Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.808)
Beoordelingen filteren
3.809 resultaten
Waardering van reizigers
2.184
1.343
211
51
20
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
2.184
1.343
211
51
20
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 3.809 beoordelingen
Beoordeeld op 11 december 2017

Ruime moderne kamer, schoon en compleet. Prima service waar dan ook. Hulpvaardig en goede adviezen. Praten allemaal engels. Prima prijs. 300 euro voor 3 nachten, 2 personen, incl prima ontbijt. Alles op loopafstand wat bezienswaardig en of interessant is. Enig minpuntje vinden we de aircowarmte s,avonds die niet evht afkoelt waardoor kamers snachts warm blijven.

Datum van verblijf: december 2017
Bedank Wim Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel H, Reservation Manager van K+K Hotel Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 december 2017
Google-vertaling

Dear Wim Z,

Thank you very much for your stay at K+K Hotel Opera, and taking your time to share your kind feedback with us. We are happy to read your kind review about your great stay in our property. We are really sorry for the inconveniences regarding the heating. During the winter season only the heating system is working in our hotel, to ensure the comfortable temperature for our guests. Unfortunately the weather is changing quickly nowadays, sometime it is around 0 degrees, on several days it is 10-15 degrees which is also unusual for us.
Again we are really sorry for the high temperature, and hope, this issue did not ruin your stay. We hope, we will have the opportunity to welcome you back in our Hotel in the future.

Kind regards,

Dániel Horváth
Reservation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 december 2017 via mobiele applicatie

Zijn hier geweest om van de kerstsfeer in Boedapest te genieten. Het hotel heeft een degelijke uitstraling, beetle ouderwets. Kamers zijn prima. We konden nog makkelijk switchen naar een kamer met een kingsize bed. Hotel is zeer centraal gelegen waardoor alles binnen 15 minuten lopen te bereiken is. Groot minpunt was het ontbijt. Hotel is redelijk vol en de ontbijtfaciliteiten zijn hier duidelijk niet op ingesteld. Wachten om binnen te komen, wachten bij de koffie, weggedrukt om het laatste broodje te bemachtigen. Room for improvement.

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Rob H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel H, Reservation Manager van K+K Hotel Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 december 2017
Google-vertaling

Dear Rob H,

First of all thank you very much for your stay at K+K Hotel Opera, we really appreciate your business.
Thank you very much for mentioning our great location, which is one of the greatest advantages of our Hotel.
Also we are glad, that you highlighted our weaknesses. We always work hard to improve our services.
Unfortunately there are several periods, when the breakfast room is busier than usual. During this time our guests should expect a shorter waiting time, but our staff works hard to refill everything and provide excellent service.
We are glad to inform you, that we already started to renovate our rooms. These types of rooms are already available. These freshly renovated rooms are modern refurbished and have different interior than our classic rooms.
Again we are really sorry for the inconveniences regarding the breakfast. We hope, this did not ruin your experience and you left our Hotel and Budapest with nice memories. We hope, we will have the opportunity to welcome you back in our Hotel in the future.

Kind regards,

Dániel Horváth
Reservation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 november 2017 via mobiele applicatie

Rustig gelegen hotel. Metro op 100 meter. In 5 - 10 minuten wandel je naar het centrum. Veel restaurants in de omgeving waar je voor een redelijke prijs goed kunt eten. Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Ontbijtbuffet voldoende. Kamer niet groot maar van alle gemakken voorzien.

Datum van verblijf: november 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank JAGE1985
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sara P, Front Office Manager van K+K Hotel Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 november 2017
Google-vertaling

Dear „veen7590 ”
It was my pleasure to read your very positive review about your recent stay at K+K Hotel Opera. I was happy to read that you pointed out the service of our friendly and helpful staff. Your compliments of course have been shared with the entire team. It is always a great source of motivation for our staff to hear that our guests appreciated their services and attention to detail.It was a great pleasure to read, that you found your room fully equipped and thank you very much for pointing out our buffet breakfast. Let me please kindly let you know, that we do provide a huge variety of sweet&salty selections, moreover you can find various types of bread, strudel, marmalade, cereals, fresh fruits & vegetables, hot dishes, and on top of that we do offer various diary items upon request (gluten & lactose free items) without any extra cost.
We are very much looking forward to welcome you back, to make you feel at home in the city.
Best regards,
Sara Papp
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 oktober 2017

Centraal in B gelegen hotel vlak achter de chique Andrassy Ut. Zelf in een redelijk rustige straat. Keurig hotel, goede mooie uitstraling. Mooie ruime kamers met een mooie was- en doucheruimte en een smart TV. Goede wifi overal in hotel. Prima ontbijt met genoeg keuze. Vriendelijk personeel.
Hotel heeft een restaurant maar ik heb dat niet gebruikt.

Datum van verblijf: oktober 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank jankG1012SX
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel_Horvath, Reservation Manager van K+K Hotel Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 oktober 2017
Google-vertaling

Dear Jan K,

Thank you very much for your stay at K+K Hotel Opera and for your kind review on Tripadvisor.
We are glad to read that we could meet your expectation in all aspects and hope, we will have the opportunity to welcome you back in our hotel in the near future.

Kind regards,

Dániel Horváth
Reservation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 augustus 2017

Sober maar zeer smaakvol hotel met perfecte ligging vlakbij metrohalte opera in het centrum van Pest. Correct en zeer vriendelijk personeel. ATM-machine in het hotel, erg handig. Met het warme weer was de koele kamer een verademing.

Datum van verblijf: augustus 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
1  Bedank lieven362
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Daniel_Horvath, Reservation Manager van K+K Hotel Opera, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 11 augustus 2017
Google-vertaling

Dear valued Guest,

We want to sincerely thank you for your kind review. We are glad to hear that you had a great stay with us at K+K Hotel Opera.
Thank you one again for your kind feedback and we hope to welcome you back to the hotel again int he future.

Kind regards,

Dániel Horváth
Reservation Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken