Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mooie plaatjes”
Beoordeling van Aquaworld Resort Budapest

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 7 websites!
Aquaworld Resort Budapest
Beoordeeld als nr. 77 van 336 hotels in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
12 augustus 2017 beoordeeld

De afbeeldingen van het hotel en aquapark geven een vertekend beeld. Het hotel staat geheel los van de zwembaden. De spa, zoals het verkocht wordt, is meer een kinderspeeltuin dan een spa. Kinderen springen en schreeuwen in "The Silent pool". Geen idee waarom dat zwembad zo heet, zelfs de badmeester weet het niet, maar de naam heeft niets te doen met de sfeer. De glijbanen e.d. zijn super leuk. Alleen jammer dat de helft van de inwoners van Budapest ook gebruik maken van deze accommodatie. Resultaat is een erg overbevolkt zwembad.

Het hotel is goed bereikbaar via de autosnelweg, de M0 welke op 200 meter afstand van het hotel ligt. Deze zelfde snelweg zorgt voor een constante ruis van ongeveer 70 decibel waardoor je lekker ontspannen kunt genieten van de rust.

De voorzieningen zoals ontbijt en diner zijn matig te noemen. De keuze voor de carnivoor is in overvloed. Indien je vegetarisch bent, heb je een uitdaging.

Het personeel is absoluut vriendelijk te noemen. Ze doen er alles aan om je te ten dienst te kunnen zijn. Het personeel is echter de Engelse taal niet vaardig.

  • Verbleef: Augustus, 2017, reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Dion S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 17 augustus 2017
Google-vertaling

Dear Dion S,

thank you so much for taking the time to tell us about your experiences regarding your stay at our hotel.
Also thank you for your kind words about our staff, I will forward your comment to my colleagues.

We are very disappointed that your stay was marred by noise of the children. We try to respect the requests of all of our guests and listen to their feedback and comments. It is not easy to do in the summer time, because of the number of the guests is very high in the house.

The hotel has an own spa area and the Aquaworld water theme park. Our guests can reserve them also separately, that is why we have an indoor corridor to the Aquaworld.

We very much appreciate your feedback, and hope we will have the pleasure of welcoming you and your family back to stay with us very soon.

Kind regards,

Fatima Láng
Guest Relations Supervisor

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (849)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 849 beoordelingen

1 juni 2017 beoordeeld

Allereerst wil ik mijn enthousiasme uiten dat dit resort de mogelijkheid biedt je elektrische auto op te laden, want dat maakte het voor ons toch veel makkelijker om met de auto naar Boedapest te komen. Let overigens wel op dat ze alleen een normaal stopcontact en een 3x16A industrieel stopcontact aanbieden, dus neem een aparte mobiele lader mee als dat nodig is voor je auto (in geval van een Tesla dus de UMC).

We hadden hier een junior suite op half board (dus ontbijt + diner).

Locatie: de locatie van dit hotel is erg prettig. Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg en je kunt eenvoudig naar Boedapest en Szentendre. De voorzijde van het hotel is niet bijzonder mooi, de achterzijde daarentegen is wel heel mooi. Vooral als je een kamer hebt aan de achterzijde, zoals wij hadden, kijk je uit over de zwembaden, mooie bomen en verderop zie je een brug over de Donau met daarachter heuvels. In de directe omgeving (binnen 1 kilometer) heb je niet heel veel te doen, maar je kunt wel makkelijk even ergens naar toe rijden, of de (shuttle) bus naar Boedapest pakken.

Eten: zowel het ontbijtbuffet als dinerbuffet waren prima. Het aanbod wisselde, dus je had niet elke dag hetzelfde. Bij het diner zaten de meeste vlees en vis producten in warm houd bakken. Meestal zaten de producten in saus, vermoedelijk om het niet droog te laten worden. Dit is wel een beetje jammer, want soms is een puur stukje vlees lekker. Maar alsnog is het eten lekker en als je zoals wij maar 4 nachten verblijft is het prima. Verder waren er ook salades, die overigens erg lekker waren. De desserts smaakten altijd heel goed en er lagen ook altijd een aantal kazen om als dessert te nemen, veel variatie dus. Tevens een keer een lunch broodje besteld (dus betaald), waarvan de kwaliteit overigens beduidend hoger lag dan van het buffet.

Kamer: kamers zijn netjes en schoon. De junior suite is lekker ruim. We hadden wel een rare geur in de kamer, dit kwam vanuit de badkamer en hebben we zelf opgelost door een tijdje water te laten lopen in de afvoer bij de douche. Dus niks aan de hand, maar het is beter als het hotel dat zelf al had opgemerkt bij de schoonmaak van de kamer. Verder had de kamer apart een bad en een douche. Het bed sliep erg lekker. De kamer had ook een balkonnetje met tafel+stoeltjes en gezien de warmte in de avond was het lekker om daar te zitten. Geluidsisolatie van de kamers is redelijk goed. Je hoort wel eens wat van de gang, maar vrijwel niks van buiten of van andere kamers.

Prijzen: prijzen van het resort zelf zijn netjes. Drinken is wel wat duur voor Hongaarse begrippen, maar netjes voor een resort. Prijzen van eten zijn gewoon prima.

Personeel: iedereen is echt bijzonder vriendelijk in het hotel. Je wordt altijd vriendelijk gegroet en als je vragen had bij de receptie hadden ze direct een antwoord en werd er wat voor je geregeld. Zo gingen we vroeg weg de laatste ochtend en zouden we het ontbijtbuffet missen, dus hebben ze voor ons allebei een pakketje geregeld met eten en drinken voor onderweg, wat overigens ook lekker was. Echt top personeel!

Zwembaden: de zwembaden zijn erg leuk, vooral de glijbanen zijn gaaf. Veel leuker dan wat ik vanuit Nederland ken in elk geval. Ook de sauna is fijn. Verder hebben ze een thermaal bad wat ook prettig was, maar ik vond het Gellert water fijner (kreeg je een zachtere huid van).

Wat verder handig is, is dat je overal met het pasje van je kamer kunt betalen. Je kunt die dus gewoon makkelijk meenemen naar o.a. het zwembad. Ook is er nog een winkeltje om wat dingen te halen en een ATM als je toch wat contant Hongaars geld nodig hebt.

We zijn een stel zonder kinderen, maar we hebben ons prima vermaakt met de dingen die er te doen zijn in de omgeving en het resort zelf. We liggen dan niet de hele dag in het zwembad, maar het is wel fijn dat je er praktisch altijd naar toe kunt, want het is echt tot vrij laat in de avond allemaal open. Of je pakt even de sauna mee in de avond.

Mede gezien de nette prijzen voor kamers en toegang tot het resort, zeker als je meerdere nachten boekt, kan ik dit resort zeker aanraden.

Kamertip: Kamer op hoge verdieping aan achterzijde hotel
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Dick T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management:Gereageerd 6 juni 2017
Google-vertaling

Dear Dick T,

First of all, let me thank you for your wonderful and detailed feedback regarding your recent stay at Aquaworld Resort Budapest. There are no words to express how excited we are reading your review.

We are so happy that you could take advantages of our electric car charger, giving you the opportunity to discover Budapest by your own car.
I am so proud to see that you could enjoy your room, and found it well-located with the view of the Buda Hills and comfortable as well. Thank you for mentioned our unique location and athmosphere which is a perfect solution for recreation and relaxation, on the other hand, Budapest is easily to reach by car or by the free shuttle bus operated by Aquaworld Resort Budapest.

Also thank you for mentioned our Restaurant and our wide range of food choice as well. As a Superior hotel, we always strive to provide meals for all of the tastes, with international and hungarian cuisine as well. As you mentioned, we have several opportunities to tase our cuisine, at our Duna Restaurant, Colorado Restaurant or at the Aquaworld's Fast&Fine Restaurant.

We are so glad to read that you did find your junior suite comfortable, clean and well equipped. We regret that you had unpleasant smell from the bathroom, that I would like to apologise for. Now, I would like to take the opportunity to ask you, if you will have accidental issues like this, please do not hesitate to contact our Colleagues at the Reception and they will immediately solve the problems.

Also thank you for mentioned our staff, who are always friendly and helpful, always high standard in our hotel.

We are so glad that you had so many experiences at Aquaworld and its saunaworld as well.

Last, but not least, we are so happy about your wonderful feedback, and we really do hope, that we will have many more opportunities to welcome you and your kind Family at Aquaworld Resort Budapest.

Kind regards,
Fruzsina Bejczi
Guest Relation Assistant

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
21 augustus 2016 beoordeeld

Niet ontevreden over dit hotel maar was toch op verschillende vlakken minder dan verwacht: appartement was ruim maar overal vast tapijt (bij aankomst nog loombandjes en pingpongbal onder bed, dus vragen over grondige stofzuigbeurt), nergens uitnodiging,laat staan verplichting om te douchen vooraleer het aquapark binnen te gaan. Bij het ontbijt, na 9uur, beperkte keuze aan broodjes en bij avondmaal, soms geen groenten (enkel saladbar met kool ipv sla).
In aquapark waren de meeste glijbanen maar toegankelijk vanaf 1.30m. Dit was jammer want zo'n aquapark kies je vooral voor de kids die er dan niet op kunnen.
Normaal gezien werden de badjassen na 5 dagen gratis vervangen. Bij ons stonden ze toch op de rekening. Bij de receptie sprak men zeer goed Engels maar toch kreeg je niet altijd de info of antwoorden die je nodig had (op toeristisch vlak wisten ze eigenlijk niets)

Kamertip: De appartementen lagen aan de zijkant: rustiger, ook beter op 2de verdiep voor het uitzicht.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
1  Bedank Karlien214
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PollakEniko, Manager van Aquaworld Resort Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2016
Google-vertaling

Dear Karlien214,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at Aquaworld Resort Budapest. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

Your feedback is really important to us, however I’m sorry to see that you were not satisfied with our condition of the room. For avoiding future inconveniences like this, we shared your comments with our management. I’m sure when you visit us again you will feel the difference.

Also let me express my sincerest apologies about the variety of food during breakfast, I will pass your comment the F&B department, I am sure they will use it the future.

As I read in your comment you were not satisfied with our staff at the reception, I will share your words with our staff, and we will organize trainings the avoid this in the future.

We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.

Kind Regards,

Enikő Pollák
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 augustus 2016 beoordeeld

Fijn hotel. Wel handig om een auto te hebben om de stad in te kunnen. Eten was prima en gevarieerd. Het welness en zwemcomplex zijn echt heel fijn.

Vervelend is dat er niet wordt opgetreden tegen mensen die de hele dag ligbedden bezet houden zonder aanwezig te zijn. Ook waren er een aantal dagen gasten uit de Arabische staten waarvan de vrouwen geheel gekleed of in boerkini in het zwembad aanwezig waren. Ik vind dit heel vervelend, naaktheid en gekleedheid komen in een heel ander licht te staan.

Kamertip: Kies een kamer aan de kant van het zwembad, anders kijk je uit op de parkeerplaats.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde met familie
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Jannetje v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PollakEniko, Manager van Aquaworld Resort Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2016
Google-vertaling

Dear Jannetje v,

I would like to thank you very much for taking your time to give a valuable feedback about our Hotel and services.

I’ll pass your review regarding the quality and the selection of the foods in the restaurant. Our F&B department will take it as a nice complement for their hard work. Thank you for this encouragement.

As I read in your comment you very not really satisfied with occupied sunbeds or the guests bathing in clohtes. Let me express my sincerest apologies for this, I have shared your words with SPA Management, and I hope they wil find a nice solution.
Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Kind Regards,

Enikő Pollák
Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2016 beoordeeld

Mooi, schoon hotel met vele voorzieningen. Zwembad binnen en buiten biedt vele mogelijkheden. Ook fitness, tennis, welles. Alles aanwezig. Met auto rij je in 10 minuten naar de binnenstad waar je mooi kunt lopen en heel eenvoudig een terrasje kunt pikken. Alles is heel overzichtelijk in Budapest. Op straat voel je je ook veilig. Eten vindt ik niet goed. Na een dag dus ook buiten de deur gaan eten wat goed bevallen is.

Kamertip: uitzicht op zwembad
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Juli, 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Bedank Joris En W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PollakEniko, Front Office Manager van Aquaworld Resort Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Joris En W,

I am so happy that we managed to contribute to a memorable experience in Budapest and you enjoyed all aspects of your visit at Aquaworld.

Our main goal is to impress each of our guests with our services and facilities. I’m glad that in your chase we achieved our main goal.

I’m more than happy to read that the pools and the facilities amazed you, I hope you will return to Aquaworld Resort soon to collect new memories.

Thank you again for sharing your experience, and we hope your next visit will be as pleasant as the previous one.

Kind regards,

Enikő Pollák

Front Office Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 november 2015 beoordeeld

zeer leuk hotel voor families met kinderen. er zijn genoeg zwembaden en er ruimte genoeg op de ligweiden. ook aan het zwembad is er plaats enoeg en er zijn voldoende ligzetels. Je hoeft niet vroeg op te staan om een plaatsje te bemachtigen.
Ook het eten is voor elk wat wils. enkel als je wat later terugkomt van een uitstap moet je rekening houden met lege schotels. Deze worden vanaf 9 uur niet meer aangevuld. Je kan altijd in de buurt naar de Auchan gaan. Deze is zelf te voet te bereiken.
Voor de rest zeker een aanrader

  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Gwenpas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
PollakEniko, Front Office Manager van Aquaworld Resort Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 november 2015
Google-vertaling

Dear Gwenpas,

Thank you for your positive feedback of our Hotel. I was happy to know that you enjoyed your holiday at Aquaworld Resort Budapest with your family.

I was especially glad to hear that you were satisfied with the service of the Aquaworld and had a great time there.

It is always a nice to receive a positive comment like yours; it serves as a great encouragement in the future.

Many thanks again and we do hope to welcome you back at our hotel very soon!

Kind regards,

Enikő Pollák

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2015 beoordeeld

Het is een mooi grootschalig ietwat afgelegen hotel. Hogere prijsklasse. Reeds bij aankomst dien je mogelijke consumpties te betalen... Kijk goed na wat je per kamer moet betalen op je reserveringsbevestigingen vraag om in Euro te betalen.
Verder was het erg druk in het hotel en krijg je ondanks het feit dat je naar Boedapest normen erg veel betaalt, nooit echt het klasse hotel gevoel. Fijn maar geen aanrader.

Kamertip: Voor deze prijs zou ik een luxueuzer hotel in het centrum kiezen en het aquapark als gast bezoeken.
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Augustus, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Else10Antwerpen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Ferenc H, Front Office Manager van Aquaworld Resort Budapest, reageerde op deze beoordelingGereageerd 23 september 2015
Google-vertaling

Dear Else10Antwerpen,

Thank you for taking the time to tell us about your experience at Aquaworld Resort Budapest. I am sorry that your experience did not meet your expectations; please allow me to express my sincerest apologies.

Please be assured that your comments are really important to us and will be shared among the management team.

Regarding the payment options in our hotel you can pay in Euros or in local currency, it is up to your decision.
We appreciate your sharing your concerns, and it is our hope that you will give us the opportunity to better serve you in the near future.


Kind regards,

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Boedapest bekeken
Margaret Island
Danubius Health Spa Resort Margitsziget
Zugló
Lion's Garden Hotel
Lion's Garden Hotel
nr. 78 van 336 in Boedapest
750 beoordelingen
Bliss Hotel And Wellness
nr. 125 van 336 in Boedapest
392 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
District VII / De Joodse wijk
Queen's Court Hotel & Residence
The Aquincum Hotel Budapest
nr. 133 van 336 in Boedapest
1.525 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Aquaworld Resort Budapest geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Aquaworld Resort Budapest

Adres: Ives ut 16, Boedapest 1044, Hongarije (Voorheen Ramada Resort Aquaworld Budapest)
Telefoonnummer:
Locatie: Hongarije > Centraal-Hongarije > Boedapest
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Gratis parkeren Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Shuttlebusservice Spa Suites Zwembad Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 19 spahotel in Boedapest
Nr. 29 familiehotel in Boedapest
Nr. 55 luxe hotel in Boedapest
Nr. 61 zakenhotel in Boedapest
Nr. 77 romantisch hotel in Boedapest
Prijsklasse: €96 - €183 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:4 ster(ren) — Aquaworld Resort Budapest 4*
Aantal kamers: 309
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Hotels.com, Thomas Cook International AG, Expedia, Booking.com, Thomas Cook International AG, TripOnline SA, Agoda, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Aquaworld Resort Budapest met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Ramada Resort Aquaworld Budapest Hotel Budapest

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding