Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“smerig hotel”
Beoordeling van Atlas City Hotel

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 9 websites!
Atlas City Hotel
Beoordeeld als nr. 243 van 332 hotels in Boedapest
8 september 2016 beoordeeld

Het hotel is een drie sterrenhotel maar is dat niet waardig.
de kamers waren groot dat is waar maar de bedden waren slecht je voelde iedere veer in het matras de rolluiken konden niet naar beneden en de badkamer zag zwart van de schimmel en stonk naar rioollucht.
ook de straat waar het hotel staat zijn veel zwervers en luiddruchtige jeugd.

Kamertip: zoek een ander hotel
  • Verbleef: September, 2016, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hannes1960
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Atlas_Hotel_Manager, Manager van Atlas City Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 september 2016
Google-vertaling

Dear hannes1960,

Thank you for your remark.

We are sorry if you were not satisfied with your room's equipment. We are sorry that you did not adress your concern during your stay at the front desk, because we should have remedied the situation. We will definitely check your concerns and proper corrections will be made.

I am sorry for the experiences, we do hope that you enjoyed your visit to Budapest regardless.

Best regard,
László Juhász
Hotel Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (545)
Er zijn nieuwere beoordelingen voor Atlas City Hotel
Bekijk de nieuwste beoordelingen
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 13 van 545 beoordelingen

12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goedkoop/ budget hotel bij centrum.

Dit hotel is echt naar de prijs. Redelijk grote kamer, maar kleine douche en "goedkope/ slechte" bedden. De veren in het matras zijn goed voelbaar als je erop ligt.

De eetzaal is veels te klein in verhouding tot het aantal kamers. Als je rustig wilt ontbijten, moet je vroeg zijn. Anders loop je de kans dat alle tafels bezet zijn en je moet wachten op een vrije tafel.

Verbleef: Juli, 2016, reisde met een partner
Bedank Raven_diver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2016 beoordeeld

Het hotel lag in een niet gunstige wijk, veel zwervers en veel luidruchtige jeugd in de avonduren.
De kamers waren erg groot maar geen comfortabele matrassen, spralen die in je rug prikken.
de hygiëne laat te wensen over, veel lange zwarte haren, waarschijnlijk de schoonmaakster die had lang zwart haar op een staart.
het ontbijt was redelijk, als je te laat kwam was alles op en werd er niet bij gevuld ,heen ei geen yoghurt ect ect.
In de bar staat een dame die er geen zin in heeft.
Aan de balie uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, een dikke pluim.

Kamertip: kamer aan de achter kant minder mooi uitzicht maar erg rustig, de voorkant aan straat met veel trams ...
  • Verbleef: Mei, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henk M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2016 beoordeeld

Erg rumourig hotel, er waren veel groepen jongeren op schoolreisje. Daardoor veel lawaai 's nachts. Gebruikte handdoeken van de vorige gasten lagen nog in onze badkamer. Het bed sliep oke, maar het beddengoed had gaatjes en op het bed en de vloer zaten veel vlekken. Kamer was wel erg ruim, service ook oke. Het ontbijt viel wat tegen, kapotte eieren en geen fruit.

  • Verbleef: April, 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Wizz Tours
1  Bedank S R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2016 beoordeeld

Prima hotel net buiten het centrum, loopafstand metrostation, in een buurt die in opkomst is. Erg goede service van de dames en heren achter de receptiebalie. Grote kamers. Niet superdeluxe maar gewoon goed. Goed ontbijt. Prima hotelbar.

  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nvd66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2016 beoordeeld

Het is een prima hotel, mooie schone kamers en badkamer.
Ontbijt is goed, yoghurt, granen, broodjes, ei naar keuze fruit en verschillende soorten koffie uit automaat wat prima smaakt.
Wel jammer dat het zo warm is in het hotel, dagelijks schoonmaak en schone handdoeken.
De metro is op loopafstand
restaurant Rosenstein op loopafstand kleine 10 min. uitstekend restaurant wel reserveren, restaurant Huszar ook kleine 5 min. lopen goedkoper maar ook goed

Kamertip: voorkant lawaai van tram en verkeer als je open raam hebt
  • Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hendia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel is oud maar bed is goed. Badkamer is schoon.
Ontbijt ook als je niet te veel uit wilt geven is dit n prima hotel voor n paar dagen het ligt n paar 100 meter van de metro dus verbinding naar het centrum is binnen 15 minuten te doen.

Verbleef: Februari, 2016, reisde met een partner
Bedank Trudy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Boedapest bekeken
District VII / De Joodse wijk
Star City Hotel
Star City Hotel
nr. 128 van 332 in Boedapest
350 beoordelingen
Atlantic Hotel
nr. 246 van 332 in Boedapest
218 beoordelingen
District VII / De Joodse wijk
King's Hotel
King's Hotel
nr. 210 van 332 in Boedapest
662 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
District VII / De Joodse wijk
Baross City Hotel
Baross City Hotel
nr. 124 van 332 in Boedapest
546 beoordelingen
Benczur Hotel
nr. 160 van 332 in Boedapest
492 beoordelingen
Hunguest Hotel Millennium
nr. 188 van 332 in Boedapest
291 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Atlas City Hotel geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Atlas City Hotel

Adres: Nepszinhaz utca 39 - 41, Boedapest 1081, Hongarije
Locatie: Hongarije > Centraal-Hongarije > Boedapest
Voorzieningen:
Bar/lounge Gratis ontbijt Shuttlebusservice
Stijl hotel:
Beoordeeld als nr. 243 van 332 hotels in Boedapest
Prijsklasse: € 36 - € 95 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:3 ster(ren) — Atlas City Hotel 3*
Aantal kamers: 136
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, TripOnline SA, Booking.com, Hotels.com, Agoda, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Atlas City Hotel met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding