Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 251
US$ 206
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 166
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 44% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 44% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 299 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

US$ 197
US$ 173
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 214
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 273
US$ 228
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 249
US$ 239
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 206
US$ 200
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Besparingsmelding! 12% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 12% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 228 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

Hotel Tomi(Portoroz)
US$ 163
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Marko(Portoroz)
US$ 213
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (1.270)
Beoordelingen filteren
1.270 resultaten
Waardering van reizigers
849
299
92
19
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
849
299
92
19
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.270 beoordelingen
26 oktober 2016 beoordeeld

geweldig hotel in een prachtig kasteel met een nieuw aangebouwde vleugel. zeer comfortabele kamers, super zwembad en spa complex, behulpzame staff en uitstekend ontbijt! absolute aanrader bij verbijf in de baai van piran!

  • Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Manu M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

2x per dag roomservice met nieuwe handdoeken en badproducten. Mooi zwembad met veel zout ( geen chloor)
, wel zeer druk en teveel strandzetels op een kleine ruimte.
Tip : huur in het hotel fietsen en fiets langs het water naar Piran , op het pleintje aan het kerkje neem je het stijgend padje naar boven en zo kan je langs het water verder naar Fiesa ( daar kan je op de keien langs het water aangenaam zonnen op de keien met een heerlijke zeewind) smiddags eet je aan het beach restaurant van hotel Barbara . Ook kan je tevoet vanuit het hotel langs het water wandelen naar het dorpje St Bernardino met het gelijknamig hotel waar je smiddags aan zee een open keuken hebt waar de kok op maat verse vis met pasta klaarmaakt, gewoon top en goedkoop. In het hotel zijn 2 restaurants met zeer goede kaart maar prijzig .

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Annemieke S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 december 2015 beoordeeld

Het ontbijt was lekker en veel, het zwembad was warm en goed uit de wind, de kamer was meer als groot genoeg en de concierge service was stipt... allemaal dus super.
De taxidienst met de i3 of 7-reeks is een prikje in vergelijking met de taxi's die er rondrijden.

Kamertip: Kamers met zicht op zee zijn niet interessant aangezien er nog een straat en winkelstrook tussen zit. Meerprijs niet ok.
  • Verbleef: juli 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Dimitri V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een tijd geleden dat we hier geweest zijn maar ik heb er goede herinneringen aan. De kamer was heel goed verzorgd met luxe badspullen. Het ontbijt was fantastisch, lekker buiten op het terras met pro secco en goede cappuccino. Het enige minpunt is dat er een keer geen bedden aan het zwembad waren en we moesten wachten.
5 sterren service vanaf het moment dat je komt aangereden!

Verbleef: oktober 2014, reisde met een partner
Bedank EliseHK
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel mooi hotel. Prachtig gelegen als je Slovenië wil bezoeken.
Goede service. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Lekker eten maar wel vrij duur prijs/kwaliteit.

Kamer was op het eerste zicht dik in orde maar dan kwamen er toch een paar kleine gebreken naar boven...

Bvb honden zijn hier toegelaten en ons tapijt lag dan ook vol met hondenhaar.

Airco die soms nogal veel lawaai maakte. Een nogal irriterend geluid. Heb dit gemeld aan de receptie en ze hebben het wel direct nagekeken maar het probleem bleef helaas hetzelfde.

Uit de kraan van het badkamermeubel kwam slechts een klein straaltje koud water. Dat hebben ze wel direct kunnen oplossen.

Het water in de douche had geen constante temperatuur waardoor je soms onder een hete douche en soms een ijskoude douche stond...

Een heel uitgebreid ontbijtbuffet. Alles op en aan. Dik in orde.

Eten in het restaurant was heel lekker maar ook heel duur. We hadden de suggestie genomen, verse zeebaars, en kregen daarna een gepeperde rekening... 150€ voor 2 personen (alleen de vis). Het was lekker maar duur, toch als je de prijs van een zeebaars kent.

Ook de prijs van de lokale wijntjes waren vergelijkbaar met die van de grote wijnen uit Frankrijk en Italië... Normale lokale prijs maal vijf. Aan de hoge kant dus...

Voor de rest Was alles ok... We hebben genoten van ons verblijf in Slovenië ...

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank VanDaeleChristoph
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken