Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (2.951)
Beoordelingen filteren
2.952 resultaten
Waardering van reizigers
1.066
1.315
434
82
55
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.066
1.315
434
82
55
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 2.952 beoordelingen
Beoordeeld op 12 oktober 2017

hotel prima , zeer hulpvaardig personeel , kamer goed , badkamer erg klein
alles aanwezig , kluis ijskast ( gevuld) waterkoker en thee en koffie fasciliteiten
airco

minpunt toegang naar spa was door de entree hall en langs bar
liever een directe ingang vanuit lift naar spa alhoewel we badjassen op de kamer troffen

  • Verbleef: oktober 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Tonny v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager van Danubius Hotel Helia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Tonny v,

Thank you very much for taking your time to write a review about your recent stay in our hotel. We absolutely appreciate both your kind words and constructive criticism.

I am really happy that you found our staff very helpful, your kind words will reach them for sure. Also, I am thrilled that you were satisfied with your good and well-equipped room, however, I am so sorry that you found the bathroom a bit small. Furthermore, I regret to read that you think the spa was a bit difficult to access.

We are looking forward very much to hosting you again in our hotel, you will be always waited with warm welcome.

Kind regards,
Erzsébet Mányi-Szabó
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 oktober 2017

Erg vriendelijk en behulpzaam personeel.
Openbaar vervoer dichtbij.
Overal erg warm ondanks aircomogelijkheid
Aparte lift voor wellnessgedeelte zou mooi zijn
Badkamer klein, we zouden liever een douche zien dan een bad.

  • Verbleef: september 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank 254helenv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager van Danubius Hotel Helia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 oktober 2017
Google-vertaling

Dear 254helenv,

Wow! Such a kind review! Allow me to thank you very much for taking the time and the effort to write down your thoughts about our hotel.

I am so happy that you had a really nice time in Danubius Hotel Helia, I sincerely hope that you gained many beautiful and unforgettable memories, and that you will return to us again in the future to gain some new ones. It felt extremely nice that you highlighted the great spa facilities of our hotel. Last but not least, I would like to say thank you for your kind words concerning the friendly staff. Your kind words will be forwarded to them for sure.

It would be amazing to host you again if your plans brought you back to Budapest, we can’t wait to see you.

Best wishes,

Erzsébet Mányi-Szabó
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 oktober 2017

Begin oktober is het overdag best warm en de zon heeft nog kracht. De airco van het hotel staat uit en van de drie ramen op de kamer kan alleen een kleine een kiertje open. Het is dan ook niet te harden op de kamer. Slapen bij 25+ graden C is geen plezier. Yuck! Dat dit hotel toch nog drie sterren van mij krijgt komt vanwege het royale ontbijtbuffet. Da's echt bovengemiddeld.

Kamertip: Vraag naar een kamer met uitzicht op de Danube
  • Verbleef: oktober 2017, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank EJB4T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager van Danubius Hotel Helia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 oktober 2017
Google-vertaling

Dear EJB4T,

Let me thank you very much for taking the time and the effort to write down your thoughts about our charming hotel.

On the one hand, I am glad that you chose our hotel as your accommodation, I hope that we contributed to make your stay in Budapest really nice and enjoyable. It felt especially nice that you highly appreciated the rich and delicious breakfast, I hope that you could find your favourites in the wide choice we offer to our visitors.

On the other hand, I would like to sincerely apologise for the discomfort you had during your stay, you can be completely sure that the appropriate measures are going to be taken. I hope that you will give us one more chance to prove our professionalism, we will do our best to win your pleasure.

Once again, thank you for reviewing this place, we are looking forward very much to hosting you again here.

Kind regards,
Erzsébet Mányi-Szabó
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 oktober 2017

Prettig hotel. Heerlijk ontbijtbuffet. Nette kamers, inclusief badjes! Deze is fijn om te gebruiken bij zwembad en/of sauna in het hotel. Wel wat gehorige kamers. Wij hadden de pech dat er een congres in het hotel was en op de laatste avond hadden de congresgasten bedacht gezamenlijk met zo'n 20 man bij onze buren op de kamer wat te gaan drinken... Iets minder.
Zeer behulpzaam personeel. Regelden o.a. direct kaartjes voor avond boottocht zodat we niet in de rij hoefden te wachten.

Verbleef: september 2017
Bedank Lein181
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Front Office Manager van Danubius Hotel Helia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Lein181,

I would like to express my gratitude to you for giving our hotel such a high rating and for sharing your opinion about our recent stay on Tripadvisor.

I am so happy to learn that you were totally satisfied with everything in our hotel, I honestly hope that we not only managed to meet, but even to exceed all the expectations you had concerning our hotel.

Moreover, it filled me with great happiness that you mentioned your comfy room and the excellent breakfast buffet. Thank you for your compliment on our staff’s work. They do their very best to keep a welcoming atmosphere here.

It would be such a great pleasure to host you again in our lovely hotel, we will wait you with warm welcome all the time.

Best wishes,

Erzsébet Mányi-Szabó
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 april 2017 via mobiele applicatie

Ik verblijf al bijna twee jaar zo'n 11 dagen per maand in dit hotel en ben hier goed over te spreken.

De standaard hotelkamers zijn niet echt comfortabel. Maar de upgrade naar Danubu view en kamer met balkon maakt veel goed.

Hotel beschikt over nette gym en spa met groot zwembad dat van 7:00 tot 22:00 open is. Ook een prettig ontbijt buffet en vriendelijke staf.

Verbleef: april 2017, reisde voor zaken
Bedank 902rogerv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
DH_Quality_Manager, Vendégkapcsolati vezető van Danubius Hotel Helia, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 mei 2017
Google-vertaling

Dear Roger V,

It was such an amazing time to read your wonderful review, we are glad that you shared it with us here, on TripAdvisor.

We are extraordinary delighted that you stayed in our hotel frequently in the last two years and had a great experience during your visits. We would like to thank you for letting us know about how comfortable you felt in our rooms with a mesmerising view. Lastly, it is our pleasure to read that you enjoyed the gym and the pool section as well while being at Danubius Hotel Helia.

Thank you once again for your nice words and high rated review, we cannot wait to see you again when you decide to visit our beautiful hotel again!

Kind regards,
Helia Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken