Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lekker gegeten”
Beoordeling van Aurum Bistro

Aurum Bistro
Geclassificeerd als nr. 316 van 3.861 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 15
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Buiten zitten, Reserveringen
Wijk: District V / Binnenstad
15 oktober 2018 beoordeeld

Lekker gegeten voor een prima prijs. We waren met 4 personen en iedereen van ons was enthousiast over zijn/haar keuze! En nog een lekkere tiramisu na gehad!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Peter S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Aurum Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Peter S,

It is extremely satisfying to hear that you chose our restaurant for your meal and gave us your trust. I am extremely delighted by your kind words and I am even happier to hear how much you enjoyed our specialties. Your feedback helps us a lot and your positive experience fills us with joy and satisfaction.
We are so glad that you could be our guest and we are looking forward to see you again in the future, until then we wish you the best.

Kind regards,
Aurum Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.102)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 1.104 beoordelingen

20 december 2017 beoordeeld

Uitstekende bediening in een erg toeristisch deel van de stad. We hebben hier de goulash en geitenkaas op met een heerlijk wijntje. Zeker een aanrader. Lekkere sfeer.

Datum van bezoek: december 2017
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank mentz001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Aurum Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 december 2017
Google-vertaling

Dear mentz001,

We are grateful for visiting our restaurant during your holiday, it is really helpful you shared your point of view about us here on TripAdvisor!

We are honored you decided to try our dishes out, it is lovely to read that you have only positive things to share about our place. It is important for us to know you were content with variety of foods we have on our menu, we always want to match the expectations of our guests, so they could leave with a satisfied mood and a full belly. Our staff feels glad about the kind words they received from you. These kinds of positive feedbacks make them feel more confident about their work. We appreciate you recommend us to others with ease, we hope your holiday were as great as you expected it to be.

We would be happy to see you again soon in the future!

Best wishes,
Aurum Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2017 beoordeeld

Goede service. We hebben hier hoofdgerecht gegeten tbv Walking Dinner Budapest. Kregen zelf fles water en brood er van de zaak bij. Heel vriendelijk personeel en heerlijke gerechten

Datum van bezoek: augustus 2017
Bedank Anouk H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Aurum Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Anouk H,

We are writing to say how much we appreciate the kindness with which you have written this review!

It brings us great pleasure to read that our restaurant managed to meet your requirements. We are exceedingly blessed that you deemed our meals and service excellent.
We would like you to know that we work really hard to retain our restaurant’s very best condition.
And besides, we prepare every dish carefully and pay attention to serve only qualitative ones to our dear guests, so during your dinner you have all facilities to have a great time. You just need to enjoy yourself – and the phenomenal flavours as well!

Finally, please do remember the name Aurum Bistro and if the opportunity is given, visit us again in the future!

Nice regards,
Aurum Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juli 2017 beoordeeld

Ivm de drukte helaas niet op het terras kunnen eten, maar wel heerlijk gegeten bij Aurum bistro. Vooral de pasta met wilde knoflook is een aanrader. De bediening was erg vriendelijk, onze ober nam echt de tijd voor een praatje met ons en had ook een leuke dosis humor.

Datum van bezoek: juni 2017
Bedank Marjolein857
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Aurum Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 juli 2017
Google-vertaling

Dear Marjolein857,

Let us begin by saying thank you for expressing your remarks in connection with our restaurant. It is exceedingly important for us because it helps us improve and do our best.

Our whole team is pleased to see that you felt gratified with our place. On the other hand, it makes us delighted that you found our staff attentive. Thank you for your compliment on our staff’s work. They do their very best to keep a welcoming atmosphere here. Moreover, we are thrilled that all in all you were satisfied with the pasta with wild garlic you had.

To keep it short, we would like you to know that we are very grateful for your positive feedback and recommending us to others. We are looking forward to hosting you again!

Kind regards,
Aurum Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi terras. Goede kaart. Prijs net iets boven gemiddeld. T-bone en schnitzel zijn grote stukken vlees. Groente en aardappelen zijn niet echt spectaculair. Desserts cheesecake en brownie zijn zeer lekker. Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Iven70
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vendégkapcsolati vezető van Aurum Bistro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2017
Google-vertaling

Dear Iven70,

Firstly, we would like you to know how delighted we are by the fact that you enjoyed your dinner in our restaurant! It pleases us purely that the meals and drinks we served could measure up to your taste. Further to, it is more than promising for our crew that you only heightened positive observations of yours! Thank you in advance for all of them and your recommendation about Aurum as well, they mean a lot to all of us!

In conclusion, it was much to our bliss to get to know such a wonderful person like you.
We would be extremely glad if we could host you someday again!

Kind regards,
Aurum Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Aurum Bistro bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Aurum Bistro geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding