Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Genieten!”

Bottega di Brontolo Ristorante Italiano
Geclassificeerd als nr. 62 van 3.859 Restaurants in Boedapest
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 11 - US$ 50
Wijk: District V / Binnenstad
Gegevens restaurant
Wijk: District V / Binnenstad
27 september 2018 beoordeeld

Topligging. Goede bediening, prachtige wijnkaart en ongelooflijk lekker eten. Met echte Italiaanse gerechten. De pasta is ongelooflijk. Echte aanrader voor fijnproevers.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank SophieV2099
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (642)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 643 beoordelingen

22 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Omdat er zoveel lekkere pasta’s op de kaart stonden, hadden wij voor twee voorgerechten per persoon gekozen i.p.v. een voorgerecht en een hoofdgerecht. Klein minpuntje: jammer dat men vooraf niet gezegd had, dat de porties zo groot zijn als een hoofdgerecht. Gevolg was dat je het tweede voorgerecht met kaas en room echt bijna niet meer op krijgt.
Verder niets op aan te merken: prijs/kwaliteit goed betaalbaar en de service was perfect in orde. Leuke showcooking aan tafel.

Datum van bezoek: september 2018
Bedank 22wendi
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Je waant je echt in Italië, midden in Budapest. Heerlijke gerechten en alles smaakt fantastisch. Een absolute aanrader! Ga hier heen en geniet!!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Pietje207
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Voorgerecht en
hoofdgerecht beide heerlijk en vers ! Vriendelijk personeel, gezellig restaurant , een aanrader !!

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank O1229AJnicoleb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Zeker een aanrader om hier te komen eten wanneer je in Boedapest bent. We hadden de avond zelf gebeld om te vragen of er nog plaats was en 45 min later werden we daar verwacht.
Op bijna elke vlak een fantastische ervaring. Zowel het eten als het personeel was het meer dan waard. Prijs/kwaliteit zit het ook meer dan goed.
We werden bediend door Diego, heel vriendelijk en klaar om uitleg te geven indien nodig. Een paar gerechten kwamen ze aan tafel bereiden wat heel leuk is.
Enigste minpuntje is dat het daar wel warm was binnen.
Voor het vertrek kregen we nog een glaasje limoncello wat een leuke afsluiter was.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Celinexx
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bottega di Brontolo Ristorante Italiano bekeken, bekeken ook

 
Boedapest, Centraal-Hongarije
Boedapest, Centraal-Hongarije
 
Boedapest, Centraal-Hongarije
 

In Bottega di Brontolo Ristorante Italiano geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding