Vanaf de eerste hapjes (amuses of hors d'oeuvres) tot en met de koffie na het dessert tot in de perfectie verzorgde gerechten. De creaties op de borden zijn niet alleen een lust en kunstwerk voor het oog, maar smaken uitmuntend. Quasi geen minpuntjes te vinden. De combinaties zijn origineel en een streling voor alle zintuigen, vooral de smaakpapillen. Chef Alex Verhoeven en partner Nathalie verdienen minstens 1 Michelin ster en minstens twee Gault Millault koksmutsen. Bovenop de genoten opleiding in o.m. sterrenrestaurants De Pastorie in Lichtaart en Het Hof van Cleve brengen ze een eigen originele toets aan hun creaties. En nee, geen "nouvelle cuisine" porties maar voldoende hoeveelheden van alle gerechten: een heerlijke combinatie van kwantiteit en kwaliteit. Van deze chef-kok mogen we vast en zeker nog veel goeds verwachten. Proficiat aan het ganse team! Wij komen alvast terug! Goede waar heeft uiteraard zijn prijs, maar hier is het elke cent waard, wat zeker niet van alle toprestaurants kan gezegd worden.
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.