Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Schitterend hotel”

De beste prijzen voor -
Inchecken dd/mm/jjjj Uitchecken dd/mm/jjjj
Prijzen zijn voor 1 kamer, 2 volwassenen
Prijzen weergeven
Vergelijk de beste prijzen van de beste reiswebsites
en nog 8 websites!
Holiday Inn Krakow City Center
Beoordeeld als nr. 35 van 261 hotels in Krakau
Certificaat van uitmuntendheid
27 november 2016 beoordeeld

Dit hotel heeft alles wat je nodig hebt
Vriendelijken ontvangst
Mooie kamers met alles op en aan
Geweldig uitgebreid ontbijt
Op een loop afstand van de oud Stad
Zeker een aanrader
Je kan je dagen goed vullen met heel veel te gaan bezichtigen

  • Verbleef: November, 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank HamontRina
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordeling
Beoordelingen (1.561)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 7 van 1.561 beoordelingen

13 oktober 2016 beoordeeld

Kamer uitgevoerd met prima bureau. Bed is van prima kwaliteit. Alleen de douchekop was wat klein en daardoor is het douchen iets minder. Prima ontbijt met een enorme keuze aan brood en fruit. Leuk presentje bij vertrek.

  • Verbleef: Oktober, 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Luc S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2016 beoordeeld

Mooie pas vernieuwde kamer, prima maar druk ontbijt buffet. Goede centrale ligging tussen centrum en joodse wijk. Snelle in- en uitcheck en mogelijkheid om de bagage achter te laten tot vertrek naar de luchthaven.

Kamertip: Boek een kamer in nieuwe gedeelte
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: Mei, 2016, reisde voor zaken
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Marc G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 april 2016 beoordeeld

Dit hotel heeft een uiterst correcte behulpzame staf, een zeer uitgebreid ontbijt en prima kamers. Bed, matras en kussen heerlijk.
De afstand tot het oude ceentrum is ongeveer 1 km, en ook naar kasteel Wawel en de rivier Wisla ben je binnen 15 minuten.
Mijn bezoek had een zakelijk karakter, en dus ook afspraken buiten het oude centrum, Ook dan is lopen vaak de beste optie, maar een taxi bestellen kan ook - de chauffeur komt binnen en meldt zich bij de receptie.

Kamertip: DIt is een gauw volgeboekt hotel, maar voor een kleine meerprijs zijn luxere kamers vaak wel beschik ...
Bekijk meer kamertips
  • Verbleef: April, 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Bas C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Holiday I, Manager van Holiday Inn Krakow City Center, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 april 2016

Beste Bas C,
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring op TripAdvisor.
Het is een genoegen om te lezen dat u heeft gekozen om te verblijven bij Holiday Inn Krakow City Center tijdens u city trip aan de stad. Zoals u beschrijft is het inderdaad een erg praktische locatie met betrekking tot bereikbaarheid van musea en verdere hoogtepunten welke de stad Krakow te bieden heeft.
Hartelijk dank voor uw aanbeveling en wij hopen u nogmaals te mogen verwelkomen bij Holiday Inn Krakow City Center!

Met vriendelijke groet,
Lukasz Piskor, Deputy General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 september 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Uiterst tevreden over het uitgebreide ontbijt en de uitmuntende service aan de hotellobby. Minder tevreden over de Standard kamer die in oude gedeelte van hotel liggen en helemaal niet voldoen aan 5*-sterren norm. Deze kamer hebben duidelijk beste tijd gehad en dringend opfrissing nodig naar meer moderne look. Dit is dan wel het geval in hogere categorie kamers in nieuwer deel hotel.

Verbleef: September, 2015, reisde met familie
Bedank Jurgen L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
12 augustus 2011 beoordeeld

Mijn partner en ik verbleven in het Krakau Holiday Inn Central in juli 2011 voor een verblijf met spaarpunten.
We kwamen vroeg aan en liepen vanaf het centraal station naar het hotel en kwamen rond 9 uur aan.
Tot mijn verbazing konden we HEEL vroeg inchecken.
Er was een echter één addertje onder het gras.
De enige kamers die op dat moment beschikbaar waren waren roken-kamers.
Omdat we snel een kamer wilden en onze tassen achter wilden laten zodat we ons dagje sightseeing konden beginnen, koos ik ervoor om eerst een paar kamers te bekijken.
Ik ben 7 jaar geleden gestopt met roken en ken de geur, maar vond deze kamers helemaal niet zo slecht.
Pluspunten: Uitstekende locatie.
Zeer korte wandeling naar het oude centrum (max. 5 min.). Heel vroeg inchecken (8.30 uur??) - Hele snelle service van de receptie.
Uitstekend ontbijtbuffet in de eetzaal. Leuke kamerindeling, ook al was het een kamer voor rokers... rook niet te erg voor niet-rokers. Gebruik van paraplu's op een regenachtige dag. Bed zeer comfortabel, geweldig beddengoed en kussens. Mooie badkamers met voorzieningen. NADELEN: Geen gratis draadloos internet.
Ethernet-kabel in werkstation (bovendien gaven ze Awards-leden 60 volle minuten gratis draadloos internet).
Hier moet iets aan worden gedaan.
Wifi is een basisbehoefte vandaag de dag.
Geen zwembad of jacuzzi. Over het algemeen is dit een zeer mooie accommodatie op een uitstekende locatie voor de oude stad.
Aangezien we met Awards-punten verbleven, ben ik er niet zeker van wat de werkelijke kosten voor een overnachting waren.
Ik kan me voorstellen dat het vrij prijzig is.

Bedank bartolino
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Deze beoordeling is vertaald uit het Engels. De oorspronkelijke versie bekijken
22 juni 2011 beoordeeld

Een van de beste Holiday Inns waar ik ooit heb verbleven!
Geweldige locatie - op loopafstand van de oude stad. De kamers zijn zeer comfortabel, de meeste zijn niet-roken.
Bed en kussens - zo zacht en comfortabel dat het een echte marteling is om 's ochtends op te staan.
:-) Het receptiepersoneel is erg behulpzaam en altijd bereid om te helpen, ze zoeken op internet als ze het antwoord op je vraag niet weten en drukken onmiddellijk alle informatie voor je af. Alles wordt met een grote glimlach gedaan. We verbleven hier voor de 2e keer en we zullen alleen hier verblijven als we naar Krakau gaan.
Gratis WiFi op de kamers met grote snelheid, gratis fles water.
Schoon, gezellig, veilig.
Geweldig ontbijt!
Je krijgt er geen spijt van als je hier verblijft - ongeacht alleen voor zaken of met familie op vakantie.

2  Bedank JungleCatUkraine
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Hotels die je misschien ook aanspreken ...
Reizigers hebben ook deze hotels in Krakau bekeken
Stare Miasto
Radisson Blu Hotel Kraków
Sheraton Grand Krakow
nr. 40 van 261 in Krakau
2.067 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Novotel Krakow Centrum
nr. 47 van 261 in Krakau
1.771 beoordelingen
Venetian House Aparthotel
nr. 14 van 261 in Krakau
951 beoordelingen
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven
Prijzen weergeven

In Holiday Inn Krakow City Center geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Aanvullende informatie over Holiday Inn Krakow City Center

Adres: Wielopole 4, Krakau 31-072, Polen
Telefoonnummer:
Locatie: Polen > Zuid-Polen > Lesser Poland Province > Krakau
Voorzieningen:
Bar/lounge Zakencentrum met internettoegang Fitnesscentrum / sportruimte Gratis snelle internetverbinding (wifi) Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk) Restaurant Roomservice Suites Rolstoeltoegang
Stijl hotel:
Nr. 16 zakenhotel in Krakau
Nr. 20 luxe hotel in Krakau
Nr. 28 familiehotel in Krakau
Nr. 34 romantisch hotel in Krakau
Prijsklasse: € 78 - € 197 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Hotelcategorie:5 ster(ren) — Holiday Inn Krakow City Center 5*
Aantal kamers: 236
Reserveringsmogelijkheden:
TripAdvisor is een trotse partner van Booking.com, Expedia, Hotels.com, TripOnline SA, 5viajes2012 S.L. en HotelQuickly, dus je kunt je reserveringen bij Holiday Inn Krakow City Center met vertrouwen boeken. We helpen maandelijks miljoenen reizigers het perfecte hotel te vinden voor vakantie- en zakenreizen, altijd met de beste kortingen en speciale aanbiedingen.
Ook bekend als:
Holiday Inn Krakow City Hotel Krakow
Krakow Holiday Inn

Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding