Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekende maaltijd”
Beoordeling van ARAZ Restaurant Budapest

ARAZ Restaurant Budapest
Geclassificeerd als nr. 251 van 3.610 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 55
Keukens: Frans, Hongaars, Hedendaags, Internationaal
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Zakelijke bijeenkomsten, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Lunch, Diner, Ontbijt, Reserveringen
Wijk: District VII / De Joodse wijk
17 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Via een magazine in het hotel, kwamen wij dit door Michelin aanbevolen restaurant tegen. Wij hebben genoten van 3 heerlijke gangen met wijnen en koffie en waren nog geen 60 Euro kwijt (2personen). Als voorgerecht hadden wij een heerlijke romige soep met truffel, kokos en noten, daarna nam mijn vriendin een heerlijke "farm chicken" op Franse wijze (er is ook een Hongaarse variant) en ik heb de "pike pearch a'la Mornay genomen(heerlijk Hongaars visgerecht).Als toetjes hadden we de" Continental cake" (heerlijke chocolade taart met biscuit, room en frambozen saus) en de " Mandarin roll with gianduja praline and soaked yeast dough", beide geweldig. Enige minpuntJE zit hem in de kaart, bij sommige gerechten (vooral bij de toetjes) heb je geen idee wat het is, bij sommige staat er extra info onder, maar bij een hoop niet. Gelukkig maakt de uitmuntende service dit weer ruimschoots goed, het wordt bij navraag allemaal netjes en uitgebreid uitgelegd. Ook bij de keuze voor de wijnen kwam de service aan bod we mochten proeven, de mijne was heerlijk, die van mijn vriendin was minder haar smaak. Geen enkel probleem, na een paar vragen vanuit de serveerster om een andere suggestie te kunnen doen werd er een nieuwe wijn aangeboden, wederom geproefd. Deze viel wel goed in de smaak, waarna het glas (rijkelijk) gevuld werd. Wij hebben hier een geweldige avond beleefd!

Bedank Wesley B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Food & Beverage Manager van ARAZ Restaurant Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 november 2016
Google-vertaling

Dear Wesley B,

Allow me to express my most sincere gratitude to you for being so kind to write down your pleasant experiences about Araz Restaurant Budapest, it means a lot to us.

I am so delighted that you and your girlfriend had such a wonderful time in our lovely restaurant, it makes me happy that you visited Araz during your stay at the hotel. On Top of that, it feels great that you highly appreciated the reasonable and fair prices, you can be 100% sure that you will always receive the highest quality service and food for your money. I am more than happy that you were entirely satisfied with the meals you had during your visit here, all of them are freshly made by our professional chefs from excellent ingredients. I warmly recommend you to try several dishes from the menu the next time, as all of them worth a taste. I am also glad that you appreciated our wine, I hope that the tasty drinks accompanied perfectly the dishes you ordered. I am more than happy that you had experience a great night in our restaurant!

Thank you once again, for taking the effort to share your thoughts and impressions about Araz, I honestly hope that you will take your time and return to this restaurant again during your future visit to Budapest.

Warm regards,
Ákos Kovács,
Food & Beverage Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (766)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 766 beoordelingen

18 oktober 2016 beoordeeld

Als voorgerecht een trio van fois gras gegeten, fout misschien, maar o zo lekker. Ook het hoofdgerecht was een topper, mijn vriendin een lekkere risotto en ikzelf een heerlijke eendenborst. Voeg daar de gepaste wijntjes aan toe en je weet dat het een geslaagde avond was.

Bedank Van Hauwaert R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Food & Beverage Manager van ARAZ Restaurant Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 oktober 2016
Google-vertaling

Dear Van Hauwaert R,

It was really heart-warming to read you wonderful review, I am so glad that you shared it with us here, on TripAdvisor.

I am extraordinary delighted that you considered our dishes tasteful and delicious, it is great to see that you were completely fulfilled with all the courses. Your main dishes were a great choice, I genuinely hope that you and your girlfriend liked every bite of it! It is especially great to see that you liked our wines as well, I also think it’s the recipe for a perfect evening!

Thank you once again for your really nice words and high rated review, I cannot wait to see you again when you decide to visit our beautiful city again!

Yours sincerely,
Akos Kovacs
Food & Beverage Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Echt smakelijk gegeten, de rib eye steak is een aanrader: smelt in je mond.
Gezellige sfeer met live muziek en goede service!
Prijs valt goed mee in vergelijking met gelijkaardige restaurants in België.
50 euro voor 2: menu (voorgerecht, hoofdgerecht en dessert + drank)

Bedank 482justined
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Food & Beverage Manager van ARAZ Restaurant Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 oktober 2016
Google-vertaling

Dear 482justined,

I cannot thank you enough for sharing your truly remarkable review with us here, on TripAdvisor. It was really heart-warming to read your enchanting words.

I am extremely delighted that you were completely fulfilled by the dishes we served you, I also think that our rib eye steak is a must try, really tasteful indeed. I am also pleased with the fact that you found our atmosphere great and cozy and also thought our service was perfect. Lastly, it is our pleasure that you were impressed by our prices.

I am so glad that you had a good time at Araz, we hope that you totally enjoyed all of it. It would be our pleasure to great you again, so don’t hesitate to visit us anytime soon!

Best wishes,
Akos Kovacs
Food & Beverage Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 oktober 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat het onze trouwdag was hadden we in het hotel een fles champagne gekregen en deze mochten we in het restaurant opdrinken.
Er waren maar 3 tafels bezet dus het was erg rustig. Bij de ingang zat een dame erg mooi piano te spelen.
Het eten was prima, wel wat prijzig.
Een van de obers kwam niet helemaal nuchter over maar daar hebben we dan weer erg om gelachen.
We hebben een heerlijke avond gehad.

Bedank ClaudineGimbergh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Food & Beverage Manager van ARAZ Restaurant Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 22 oktober 2016
Google-vertaling

Dear ClaudineGimbergh,

First of all, I would like to congratulation again for your anniversary, it is our pleasure that you spent it at Araz and also I am glad that you shared this wonderful review with us, on TripAdvisor. It has absolutely made our day.

You cannot imagine how happy I am for the fact that you had a great evening at our restaurant, I sincerely hope that enjoyed every minute of it. I am also delighted that you found our dishes tasteful and delicious. Lastly, it is extremely happy to hear that you liked the live music we provided.

Thank you again for visiting us on such an important day of yours! Don’t hesitate to visit us anytime soon, we cannot wait to greet you again!

Best regards,
Akos Kovacs
Food & Beverage Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
6 augustus 2016 beoordeeld

Ons etentje had alles erop en eraan: een lekkere prosecco om te starten, goede wijn, verse vis met heerlijke linzen, lekkere koffie achteraf, ... Ondertussen was er live pianomuziek. De setting was prima in orde! Naar Hongaarse normen misschien wat duurder, maar voor een West-Europeaan die hogere prijzen gewend is, valt het prima mee!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FionaLilac
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Food & Beverage Manager van ARAZ Restaurant Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 augustus 2016
Google-vertaling

Dear FionaLilac,

First and foremost, I would like to say thank you for taking the time to share your opinion with us here, on TripAdvisor!

I am extremely glad that you discovered our restaurant and decided to have a dinner here while you were in Budapest. It makes me happy to read that you were absolutely fulfilled with our services and you did not regret choosing us. I am blessed that the dishes you ordered were for your taste as well as the wine and the coffee. What is more, it is also good to read that the live music won your pleasure, too. Moreover, I am pleased to know that you found the prices reasonable.

I would like to say thank you again for sharing your thoughts with us. It means a lot to us when we read such commendatory words and high rating like yours. I honestly hope that you will be our guest again during your next trip to Budapest.

Warm regards,
Akos Kovacs
Food & Beverage Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ARAZ Restaurant Budapest bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In ARAZ Restaurant Budapest geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding