Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
K+K Hotel Opera(Boedapest)
US$ 123
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 101
US$ 94
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 128
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 109
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 164
US$ 103
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 10% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 10% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 114 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Corinthia Hotel Budapest(Boedapest)
US$ 579
US$ 181
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 189
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Aquaworld Resort Budapest(Boedapest)
US$ 210
US$ 204
Official Hotel
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
InterContinental Budapest(Boedapest)
US$ 262
US$ 220
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Inclusief ontbijt
  • Zwembad
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 250 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hilton Budapest(Boedapest)
US$ 189
US$ 163
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Besparingsmelding! 14% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 14% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 189 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Beoordelingen (1.905)
Beoordelingen filteren
1.906 resultaten
Waardering van reizigers
775
860
211
45
15
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
775
860
211
45
15
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.906 beoordelingen
8 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een prima hotel prachtig centraal gelegen met uitzicht op het prachtige parlementsgebouw. Prima en vriendelijk personeel. Alleen was het deze dagen warm, ca 32C, en de airco deed het niet goed, waardoor het te warm was in de kamer, en ik geen goede nachtrust had.

Verbleef: juni 2017, reisde voor zaken
Bedank jrfbren
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amine Z, General Manager van Novotel Budapest Danube, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guest

Thank you for posting a review about your Hotel stay.

Although it is never pleasant to hear of our shortcomings your comments are instrumental in our endeavor of achieving total guest satisfaction.

I want to sincerely apologize for our inability to meet your expectations during your stay.

Yours sincerely
Amine ZUNGI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2017 beoordeeld

Prima hotel, prachtig gelegen aan de Donau en direct er tegenover het schitterende Parlementsgebouw. Feeëriek verlicht in de avond. Ontbijt klasse, personeel voorkomend, beleefd, behulpzaam vriendelijk. Waarom dan geen uitstekend: helaas is bij vrijwel alle Novotels het avondeten de laatste 7 of 8 jaar niet meer van de kwaliteit als vroeger. Ook hier was dat hooguit standaard. In diverse Novotels schermt men met chef-kok recepten, Toch advies Novotel: terug naa juli menu's van voor 2010: dan is het echt uitstekend!

  • Verbleef: april 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Ton H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amine Z, General Manager van Novotel Budapest Danube, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 mei 2017
Google-vertaling

Dear Ton

It was an absolute pleasure having you here! Thank you for being so kind and for choosing us during your visit to Budapest!

Best Regards
Amine ZUNGI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2016 beoordeeld

Het hotel ligt aan de oever van de Donau, recht tegenover het wondermooie Parlement, en aan de voet van de Burcht van Praag en het Vissersbastion. Het openbaar vervoer (metro, tram, bus, HopOnHopOff) zijn wandelafstand (300m), taxi's stoppen aan het hotel.
De kamers zijn comfortabel en het ontbijt is uitgebreid.

  • Verbleef: november 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Marleen W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amine Z, General Manager van Novotel Budapest Danube, reageerde op deze beoordelingGereageerd 13 december 2016
Google-vertaling

Dear Marleen,

It was an absolute pleasure having you here! Thank you for being so kind and for choosing us during your visit to Budapest!

Kind Regards
Amine ZUNGI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2016 beoordeeld

Goed hotel. Ik ga er altijd als ik naar Budapest reis.
Mooie en nette kamers.
Vriendelijke bediening.
Het hotel is centraal gelegen, niet ver van de metro en rechtover het mooie gebouw van het Parlement.
Uitgebreid en lekker ontbijt. Veel keuze.
Men ken er ook eenvoudig maar lekker dineren.
Er is veel te zien in de omgeving en men is zeer snel in het centrum aan pest kant met de metro of te voet over de kettingbrug.

  • Verbleef: maart 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michel E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amine Z, General Manager van Novotel Budapest Danube, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 november 2016
Google-vertaling

Dear Michel,

We are delighted that we met your expectations during your visit and appreciate your comments about our exceptional staff.

Your endorsement is important to us. Budapest has so much to explore, so we hope to see you again soon!

Regards
Amine ZUNGI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2016 beoordeeld

Nette kamers en vriendelijke medewerkers. Ontbijt was uitstekend en heel veel keuze. Centraal gelegen met uitzicht op schitterende parlementsgebouw aan de andere kant van de Donau (Buda). Vier sterren zeker waard.

  • Verbleef: april 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
1  Bedank 50Ferry
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Amine Z, General Manager van Novotel Budapest Danube, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 mei 2016
Google-vertaling

Dear Guest

I am glad our location was ideal for you and that you like our breakfast offer!
Thank you for your review and we look forward to welcome you back.

Regards
Amine ZUNGI

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken