Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.478)
Beoordelingen filteren
1.478 resultaten
Waardering van reizigers
1.024
390
55
8
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.024
390
55
8
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.478 beoordelingen
23 april 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Ontvangst erg vriendelijk. Ruime kamer met prettig hoog plafond. Coole sfeer. Strak maar toch gezellig. Heeeerlijk bedden en dekbedden en kussens. Waterkoker op kamer voor thee en oploskoffie. Zaten aan straatkant en geen last van buiten gehad. Rustige straat. Ontbijt heeft alles wat je nodig hebt. Je kunt warme dingen bestellen zoals alles van ei, pannenkoeken of french toast.
Hotel is goed gelegen. We hebben alles te voet gedaan. Echt een fantastisch hotel. Een aanrader!

Verbleef: april 2017, reisde met een partner
Bedank NathalieB3159
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheICONHotel, Guest Relations Manager van The ICON Hotel & Lounge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 mei 2017
Google-vertaling

Dear Nathalie B,
Thank you so much for your feedback, we are simply delighted that you enjoyed all the aspects of The ICON!
Your recommendation to the other travelers is the best reward.
We sincerely hope to get the chance of welcoming you back one day!

With our warm regards,
The ICON Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 december 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit is een heerlijk hotel. 5 minuten lopen en men zit midden in het centrum. Het ontbijt is er hemels. Alle warme gerechten kan men bestellen. Het personeel is enorm aardig. De kamers zijn ruim opgezet en de bedden slapen heerlijk!

Verbleef: december 2016, reisde met vrienden
Bedank bram19771977
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 september 2016 beoordeeld

Dit hotel ligt op een prima bestemming waar alles te doen is op loopafstand. Receptie zeer behulpzaam en denken in alles mee. Zelfs voor een groep hebben ze openbaar vervoerkaartjes geregeld voor 26 personen. Kamers prima en schoon, en ontbijt zeer goed. Heb tevens tapas gegeten met de groep en kan niet anders zeggen dat iedereen zeer tevreden was.

  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Peter M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheICONHotel, Guest Relations Manager van The ICON Hotel & Lounge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 september 2016
Google-vertaling

Dear Peter M,
Thank you so much for sharing your feedback with us and the other TripAdvisor members!

We are delighted to hear you were satisfied with the services we provide, our breakfast variety and you enjoyed your meal in our ROOM Tapas Bar & Restaurant.
We hope that you will be visiting us again soon -we just launched a new food and coctails menu you should try!

Our warm greetings to you and the rest of the group members,
The ICON Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier verbleven voor 5 nachten. We werden bij aankomst vriendelijk ontvangen. Alle medewerkers zijn ontzettend vriendelijk en proberen een persoonlijke band te maken, wat zeer prettig is.

Het hotel is op ongeveer 10 minuten lopen van het historisch centrum en ongeveer 20 minuten van de Karlsbrug. Alles is te voet dus goed te doen.

De kamer is ruim, schoon en licht. Het bed slaapt ontzettend fijn! Badkamer is van alle gemakken voorzien. De kamer heeft echter een groot nadeel: de kamers zijn ontzettend gehorig! Als iemand twee of drie kamers verder een kastdeur dichtgooit, lijkt het wel in je eigen kamer te zijn. Hierdoor vaker snachts wakker geworden.

Ontbijt is prima, wat je kan verwachten voor een 4 sterren hotel.

Absolute aanrader!

Verbleef: juli 2016, reisde met een partner
Bedank Yoeri E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
TheICONHotel, Guest Relations Manager van The ICON Hotel & Lounge, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2016
Google-vertaling

Dear Yoeri E,
Thank you for sharing with us and the other TA members the experience you had at The ICON Hotel & Lounge!
We always appreciate the time our valued guests dedicate into sharing their thoughts and opinions on their stay with us.
It is a great opportunity for us to learn and improve our services which has always been one of our main goals.

We hope that we will have the chance to welcome you back in the future!

With our warm regards,
The ICON Hotel Team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 juni 2016 beoordeeld

Alles prima. Hotel vlakbij het metrostation Můstek. En bij het Wenceslausplein. De oude stad op minde dan 10-15 minuten. Vlot openbaar vervoer.

Van het vliegveld naar Praag, gelijk welk hotel, is minder ideaal. Best een taxi nemen. Let op: de shuttle zet je niet bij je hotel af, ergens in de buurt (soms wel op 10 minuten wandelen nog).

De kamers zijn ruim genoeg, en proper. Degelijke badkamer. Goed bed. Wel iets te zachte kussens. Maar dat is in vele hotels zo. Ik ben erop voorzien.

Heel goede wifi. Prima. Goed ontbijt. Je kan speciaal bestellen (omeletten, etc.).

Leuke bar. Alleen staat de muziek een ietsje te luid naar mijn goesting. Maar dat is in op heel wat plaatsen in Praag wel een probleem. Misschien zijn ze daar hardhorig.

Ik kom zeker daar terug als ik nog in Praag moet zijn.

Kamertip: Vind ik van minder belang. Wat is uitzicht? Trek er dan op uit!
  • Verbleef: juni 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank bartholdVA
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken