Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (5.108)
Beoordelingen filteren
5.108 resultaten
Waardering van reizigers
2.816
1.796
375
79
42
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
2.816
1.796
375
79
42
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 5.108 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2018 via mobiele applicatie

Met gezin naar Budapest.
Heel goed hotel in de joodse buurt, vlak bij de Synagoge. Dus op wandelafstand van vele bezienswaardigheden in het “Pest”-gedeelte.
Veel is gewoon te voet te doen ... heb je tijd ... onder de zon.
Hotel is zeker een aanrader, in het algemeen idd. heel goed. Net en Ok, kamer is idd niet heel ruim.., maar zeker groot genoeg.
Service en vriendelijkheid : ok ... en ga je uit eten of s avonds feesten ... alles in de buurt... op wandelafstand.

Datum van verblijf: oktober 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank LucV1524
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zoltan_Geher, General Manager van Continental Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 oktober 2018
Google-vertaling

Dear LucV1524,

I would like to thank you for choosing our property as your preferred choice of accommodation during your recent stay at Continental Hotel Budapest.

First of all, I am pleased with the fact that the location was absolutely to your liking as everything was within walking distance. Also, it brings me great pleasure to read that you were satisfied with the service and with our friendly staff. As for your room, please note that we have 5 different room types operating with different sizes as well.

Once again, thank you so much for the review and I very much look forward to welcoming you back, hopefully in the not so distant future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018 via mobiele applicatie

Het is een mooi hotel. Het personeel is vriendelijk bij ontbangst en de kamers zijn zeer verzorgd. Jammer dat we moesten betalen voor de handdoeken bij het zwembad. Het ontbijt was lekker maar iets beperkter tijdens de week en het personeel begon alles iets te vlug af te ruimen. Maar in het algemeen een mooi hotel.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank elisad913
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zoltan_Geher, General Manager van Continental Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 augustus 2018
Google-vertaling

Dear Elisad913,

Thank you very much both for the high rating and for the kind review you shared with us about your recent stay in our hotel.

I am beyond glad reading we were able to deliver you a great time. Many thanks to you for highlighting both our rooms and the tasty breakfast we serve. I am extremely grateful to you for mentioning our friendly staff.

I hope you will return to us in the nearest future.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 juli 2018

Met 5 personen een week in dit hotel verbracht..Een standaard kamer en een suite geboekt..Fijne grote schone kamers van alle gemakken voorzien.Vriendelijke ontvangst en behulpzaam personeel.Ontbijt goed,afwisselend goed verzorgd en meer als voldoende...Hotel ligt in de joodse wijk..half uurtje van het vliegveld en 5 minuten van een metro station waar je binnen een paar minuten in het centrum bent..Ook kan men goed eten in het Restaurant Araz..vooral de barbecue party die elke week op Donderdag avond wordt gehouden kan ik erg aanbevelen..enigste min puntje was dat we een paar keer om extra handdoeken moesten vragen,want 2 handdoeken met 3 personen in een suite is wat weinig..Was ook geen probleem.Werd ook meteen opgelost..Verder een leuke Spa met zwembad op het dak ,dat voor de gasten die rechtstreeks bij het hotel zelf boeken bij de prijs is inbegrepen..prijs ,kwaliteit van het hotel is ok.Kan dit hotel alleen maar aanbevelen als je een bezoek aan Boedapest wilt brengen en net dat beetje extra wilt

Datum van verblijf: juni 2018
Bedank mlg114
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zoltan_Geher, Ügyvezető igazgató van Continental Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2018
Google-vertaling

Dear mlg114,

I would like to express my most sincere gratitude to you for being so generous to write down your kind thoughts about our hotel. I would like to ensure you this way that we will keep this high quality of everything in the future as well. I sincerely hope that we could win your pleasure, and make your stay in Budapest truly unforgettable. Let me thank you once again for your feedback, hopefully, you will return to us again one day in the future.

Warm regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juni 2018

Hele fijne uitvalsbasis voor een stedentrip. De kamers zijn ruim, schoon en voorzien van een prima airco. Het bij te boeken ontbijt is iedere dag anders en de keuze is ruim voldoende.

De ligging is perfect met het openbaar vervoer en veel leuke barretjes / restaurants op loopafstand.

Het is niet het goedkoopste hotel, maar je krijgt zeker waar voor je geld.

Datum van verblijf: juni 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank DeHil85
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zoltan_Geher, General Manager van Continental Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 juni 2018
Google-vertaling

Dear DeHil85,

I would like to say thank you for considering taking a few minutes to write a short review of your stay at Continental Hotel Budapest.
It delights me to read that you found our hotel a very nice for a city trip and you highlighted your room, I hope that it managed to provide your perfect comfort during your stay. Moreover, it is great that the breakfast you took at Araz wast to your taste too.
Once again, thank you for your positive feedback and I very much look forward to welcoming you back soon.

Warm regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 april 2018 via mobiele applicatie

Kleine warme kamer met een nog kleinere badkamer. Ontbijt was zeker niet slecht en alles ziet er fraai uit bij binnenkomst. De service is ook erg goed, maar er wordt meer verwacht bij een 4 sterren hotel. Bepaalde zaken zoals geen goede lounge bij binnenkomst, kleine badkamers met een kleine douche en het betalen voor de het zwembad en de fitness zorgen ervoor dat het geen 4 sterren hotel is.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met familie
Bedank stijngerritsen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Zoltan_Geher, General Manager van Continental Hotel Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 mei 2018
Google-vertaling

Dear Stijn G,

May I start with expressing my thankfulness to you for writing us a review on TripAdvisor.

I am glad you decided to stay in our hotel during your visit to Budapest. Our staff will be thrilled reading your praising words about their work. On the other hand, I am extremely sorry for the fact you were not satisfied either with the bathroom or with the lounge. I hope that all in all you had a great time here.

Once again, thank you for sharing your experiences with us.

Kind regards,

Zoltán Géher
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken