Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Zeer goede lunch”
Beoordeling van Bianca

Bianca
Geclassificeerd als nr. 44 van 2.104 Restaurants in Krakau
Certificaat van uitmuntendheid
Keukens: Italiaans
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goede plek om lekker te lunchen. Nagenoeg naast het grote plein kan je hier lekker op het terras wat eten. Bediening is erg vriendelijk en vlot. Genoeg keuze van overheerlijke gerechten. De burrata en gamba’s vooraf waren voortreffelijk van smaak. De risotto met truffel had iets hoger op smaak gemogen. Mooie fles prosecco erbij, kortom top. De 5e ster ontbreekt doordat de wijn op een andere tafel stond en we dus niet zelf bij konden schenken met als gevolg soms lege glazen( en door de eerder genoemde risotto die iets meer smaak mocht hebben). Maar de prijs/kwaliteit is meer dan prima! Echt een aanrader!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank ron19ve
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bianca_Ristorante, Kierownik van Bianca, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 weken geleden
Google-vertaling

Thank you so much for your delightful review and such great compliments

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.852)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

5 - 9 van 1.852 beoordelingen

30 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier heerlijk gegeten, het personeel was erg vriendelijk (zeker voor Poolse begrippen) en de prijzen waren prima. Aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank MonaLieske
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bianca_Ristorante, Kierownik van Bianca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 1 september 2019
Google-vertaling


Thank you so much for your delightful review and such great compliments

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten voor een redelijk goedkope prijs. De chocolate fondant is simpelweg het lekkerste dessert wat ik ooit gegeten heb en het kostte maar 26 zloty. Echt een aanrader!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Sammy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bianca_Ristorante, Kierownik van Bianca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 augustus 2019
Google-vertaling

Every time when we hear such nice words about us want to give even more and more.
Thank you very much.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Met de fiets door Krakau waren we op weg naar nummer 5 van de TripAdvisor rating toen we langs dit terras fietsten. In de remmen en de menukaart gecheckt die ons aller hoffelijkst ook werd aangereikt. Zag er smakelijk uit. Fiets geparkeerd en genoten van een avond op dit terras. Uitmuntende bediening, een heerlijke Poolse witte wijn, Solaris genaamd, genuttigd en fantastisch gegeten. Zeker een bezoek waard.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank annemariem87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bianca_Ristorante, Kierownik van Bianca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 augustus 2019
Google-vertaling

We are glad that we can give so much pleasure to our guests :)
Thank you for your visit.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gedineerd en de volgende dag een super lekker ontbijt gehad echt een aanrader eten is vers bereid en de service is super vriendelijk

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank sh0llander
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bianca_Ristorante, Kierownik van Bianca, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

We are very grateful for your positive comments about our food and services. Thank you for choosing us and hope to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Bianca bekeken, bekeken ook

Krakau, Lesser Poland Province
Krakau, Lesser Poland Province
 
Krakau, Lesser Poland Province
 
Krakau, Lesser Poland Province
Krakau, Lesser Poland Province
 

In Bianca geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding