Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekend op alle gebied”
Beoordeling van ZONA Budapest

ZONA Budapest
Geclassificeerd als nr. 325 van 3.860 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 50
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Lunch, Na sluitingstijd, Ontbijt, Diner, Reserveringen
Wijk: District I / Buda
17 april 2019 beoordeeld

Fantastische avond gehad. Super vriendelijke bediening, niets is hen teveel. Goede prijzen en absoluut waar voor je geld. Prachtige wijnen. 5, 6 7 of 8 euro per glas.
Zeer lekker eten, goede producten. Aangenaam interieur.

Datum van bezoek: april 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank KathyP2006
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
a_andras1, Közönségkapcsolati vezető van ZONA Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 weken geleden
Google-vertaling

Thank you for your kind words! We are glad you enjoyed your night at ZONA.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (803)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 803 beoordelingen

3 december 2018 beoordeeld

Mijn vriend en ik zijn hier komen lunchen en we werden erg goed ontvangen. We kregen een vrij goedkoop lunchmenu aangeboden, terwijl dit normaal een prijziger restaurant is. Het eten was mooi gepresenteerd en de bediening was erg goed. De inrichting van het restaurant was ook erg tof en hebben er een lekkere wijn gedronken. De prijs-kwaliteit was dik oke en we zouden het restaurant zeker aanraden!

Datum van bezoek: februari 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Julievanw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Pas toegekomen en zag dat dit restaurant vermeld werd on onze reisgids. Voor een 13 tal euro kan je een 3 gangenlunch nemen. Dit is zeker een aanrader! Voorgerecht en dessert waren ook nog eens heel mooi gepresenteerd.
Ook vriendelijk personeel dat tips geeft voor sightseeing (Waar leuke kerstmarktjes te vinden enzo).
Opgelet: de "fooi" staat al aangerekend op de rekening!

Datum van bezoek: november 2018
Bedank AnneliesIP
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
31 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Kleine kaart. Niet veel plaats maar wel zeker de moeite! Wij bestelden zalm en kregen een prachtplaatje voor onze neus. Verrassende combinaties maakten deze lunch speciaal!

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank Amber-Vanderbeke
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
BudapestMark, Vendégkapcsolati vezető van ZONA Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 november 2018
Google-vertaling

Thank you for your kind words and honest feedback, it was a pleasure having you around!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 oktober 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteravond hebben we heerlijk bij Zona gegeten. Het restaurant ziet er geweldig uit. Het eten en de wijn waren super en de bediening zeer vriendelijk en attent. Ook werd er live piano gespeeld, wat veel sfeer gaf. Wij zouden dit restaurant aan iedereen aanraden.

Datum van bezoek: oktober 2018
Bedank MiekeO24
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OliverT1342, Public Relations Manager van ZONA Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 25 oktober 2018
Google-vertaling

Thank you for your review. We're glad you enjoyed your time at ZONA, you are most welcome anytime.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ZONA Budapest bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In ZONA Budapest geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding