Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.119)
Beoordelingen filteren
1.119 resultaten
Waardering van reizigers
513
445
115
25
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
513
445
115
25
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 1.119 beoordelingen
11 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit hotel ligt centraal gelegen net buiten het drukke centrum. Met de taxi vanaf het vliegveld, kosten hiervoor waren €30 ben je in een half uur bij het hotel. Half uur lopen naar het centrum..
Hotel is alleen toegankelijk met een sleutel waardoor er geen ongenodigde gasten binnen kunnen komen.
Kamers waren netjes en schoon, badkamer was heel ruim met een heerlijke douche.
Ontbijten was boven in de ontbijtzaal met genoeg keus uit broodjes, beleg en warm eten.
Prima om de dag goed mee te starten.
Juiste prijs-kwaliteit verhouding.! Een echte aanrader wanneer je niet in het drukke centrum wilt zitten maar wel alles op loopafstand wil hebben zitten.

Verbleef: april 2017, reisde met vrienden
Bedank ChantalHuizer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 maart 2017 beoordeeld

Hotel goed te bereiken vanaf het vliegveld, metro halte op een kleine minuten lopen.
Het ligt op ongeveer 25min lopen van het oude centrum. Wij hebben nooit de tram of metro nodig gehad.
Kamer en badkamer waren ruim maar wel gehorig. (Kmr405)
Konden het doorspoelen van toilet en gebruik douche/bad goed horen.
Ontbijt was oke, gewoon.
Medewerkers waren behulpzaam.

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank oelie007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
CSPman, Front Office Manager van Hotel Galileo Prague, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 april 2017

Veel dank!
Galileo team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel gemakkelijk te bereiken vanaf luchthaven (40 min)Ticket op bus 119 kost 60 kronen. Inchecken op laat uur verloopt vlot Rechtover het hotel is een bar en de vinotheek naast het hotel zijn beide heel goed. Probeer zeker eens de hapjes in de vinotheek. Spotgoedkoop en lekker. Bv bord met hesp of de paté.
Wij hadden een heel ruime kamer. Bed ok. .Badkamer zeer proper en heel warm water. Het gratis ontbijt is goed. Wij hadden elke dag zon dus het panoramazicht bij het ontbijt was super.
De ligging is heel goed. Tram , metro vlakbij.Wij hebben meestal gewandeld naar het centrum (35 min )Met tram 22 kan je vlot naar de burcht.

Verbleef: november 2016, reisde met een partner
Bedank Dominique V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 augustus 2016 beoordeeld

Dit hotel ligt op een 15 minuten stappen van het centrum...dus best een rustige buurt...in de omgeving zijn ook een paar bars en een lekker Italiaans restaurant...waar je rustig kan genieten na een zware wandeldag in de stad. Het hotel is naar mijn idee een groot huis waar vroeger gezinnen hebben gewoond...de kamers zijn groot , de badkamer is klein en heeft enkel een douche. Verder heb je de basic zaken zoals een tv , minibar en safe. Verder weinig luxe . Een goede plaats om te overnachten maar een echt hotel gevoel heb je niet . Het ontbijt is wel zeer ok.
Kortom , een goede plaats om te overnachten in een rustige buurt.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Jan839
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 juni 2016 beoordeeld

Hotel Galileo ligt net buiten het centrum maar heeft een goede tram- en metroverbinding met het centrum. Ook zijn er in de directe nabijheid van het hotel diverse restaurants. Recht tegenover het hotel is een bar waar je tot 's avonds laat nog even een biertje of wijntje kunt drinken. Al met al een heel prettig, rustig en schoon hotel met zeer ruime kamers. Zeker aan te bevelen.

  • Verbleef: mei 2016, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank HC M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken