Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.724)
Beoordelingen filteren
1.724 resultaten
Waardering van reizigers
1.385
302
26
6
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.385
302
26
6
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.724 beoordelingen
Beoordeeld op 4 februari 2019

Ideale ligging om de stad te voet te verkennen, op enkele honderden meters van eindhalte bus 100E ( luchthaven). Zeer mooie en sfeervolle hotelkamer, grote nette badkamer, gezellige ontbijtruimte, zeer gevarieerd en vers ontbijtbuffet ( incl bubbels), heel vriendelijk personeel. Een aanrader.

Datum van verblijf: februari 2019
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank NDJ001
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gabor E, Ügyvezető igazgató van Casati Budapest Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 februari 2019
Google-vertaling

Dear NDJ001,

First of all let me thank you for taking the time to review your recent stay at the Casati Budapest Hotel.

It was my pleasure to read about your positive experiences regarding the time you spent with us. I am glad that you have enjoyed the breakfast (with bubbly) and the services provided by us. Many thanks for your praising words about the size of your assigned room as well.


If you would consider a visit to Budapest in the future, do not hesitate to contact us directly for the best possible rates.

Warm regards
Ágota Cserny
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2018 via mobiele applicatie

Casati budapest is de perfecte uitvalsbasis voor een citytrip met alles er op en er aan. Eerst en vooral -en niet onbelangrijk- airco! Wat een verademing om op de kamer te komen. Niet enkel omwille van de warmte buiten, maar zeker ook omwille van de inkleding. Vooraf kregen we een aangename verwelkoming met een fris drankje van het huis.

Naast het hotel is het anker’t geopend (zomer). Fijn om hier de avond af te sluiten met een cocktail. En wonder boven wonder: totaal geen geluidsoverlast in de kamer! De kamers zijn muisstil.

Verder was alles dik oke: propere kamer (houten vloer, wat wel fijn is voor mensen met allergieën :-)), heerlijk ontbijt met variatie. Vriendelijk personeel.

Enige minpuntje... om dan iets te moeten zeggen: bij het uitchecken zeiden ze dat we van de minibar hadden genomen, wat niet klopte, integendeel :) we hebben nog ongeopende flesjes water en spritz achtergelaten... op het moment dat we zeiden dat dit niet correct was kregen we wel een vieze blik toegeworpen. Maar voor de rest was alles pico Bello in orde.!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank leentjer2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2018 via mobiele applicatie

Een hotel waar op een verfrissende wijze is nagedacht over de vormgeving en de functionaliteit. Is het niet de bedoeling dat er een bepaalde doorgang wordt gebruikt? Dan hang je er lampen in, zodat het een decoratieve functie krijgt. Er staat niets te veel of te weinig in de kamer, er hangt echte kunst aan de muur, de kleurkeuze is prachtig. De badkamer is heel bijzonder!
Je wordt heel vriendelijk ontvangen door de receptionist, die niet achter een balie staat maar aan een bureau zit.
Het ontbijt is goed. Wat warme gerechten, goede vleeswaren en kaas. Vers gesneden fruit en zoetigheden.
Bus en metro op korte afstand en een prachtige winkelstraat om de hoek.

Een echte aanrader!!!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 191MurielB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2018

Dit moderne hotel heeft ruime kamers die schoon en aangenaam zijn. Alle leden van het baliepersoneel zijn zonder uitzondering zeer servicegericht. Voorafgaand aan je bezoek worden e-mails ongeveer per ommegaande beantwoord. Taxi van en naar de luchthaven was perfect geregeld (dertig euro). Hoewel de straat waarin het hotel ligt zelf niet zoveel te bieden heeft is de ligging ronduit perfect. Een prima uitvalsbasis voor wandelingen in vele richtingen. Klein minpuntje is het straatlawaai van luidruchtige horecabezoekers dat soms van dien aard is dat je aan de straatkant beter met de ramen dicht kunt slapen. (Er is overigens wel airconditioning in de kamers.) Per saldo is dit hotel een absolute aanrader.

Datum van verblijf: april 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Gert H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 26 april 2018

Charmant hotel,behulpzaam,vriendelijk personeel,alles zeer netjes,fantastische ligging,gevarieerd ontbijt. Prijs/kwaliteit is zeer goed.
Perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan het mooie Boedapest!!!

Kamertip: Kamers met uitzicht op de binnentuin zijn heel rustig!
Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Patricia T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken