.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank sjoerd1965
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 april 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit kleine restaurant is gezellig en serveert heerlijke, verse gerechten. Er is veel keuze en alles ziet er lekker uit. We hadden zo grote trek dat we vergeten zijn om de schotels te fotograferen . De baas is vriendelijk en passioneel over zijn keuken. Maak gerust een babbeltje met hem. Zelfs naar lokale normen valt de prijs goed mee. Doen!

Datum van bezoek: april 2018
Bedank erikp206
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

De service is erg goed, vriendelijke bediening. De dame was erg trots op haar eettentje en verteld graag over de gerechten. Er zijn betere isrealische restaurants al is het eten zeker niet slecht!

Datum van bezoek: september 2016
Bedank lenadiederen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 november 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Kom hier vooral als je lekkere hummus wilt eten. Het eten is erg lekker en daar moet deze tent het dan ook van hebben. Qua entourage lijkt dit meer op een cafetaria, dus hier gezellig zitten is het niet echt. Bestellen gaat dan ook aan de bar, geen bediening. Man achter de bar is wel vriendelijk en spreekt goed Engels. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, was hier nog geen 12 euro kwijt met z'n tweeën voor een hoofdgerecht, gedeeld nagerecht (ook lekker) en drankjes.

Datum van bezoek: november 2015
Bedank T4400DCrobertk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Olive Tree Hummus Original bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Olive Tree Hummus Original geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding