Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.049)
Beoordelingen filteren
1.049 resultaten
Waardering van reizigers
359
440
159
60
31
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
359
440
159
60
31
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.049 beoordelingen
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Het hotel is centraal in de binnenstad gelegen en in de directe nabijheid van een groot metrostation en vanaf het vliegveld uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Het hotel is gedateerd, beschikt over een (te) koude en relatief kleine ontbijtruimte, maar de kamers zijn van voldoende niveau. Het ontbijt is kwantitatief voldoende maar is beperkt in de keuzes en zonder afwisseling. Er is geen lounge/lobby/bar en wanneer je als gast in het hotel bent dus aangewezen op de eigen kamer. Personeel is klantvriendelijk. Voor een kort verblijf is dit hotel het overwegen waard

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Hans L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 maart 2018 via mobiele applicatie

Het hotel lag nabij metro/bus en tram! Ideaal als je net van de airport komt en bus 100E pakt, deze stopt bij eindhalte en op 2 min loopafstand van de hotel! Ook was de hotel centraal gelegen van alle eetgelegenheden en bij st stephensbasiliek. De airco / verwarming regeling was in ons kamer zeer slecht! We hadden het steeds erg warm in de kamer vooral na het douchen. Kamer was verder wel schoon, we misten alleen een waterkoker, en wat theezakjes!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Ci Wing K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 augustus 2017

Prima hotel zeer centraal gelegen aan een verkeersvrij pleintje. Vriendelijk behulpzaam personeel aan lobby en in ontbijtruimte. Kamers zeer ruim en netjes onderhouden.
Lekker ontbijt met voldoende keuze wat ook zeer regelmatig wordt bijgevuld.
Kluisje op de kamer aanwezig en overal vlotte wifi-verbinding.
Airco was centraal geregeld en stond wel te koud maar dit kan je melden aan receptie.
Aan te bevelen

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Artur B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2017 via mobiele applicatie

We waren in dit hotel en dit ligt echt op loopafstand van alles. Mooi ik het centrum van pest. Heel vriendelijk personeel. Zeker aan de receptie. Ze weten je goed te behandelen. Echt een dikke pluim hiervoor!! Het ontbijt was ook heel lekker. Voor ieder wat wilt. De worstjes en eitjes waren lekker

Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
Bedank Steffi V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OR_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Regency Suites Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Steffi V,

We would like to express our gratefulness to you for being so generous to share your thoughts about our hotel.

We are really glad that you stayed in our hotel, Regency Suites Hotel Budapest, we genuinely hope that you enjoyed your stay in our high standard hotel. It filled us with great happiness that you highly appreciated the convenient emplacement of the building, like you said, it can be found in the heart of the city. We are very happy to see that you were happy with the breakfast we provided during your stay in Regency Suites Hotel Budapest.

It would be a great pleasure to welcome you again in our lovely hotel, you will be always waited with warm welcome.

All the best,
Regency Suites Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juli 2017

Het hotel is ideaal gelegen in de onmiddellijke buurt van bus, tram, metro en hop-on-hop-off. Ook de luchthavenbus vertrekt daar. De verkeersvrije zone bevindt zich op 5 minuten wandelafstand. Goed om te weten : kom je uit de Europese Unie en ben je minstens 65 jaar oud, dan is het openbaar vervoer gratis ! (dank voor deze info aan de vriendelijke en behulpzame onthaalbedienden.) Bij aankomst ontvingen we een stapel documentatie over bezienswaardigheden en interessante activiteiten in de stad. Onze kamer was ruim, proper en rustig gelegen (4de verdiep aan de kant van doodlopende straat). Wifi is gratis. Bijzonder positief was de airco, goed regelbaar en helemaal niet luidruchtig. Het ontbijtbuffet was voldoende en van goede kwaliteit.

Kamertip: Kamers aan de kant van doodlopende straat zijn zeer rustig
  • Verbleef: juli 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank claude b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OR_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Regency Suites Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 25 juli 2017
Google-vertaling

Dear Claude B,

First and foremost allow us to thank you for taking your time to share your review with us on TripAdvisor. We highly value it when those who visited us on previous occasions take the time out of their day to give us their observations on our services.

Thank you for choosing to stay in our hotel during the time you spent in Budapest. It is wonderful to see that you were positively impressed by our provided services.

It is great to know that you were satisfied with your room. We know it is very important to have air conditioning that works well and quietly.

Thank you again for your kind words of feedback. We definitely hope to have you here again.

Best regards,
Regency Suites Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken