Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (3.667)
Beoordelingen filteren
3.667 resultaten
Waardering van reizigers
1.343
1.746
457
83
38
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
1.343
1.746
457
83
38
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 3.667 beoordelingen
Beoordeeld op 19 mei 2019 via mobiele applicatie

Het hotel is aardig, ligt goed, ontbijt is prima. Kamers aan de gehorige kant vooral door het lawaai van buiten. Vervelend was dat we vier maal de receptie moesten bezoeken voordat we het afgesproken en geboekte tarief kregen. Men probeerde ons 20% meer te laten betalen. Uiteindelijk wel goed gekomen, maar dat hoort niet.

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank ThijsMalmberg
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KNebehajova, Front Office Manager van Ibis Praha Old Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 20 mei 2019
Google-vertaling

Dear ThijsMalmberg,

Thank you very much for choosing our hotel for your stay and for sharing your review with other travellers. We are happy that you have enjoyed our nice hotel and great breakfast. We work hard to deliver an exceptional guest experience, and we are so sorry we were not able to meet all your expectations and we would like to apologize for misunderstanding about the payment and noise from outside and if you give us the chance to earn back your trust, I can assure you that we will do our best to give you the great hotel experience.
With best regards,
Katerina, Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 december 2018

Het was een mooi hotel met een goede service en ideale ligging. Ook het ontbijt was vrij uitgebreid (roerei, gekookte eieren, worstjes, yoghurt, havermout, brood, fruit, croissants, cornflakes, warme en koude dranken,...). Alles was netjes en proper. We vonden het jammer dat de matras van ons bed nogal stevig (redelijk hard zelfs) was, maar dat is een persoonlijke voorkeur natuurlijk.

Datum van verblijf: december 2018
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Laura G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KNebehajova, Front Office Manager van Ibis Praha Old Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 januari 2019
Google-vertaling

Dear Laura G,
Thank you very much for staying at the Ibis hotel Old Town and for taking your time to provide us with your nice feedback. Your kind words are truly appreciated. It is always our pleasure to have you as our guest and we are proud we meet your expectations.
Hope, we will welcome you at our property in the near future again.
With best regards,
Katerina, Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 december 2018 via mobiele applicatie

Schone kamers, wel luidruchtig. Ik sliep recht boven een laaddok dus ik werd in alle vroegte al wakker op de eerste verdieping. Ontbijt kan er mee door, maar verwacht er niet teveel van. Het voldoet gewoon genoeg om niet slecht te zijn allemaal. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Leuke bar.

Datum van verblijf: december 2018
Reistype: Reisde voor zaken
Bedank Dennis V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KNebehajova, Front Office Manager van Ibis Praha Old Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 5 december 2018
Google-vertaling

Dear Dennis V,

Thank you for the nice review of our hotel! We are glad that you enjoyed your stay, our clean rooms, friendly & helpful staff and our nice bar.
Hope to see you again very soon.

Sincerely,
Katerina, Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 29 augustus 2018

Perfecte ligging. Het toeristisch centrum is binnen handbereik. Het personeel aan de receptie is heel vriendelijk en hulpvaardig. Toen we op onze kamer aankwamen, lag er een paar witte sokken buiten op het venstertablet... vier dagen later lag dat paar sokken er nog. Als de kamermeisjes meer leuteren met hun mobieltjes dan met de orde van de kamers kan je zo iets verwachten. neen, om eerlijk te zijn de netheid van de kamer was best wel ok

Datum van verblijf: augustus 2018
Bedank PascalDB
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KNebehajova, Front Office Manager van Ibis Praha Old Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 augustus 2018
Google-vertaling

Dear PascalDB,
thank you very much for your very decent review. We are happy that you have enjoyed our perfect location and thank you for appreciating our friendly and helpful staff.
We are looking for your next visit!
With best regards,
Katerina, Front Office

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 mei 2018

Datum van verblijf: maart 2018
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ibis Hotels
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
KNebehajova, Guest Relations Supervisor van Ibis Praha Old Town, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 mei 2018
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
Meer beoordelingen bekijken