Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
K+K Hotel Opera(Boedapest)
US$ 202
US$ 180
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 245
US$ 206
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Corinthia Hotel Budapest(Boedapest)
US$ 338
US$ 300
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 152
US$ 137
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Aquaworld Resort Budapest(Boedapest)
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 176
US$ 169
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 168
US$ 145
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 153
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 251
US$ 181
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hilton Budapest(Boedapest)
US$ 297
US$ 254
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
easyHotel Budapest Oktogon(Boedapest)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 83
US$ 71
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis internet
Beoordelingen (7.627)
Beoordelingen filteren
7.627 resultaten
Waardering van reizigers
2.042
3.191
1.515
579
300
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.042
3.191
1.515
579
300
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
9 - 14 van 7.627 beoordelingen
28 augustus 2017 beoordeeld

Hotel Gellert biedt prachtig uitzicht, is heel goed bereikbaar met OV, heeft een uitgebreid ontbijt en een aardig restaurant met terras, soms zigeunermuziek aan tafel. Stijlvol interieur in oude glorie. Ik heb genoten van het verblijf en de service is goed. De thermen van het hotel doen meer aan een zwembad denken dan aan een welnesscenter. Bij de thermen was het personeel niet zo snugger en de massage veel pittiger dan aangekondigd. Verder excellent verblijf !

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ericav866
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2017
Google-vertaling

Dear ericav866,

First of all, we would like to express our sincerest gratitude to you for taking the time and the effort to write down your opinion about our hotel.

We are more than delighted that you were so satisfied with your stay in Danubius Hotel Gellért, we sincerely hope that you gained a lot of new, beautiful memories here. We are absolutely thrilled that you deemed our hotel wonderful! It pleases us greatly that its “vintage” charm appealed to you. Moreover, it made us really proud that you highly appreciated the central location. Finally, special thank you for mentioning the well-prepared breakfast. It was so great to read your positive review full with recognition and compliments. Furthermore, we are pleased to read you had the chance to visit the Gellért bath. It is a spectacular facility, where we are proudly offering a single free entrance to our guests. Further tickets are also on a 50% discount.

We are looking forward very much to seeing and hosting you again here, we will always wait you with the same, high quality of everything.

Best wishes,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld

Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel op een prima locatie aan de rand van het centrum. Verzorging was uitstekend en aan het ontbijtbuffet ontbrak volgens ons niets.

Paar nadelige puntjes:
Het sanitair is enigszins gedateerd, maar wel schoon.
Gelukkig hadden wij een hoekkamer waardoor we ramen tegenover elkaar konden open zetten want het was erg warm.
Parkeerplaats was ca. 150 meter achter het hotel, maar dat bleek een braakliggend terreintje te zijn met een slagboom. Wij vonden het parkeergeld van € 11,75 erg veel per dag.

  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Suzanne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Suzanne V,

Please let us thank you for your comment. We appreciate receiving our guest’s thoughts.

Moreover, we are extremely happy you enjoyed the location. We are very close to the city center, however in a calmer area. Our location also allows us to serve breakfast in our restaurant with an outstanding view towards the Danube and the Pest side. It is a perfect start for a day of wandering around in the city. Moreover, we are connected to the world famous Gellért bath.

On the other hand, we regret to read you were not 100% satisfied with your stay. Please accept our apology for any inconvenience. However, parking is extremely expensive in Budapest. If you decide to park on the street, the price would be much higher. Therefore, this price is considered really good compared to the parking prices in Budapest.

Thank you again for sharing with us your experience. Please don’t hesitate to visit us again in the future.

Kind regads,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld

Wat een prachtig gebouw, we voelden ons echt op vakantie in dit luxe hotel. Minpunt was wel dat er geen airco was op de kamers en bij temperaturen boven de 30 graden, is dat erg warm... Gelukkig stonden er twee ventilatoren, maar bracht niet veel verkoeling. Ontbijt was heerlijk en ook het (gratis) bezoek aan de spa was een aanrader!

Kamertip: Kamers aan de voorkant hebben geweldig uitzicht!
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank egni82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Dear egni82,

Thank you for sharing your thoughts with us.

We are beyond happy to read you were so satisfied with your stay.

Danubius Hotel Gellért is one of the oldest historic hotels in Hungary, therefore we would like to keep its original architecture. Thank you for noting the amazing glamour of the facility. We think the style has to remain authentic.

Moreover, thank you for complimenting on our breakfast menu. We offer a wonderful selection of healthy, and also fulfilling choices for those, who would like to get a little bit more energy for the day.

On the other hand, please accept our apology for the air conditioning. We are working on the problem, thank you for informing us.

Thank you again for your comment.

It is amazing you would return to our hotel again. We can’t wait to see you soon.

Kind regards,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2017 beoordeeld

Een prachtig hotel dat geschiedenis uitademt. Hier en daar wat 'vergane glorie' maar tegelijk ademt het hotel én het personeel een sfeer van luxe uit. Als we ooit nog in Boedapest terug komen, kiezen we zeker nogmaals voor dit hotel. De ligging aan de Donau is trouwens ook subliem.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank mariepierren2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juni 2017
Google-vertaling

Dear mariepierren2017,

Let us take this opportunity to tell you how thankful we are for sharing your feedback with us and others. Our guests’ remarks help us improve our facilities to the best.

You cannot imagine how relieved we are due to your laudative words regarding our hotel. Not only have you claimed, that you felt satisfied with the historical, old design of the building and the attentive staff of ours but the great location of the hotel, too. Our main goal is making our guests leave gratified that is why your wish of coming back makes us immensely happy.

To keep it short, we would like to thank you for your trust towards us and recommending
our hotel to others. We are hopeful to host you again soon!

Yours sincerely,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2017 beoordeeld

Het is een prachtig hotel die je terugbrengt in de sfeer begin vorige eeuw. De hotelkamers zijn klassiek ingericht, met moderne faciliteiten. Deze zijn echter wel aan een update toe.

De ligging van het hotel is perfect. Trams, de metro stoppen voor de deur en ook een plek waar de publieke Mol Bubi huurfietsen kunnen worden gestald. Aan de overkant van het water ligt de Markthal van Boedapest. Ideaal om vanuit deze plek Boedapest te verkennen.

Kamertip: Wij zaten aan de noordhoek en hadden uitzicht op de Gellert-berg en op de brug over Donau richting de markthal. Prima uitzicht.
  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank GoudseToeristen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 april 2017
Google-vertaling

Dear GoudseToeristen,

For a start, we would like to express our thankfulness to you for taking a few minutes to share your honest opinion with us on Tripadvisor.

We are more than delighted that you had a pleasant stay in Danubius Hotel Gellért, it felt particularly nice that you highly appreciated the wonderful charm of the building, it is true that you can hardly find such a unique hotel like ours. Furthermore, it made us really glad that you also complimented the excellent location of the building, like you said, the public transport facilities are really various in this area, so you can easily get to any point of Budapest from here in just a few minutes. Considering everything, we hope that you were enriched by nice memories in Danubius Hotel Gellért and overall in Budapest.

We are looking forward very much to seeing and hosting you again here, we hope that you will return to us as soon as possible.

Best regards,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken