Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooi statig hotel”
Beoordeling van Danubius Hotel Gellert

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 10 websites!
Danubius Hotel Gellert
Beoordeeld als nr. 102 van 336 hotels in Boedapest
27 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel. Erg statig. Maakt het ook wel een beetje oudbollig. Toen wij er waren struikelde je er over de bejaarde mensen. Kamer was netjes al had de badkamer wel ff een opfris beurt nodig op de kit randen. Ontbijt goed en een keer geluncht. Was lekker maar wellicht een beetje over priced. Bediening erg vriendelijk. Maakte ook grapjes toen we vroegen of wij de jongste waren in het hotel. Dag er na wees hij er ons op dat er een kind in een kinderstoel zat en wij niet meer de jongste waren. (Onze gemiddelde leeftijd 39)
Ook gebruik gemaakt van het badhuis wat eenmalig gratis is als hotel gast. Heel erg mooi en heerlijk ontspannen. Ligging is goed ten opzichte van het centrum, en ov.

Verbleef: Oktober, 2017, reisde met vrienden
Bedank Peter v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Peter v,

Let us thank you very much for this kind feedback, your appreciative words absolutely made our day.

We are so happy that you had a pleasant time in Danubius Hotel Gellért, we honestly hope that we will have the chance of greeting you again in our lovely hotel. It felt really nice that you were fulfilled with the nice atmosphere of the building, the comfortable room you stayed in and also the friendliness and the humour of our workers. Don’t hesitate to turn to them in the future as well if you have any question, problem or request in the future, as they are always willing to help our guests in Danubius Hotel Gellért.

To cut a long story short, we are glad that you had a nice time here, we are looking forward very much to hosting you again.

Yours sincerely,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (7.144)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

6 - 12 van 7.144 beoordelingen

28 augustus 2017 beoordeeld

Hotel Gellert biedt prachtig uitzicht, is heel goed bereikbaar met OV, heeft een uitgebreid ontbijt en een aardig restaurant met terras, soms zigeunermuziek aan tafel. Stijlvol interieur in oude glorie. Ik heb genoten van het verblijf en de service is goed. De thermen van het hotel doen meer aan een zwembad denken dan aan een welnesscenter. Bij de thermen was het personeel niet zo snugger en de massage veel pittiger dan aangekondigd. Verder excellent verblijf !

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank ericav866
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 30 augustus 2017
Google-vertaling

Dear ericav866,

First of all, we would like to express our sincerest gratitude to you for taking the time and the effort to write down your opinion about our hotel.

We are more than delighted that you were so satisfied with your stay in Danubius Hotel Gellért, we sincerely hope that you gained a lot of new, beautiful memories here. We are absolutely thrilled that you deemed our hotel wonderful! It pleases us greatly that its “vintage” charm appealed to you. Moreover, it made us really proud that you highly appreciated the central location. Finally, special thank you for mentioning the well-prepared breakfast. It was so great to read your positive review full with recognition and compliments. Furthermore, we are pleased to read you had the chance to visit the Gellért bath. It is a spectacular facility, where we are proudly offering a single free entrance to our guests. Further tickets are also on a 50% discount.

We are looking forward very much to seeing and hosting you again here, we will always wait you with the same, high quality of everything.

Best wishes,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2017 beoordeeld

Wij hebben genoten van ons verblijf in dit hotel op een prima locatie aan de rand van het centrum. Verzorging was uitstekend en aan het ontbijtbuffet ontbrak volgens ons niets.

Paar nadelige puntjes:
Het sanitair is enigszins gedateerd, maar wel schoon.
Gelukkig hadden wij een hoekkamer waardoor we ramen tegenover elkaar konden open zetten want het was erg warm.
Parkeerplaats was ca. 150 meter achter het hotel, maar dat bleek een braakliggend terreintje te zijn met een slagboom. Wij vonden het parkeergeld van € 11,75 erg veel per dag.

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Suzanne V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Suzanne V,

Please let us thank you for your comment. We appreciate receiving our guest’s thoughts.

Moreover, we are extremely happy you enjoyed the location. We are very close to the city center, however in a calmer area. Our location also allows us to serve breakfast in our restaurant with an outstanding view towards the Danube and the Pest side. It is a perfect start for a day of wandering around in the city. Moreover, we are connected to the world famous Gellért bath.

On the other hand, we regret to read you were not 100% satisfied with your stay. Please accept our apology for any inconvenience. However, parking is extremely expensive in Budapest. If you decide to park on the street, the price would be much higher. Therefore, this price is considered really good compared to the parking prices in Budapest.

Thank you again for sharing with us your experience. Please don’t hesitate to visit us again in the future.

Kind regads,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 augustus 2017 beoordeeld

Wat een prachtig gebouw, we voelden ons echt op vakantie in dit luxe hotel. Minpunt was wel dat er geen airco was op de kamers en bij temperaturen boven de 30 graden, is dat erg warm... Gelukkig stonden er twee ventilatoren, maar bracht niet veel verkoeling. Ontbijt was heerlijk en ook het (gratis) bezoek aan de spa was een aanrader!

Kamertip: Kamers aan de voorkant hebben geweldig uitzicht!
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank egni82
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 augustus 2017
Google-vertaling

Dear egni82,

Thank you for sharing your thoughts with us.

We are beyond happy to read you were so satisfied with your stay.

Danubius Hotel Gellért is one of the oldest historic hotels in Hungary, therefore we would like to keep its original architecture. Thank you for noting the amazing glamour of the facility. We think the style has to remain authentic.

Moreover, thank you for complimenting on our breakfast menu. We offer a wonderful selection of healthy, and also fulfilling choices for those, who would like to get a little bit more energy for the day.

On the other hand, please accept our apology for the air conditioning. We are working on the problem, thank you for informing us.

Thank you again for your comment.

It is amazing you would return to our hotel again. We can’t wait to see you soon.

Kind regards,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 juni 2017 beoordeeld

Een prachtig hotel dat geschiedenis uitademt. Hier en daar wat 'vergane glorie' maar tegelijk ademt het hotel én het personeel een sfeer van luxe uit. Als we ooit nog in Boedapest terug komen, kiezen we zeker nogmaals voor dit hotel. De ligging aan de Donau is trouwens ook subliem.

  • Verbleef: Juni, 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank mariepierren2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 juni 2017
Google-vertaling

Dear mariepierren2017,

Let us take this opportunity to tell you how thankful we are for sharing your feedback with us and others. Our guests’ remarks help us improve our facilities to the best.

You cannot imagine how relieved we are due to your laudative words regarding our hotel. Not only have you claimed, that you felt satisfied with the historical, old design of the building and the attentive staff of ours but the great location of the hotel, too. Our main goal is making our guests leave gratified that is why your wish of coming back makes us immensely happy.

To keep it short, we would like to thank you for your trust towards us and recommending
our hotel to others. We are hopeful to host you again soon!

Yours sincerely,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2017 beoordeeld

Het is een prachtig hotel die je terugbrengt in de sfeer begin vorige eeuw. De hotelkamers zijn klassiek ingericht, met moderne faciliteiten. Deze zijn echter wel aan een update toe.

De ligging van het hotel is perfect. Trams, de metro stoppen voor de deur en ook een plek waar de publieke Mol Bubi huurfietsen kunnen worden gestald. Aan de overkant van het water ligt de Markthal van Boedapest. Ideaal om vanuit deze plek Boedapest te verkennen.

Kamertip: Wij zaten aan de noordhoek en hadden uitzicht op de Gellert-berg en op de brug over Donau richting d ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank GoudseToeristen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 april 2017
Google-vertaling

Dear GoudseToeristen,

For a start, we would like to express our thankfulness to you for taking a few minutes to share your honest opinion with us on Tripadvisor.

We are more than delighted that you had a pleasant stay in Danubius Hotel Gellért, it felt particularly nice that you highly appreciated the wonderful charm of the building, it is true that you can hardly find such a unique hotel like ours. Furthermore, it made us really glad that you also complimented the excellent location of the building, like you said, the public transport facilities are really various in this area, so you can easily get to any point of Budapest from here in just a few minutes. Considering everything, we hope that you were enriched by nice memories in Danubius Hotel Gellért and overall in Budapest.

We are looking forward very much to seeing and hosting you again here, we hope that you will return to us as soon as possible.

Best regards,
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 april 2017 beoordeeld

mooi hotel met grandeur. pluspunt is je zakt zo met de lift in ,je badjas de baden in. Het ontbijt is uitgebreid met alle soorten eieren verkrijgbaar. De eetzaal kijkt uit op de donau en de hop on bus stopt voor het hotel. wij hebben weer geboekt en verheugen ons op de volgende keer .

  • Verbleef: November, 2016, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank dianasanchez2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Gellert, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 april 2017
Google-vertaling

Dear dianasanchez2017,

We can’t thank you enough this amazing feedback, it absolutely made our day, as it is always a pleasure to read so positive and appreciative feedbacks.

We are more than happy to learn that you had a truly memorable stay in Danubius Hotel Gellért, we hope that every single minute you spent in our historic hotel was enjoyable. It felt truly amazing that you highly appreciated the wonderful spa, we hope that you had a relaxing and refreshing time there. In addition, it filled us with great happiness that you complimented the delicious breakfast, due to the sheer determination of our chefs, only the highest quality meals can reach the table of our dear visitors in Danubius Hotel Gellért.

Overall, we are happy to hear that you will definitely return to our lovely hotel in the future, we can’t wait to see you.

Warm regards.
Gellért Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Boedapest bekeken
District VII / De Joodse wijk
Continental Hotel Budapest
Continental Hotel Budapest
nr. 45 van 336 in Boedapest
4.557 beoordelingen
Hotel Palazzo Zichy
nr. 4 van 336 in Boedapest
5.035 beoordelingen
District VII / De Joodse wijk
Boscolo Budapest, Autograph Collection
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
District V / Binnenstad
InterContinental Budapest
InterContinental Budapest
nr. 29 van 336 in Boedapest
3.571 beoordelingen
District V / Binnenstad
Buddha-Bar Hotel Budapest Klotild Palace
District V / Binnenstad
Danubius Hotel Astoria City Center
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Danubius Hotel Gellert geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Danubius Hotel Gellert

Adres: Szent Gellert ter 2., Boedapest 1114, Hongarije
Telefoonnummer:
Locatie: Hongarije > Centraal-Hongarije > Boedapest > Gellért Hill
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Gratis ontbijt Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang Vervoer van/naar luchthaven
Stijl hotel:
Nr. 21 spahotel in Boedapest
Nr. 46 familiehotel in Boedapest
Nr. 75 luxe hotel in Boedapest
Nr. 83 romantisch hotel in Boedapest
Prijsklasse: €76 - €181 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Danubius Hotel Gellert 4*
Aantal kamers: 233
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Expedia, Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Danubius Hotel Gellert met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Danubius Hotel Budapest
Hotel Gellert Budapest

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding