Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Atlas City Hotel
Hotels in de buurt
K+K Hotel Opera(Boedapest)
US$ 107
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 119
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 144 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Bo18 Hotel Superior(Boedapest)
US$ 111
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Roomservice
Hilton Budapest(Boedapest)
US$ 187
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 149
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 81
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 306
US$ 225
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 127
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 151
getaroom.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 291
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
Beoordelingen (636)
Beoordelingen filteren
636 resultaten
Waardering van reizigers
71
130
197
128
110
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
71
130
197
128
110
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 636 beoordelingen
12 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Goedkoop/ budget hotel bij centrum.

Dit hotel is echt naar de prijs. Redelijk grote kamer, maar kleine douche en "goedkope/ slechte" bedden. De veren in het matras zijn goed voelbaar als je erop ligt.

De eetzaal is veels te klein in verhouding tot het aantal kamers. Als je rustig wilt ontbijten, moet je vroeg zijn. Anders loop je de kans dat alle tafels bezet zijn en je moet wachten op een vrije tafel.

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Raven_diver
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 mei 2016 beoordeeld

Het hotel lag in een niet gunstige wijk, veel zwervers en veel luidruchtige jeugd in de avonduren.
De kamers waren erg groot maar geen comfortabele matrassen, spralen die in je rug prikken.
de hygiëne laat te wensen over, veel lange zwarte haren, waarschijnlijk de schoonmaakster die had lang zwart haar op een staart.
het ontbijt was redelijk, als je te laat kwam was alles op en werd er niet bij gevuld ,heen ei geen yoghurt ect ect.
In de bar staat een dame die er geen zin in heeft.
Aan de balie uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel, een dikke pluim.

Kamertip: kamer aan de achter kant minder mooi uitzicht maar erg rustig, de voorkant aan straat met veel trams en luidruchtige jeugd.
  • Verbleef: mei 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Henk M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 mei 2016 beoordeeld

Erg rumourig hotel, er waren veel groepen jongeren op schoolreisje. Daardoor veel lawaai 's nachts. Gebruikte handdoeken van de vorige gasten lagen nog in onze badkamer. Het bed sliep oke, maar het beddengoed had gaatjes en op het bed en de vloer zaten veel vlekken. Kamer was wel erg ruim, service ook oke. Het ontbijt viel wat tegen, kapotte eieren en geen fruit.

  • Verbleef: april 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Wizz Tours
1  Bedank S R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 maart 2016 beoordeeld

Prima hotel net buiten het centrum, loopafstand metrostation, in een buurt die in opkomst is. Erg goede service van de dames en heren achter de receptiebalie. Grote kamers. Niet superdeluxe maar gewoon goed. Goed ontbijt. Prima hotelbar.

  • Verbleef: februari 2016, reisde met familie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank nvd66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2016 beoordeeld

Het is een prima hotel, mooie schone kamers en badkamer.
Ontbijt is goed, yoghurt, granen, broodjes, ei naar keuze fruit en verschillende soorten koffie uit automaat wat prima smaakt.
Wel jammer dat het zo warm is in het hotel, dagelijks schoonmaak en schone handdoeken.
De metro is op loopafstand
restaurant Rosenstein op loopafstand kleine 10 min. uitstekend restaurant wel reserveren, restaurant Huszar ook kleine 5 min. lopen goedkoper maar ook goed

Kamertip: voorkant lawaai van tram en verkeer als je open raam hebt
  • Verbleef: februari 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank hendia
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken