Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer onvriendelijk ”
Beoordeling van Casablanca Club

Casablanca Club
Geclassificeerd als nr. 2.946 van 3.907 Restaurants in Boedapest
Keukens: Hongaars
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Reserveringen
Wijk: District V / Binnenstad
25 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Waren aan het twijfelen of we iets gingen eten maar hebben dan toch beslist om ergens anders te eten en daar gewoon wat gedronken. Op zich de persoon die me bediende was vrij vriendelijk deed zelf gordijn buiten omhoog om meer zon te hebben. Maar na een toilet bezoek riep iemand in gebroken Engels wat ik daar deed wie ik was enzo verder tot hij door had dat ik een eventueel een klant kon zijn.. zeer bizar.. your clant your clant? Tot ik me op mijn stoel zetten.. we zijn dan maar onmiddellijk vertrokken

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank diegovc
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (674)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 674 beoordelingen

17 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Supervriendelijk, gezellig terras en eten heel goed.
Thanks Joe. See you next time!
Mick en Monique .

Datum van bezoek: maart 2019
1  Bedank MoniqueS2512
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Casablanca Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 19 maart 2019
Google-vertaling

Dear MoniqueS2512,

Thank you for taking your time and writing us your lovely comment, it was such a great joy for us to read!
We cannot be happier with the fact that you visited Casablanca Club. Thank you also for complimenting on our staff’s work, and mentioning our cozy terrace as well as the great food.

We are looking forward very much to welcoming you again, you will be always waited here with friendly welcome.

Kind regards,
Casablanca Club Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Erg duur restaurant. 3x Goulash soep, stukje vlees en een grote bier totaal 155 euro (!!!) We kregen een boek in ruil voor een goede recensie op tripadvisor, dit vind ik naast het dure eten wel een afknapper

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank 513jasperk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Casablanca Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 maart 2019
Google-vertaling

Dear 513jasperk,

We would like to say thank you for sharing your experience with us about Casablanca Club. You cannot imagine how happy we are by the fact that you visited us. Regarding your problem please note that the ingredients that we use for the tasty meals are special and high quality and we work only with the best chefs. We will wait you with the warmest welcome.

Kind regards,
Casablanca Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier deze avond komen eten. Ze waren hier veel te vlug en stonden de hele tijd op uw vingers te kijken. Frieten waren verre van gaar en het vlees en de vis was van matige kwaliteit. Zal wel een reden hebben dat we hier alleen zaten. 9500 forint voor de gegrilde zalm en 5500 forint voor de kippenfilet.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank charlottevl
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Casablanca Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 januari 2019
Google-vertaling

Dear Charlottevl,

First of all, thank you very much for writing us a feedback about Casablanca Club. We are extremely sorry for the fact we were not able to live up to your expectations. We always try to satisfy our dear guests and it is really regretful we did not succeed with it this time. Once again, thank you for writing your critics down, it will help us to improve,

Best wishes,
Casablanca Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Ja de slechte recensies kloppen. Ik zal niet heel gouw ergens weglopen maar hier is het gelukt. Erg onvriendelijk en met een je gewoon zitten. Als je iets vraagt moet dat 3x en dan kijken ze nog of water brandt. Als je niet graag in de horeca werkt ga dan iets anders doen. Beste mensen lees de recensies en trek uw conclusie. Er zijn restaurants genoeg neem gewoon in uw eigen belang een andere. Op mijn waardering is dit omdat er terras verwarming was een 2 anders nog minder. Gewoon voorbij lopen.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank geertd995
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PM_QualityManagement, Vezető van Casablanca Club, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 oktober 2018
Google-vertaling

Dear Geert D,

As a beginning, we are thankful for your detailed and informative review.
We are devastated to hear, that we could not reach your expectations. We are sorry for the unpleasantness. Please accept our apologies.
It would be an honour, if you gave us another chance!

All the best,
Casablanca Management

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Casablanca Club bekeken, bekeken ook

Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
 

In Casablanca Club geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding