Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Uitstekende service ”
Beoordeling van Restauracja Padre

Restauracja Padre
Geclassificeerd als nr. 12 van 2.104 Restaurants in Krakau
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 7 - US$ 21
Keukens: Mediterraan
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Wijk: Stare Miasto
4 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren met mijn ouders en partner hier gaan eten. Ontzettend lekker eten en mooie setting. We hadden een klein issue met het hoofdgerecht, maar onze ober Karl heeft dit meer dan snel goed opgelost! Zeker de moeite waard als je in Krakau bent!

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Sarah A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.071)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 1.072 beoordelingen

22 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben lekkere varkensmedaillons en spaghetti carbonara gegeten met vooraf heerlijke carpaccio. Het eten kwam wel in mcdonaldstempo dus als je kalm wil dineren raad ik je aan dit aan te geven. Houd er wel rekening mee dat er weinig vegetarische opties zijn. Samengevat, het was heel goedkoop en heel lekker.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Teun B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2019 beoordeeld

Had dit restaurant op internet gevonden maar moest toch nog even zoeken om het te vinden. Het restaurant zit in een kelder maar door de wit geschilderde gewelven is het erg sfeervol. De ontvangst was erg vriendelijk. De kelner weet je goed te informeren over de wijnen, de merkt de passie. Het hoofdgerecht was niet erg groot, maar daardoor kon er wel nog een overheerlijk toetje bij. Al met al lekker gegeten in een sfeervol restaurant.

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank antoinel358
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2019 beoordeeld

Heerlijk gegeten in een prachtig restaurant met super vriendelijke ober! Komen hier zeker nog een keer!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank TrudyA64
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wanneer je Padre bezoekt voel je je meer dan welkom! Aandacht, kwaliteit en prijs zijn bijzonder te noemen. Wij hebben heerlijk gegeten en genoten van het enthousiasme van onze gastheer!
Dit restaurant is echt een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2019
Bedank 264antoinetteg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restauracja Padre bekeken, bekeken ook

Krakau, Lesser Poland Province
Krakau, Lesser Poland Province
 
Krakau, Lesser Poland Province
 
Krakau, Lesser Poland Province
Krakau, Lesser Poland Province
 

In Restauracja Padre geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding