Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Heerlijk gegeten! ”
Beoordeling van Fritolin pri Cantini

Fritolin pri Cantini
Geclassificeerd als nr. 1 van 66 Restaurants in Piran
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Mediterraan
Gegevens restaurant
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Groot plateau met allerlei soorten seafood, voor een mooie prijs (€29 voor de gegrilde optie waar wij voor kozen). Flinke portie als lunch!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank laura_enthoven
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (923)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

3 - 7 van 923 beoordelingen

5 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Zelfbediening, ruim voldoende gegeten. Heerlijke visschotel voor 2 personen. Zeker een aanrader voor wie in de buurt is.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank KatiaC1824
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Door de nr.1 notering op tripadvisor hiernaartoe gegaan. Top locatie, heerlijk gegeten en hele mooie prijs! Hadden we niet willen missen!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank 262leonb
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Na alle positieve beoordelingen ook gaan kijken. Uiteindelijk is het een raam waar je uw bestelling gaat plaatsen. Maar het eten was echt fantastisch. Dus zeker een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank 942rietd
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Als je in piran bent moet je zeker een bezoekje brengen aan dit restaurantje! Het is een leuke beleving en de vis is heerlijk vers! De mossels zijn een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank dianthes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Fritolin pri Cantini bekeken, bekeken ook

Piran, Slovenian Istria
Piran, Slovenian Istria
 
Portoroz, Primorska
Piran, Slovenian Istria
 
Piran, Slovenian Istria
 

In Fritolin pri Cantini geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding