Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 144
US$ 134
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Prague(Praag)
US$ 147
US$ 133
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
NYX Prague(Praag)
US$ 100
US$ 95
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Anna Hotel(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 75
US$ 67
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 123
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 115
US$ 100
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
US$ 191
US$ 146
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Besparingsmelding! 17% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 17% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 175 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

PLUS Prague(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 28/07
US$ 60
US$ 22
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
Besparingsmelding! 58% lager dan de gemiddelde tarieven

De prijs die je hebt gevonden is 58% lager dan het gemiddelde tarief voor dit hotel van US$ 52 per nacht.

We analyseren de tarieven over een periode van 60 dagen en vergelijken jouw selectie met het gemiddelde tarief van vergelijkbare verblijven, zodat je zeker weet dat je de beste deal hebt.

NH Prague City(Praag)
US$ 120
US$ 114
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
US$ 350
US$ 339
Priceline
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (813)
Beoordelingen filteren
813 resultaten
Waardering van reizigers
439
299
48
14
13
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
439
299
48
14
13
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 813 beoordelingen
27 november 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel. Goed ontbijt. Verzorgde en zeer complete en comfortabele kamer. Fijn bed. Ligging 200 meter vanaf de Karelsbrug. Rustig deel van de stad. Goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Restaurants in de buurt.

Verbleef: november 2016, reisde met vrienden
Bedank Thijs S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kampagarden, Manažer van Kampa Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 december 2016
Google-vertaling

Dear guest,

Thank you very much for your review and for taking the time to write it.

Thank you as well for your comments about our "perfect location" and "friendliness of staff". We are so passionate about hospitality and such comments are so motivating! Thank you.

We hope to have the pleasure to see you again very soon.

Sincerely,
Petra Pastyříková
Sales manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 augustus 2016 beoordeeld

Prima verzorgde kamers, met goed ontbijt. Veel keuze en goede kwaliteit eten. Ze hadden zelfs biologische thee. Vriendelijk personeel wat goed Engels spreekt. Jammer dat de kamers geen airco hadden, want het was erg warm en ook de kamers waren aan de warme kant. Prima bedden en goede badkamer. Vanuit het hotel te voet in 1 minuut lopen stonden we op de Karelsbrug. Praag is geweldig, maar in de zomer superdruk. Veel te zien. Komen hier als het zich voordoet zeker nog eens terug. Aan te raden hotel voor Praag

  • Verbleef: juli 2016, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank karinbrugman
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kampagarden, Manažer van Kampa Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 augustus 2016
Google-vertaling

Dear guest,

allow me to thank you for all of your kind words.

I appreciate your recommendation here on TripAdvisor and also I am glad that you enjoyed our perfect location so close to everything that Prague has to offer.
I am thrilled that we provided excellent accommodation, you could enjoy a rich breakfast and friendly and obliging team.

I am looking forward for your next stay, please contact me directly, I will be so glad to offer you some nice surprise upon your arrival and make your stay even more pleasant.

Kind regards,
Petra Pastyříková
Sales manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2015 beoordeeld

Fantastisch mooi hotel, op rustig eiland in centrum Praag. Prima professionele medewerkers, vriendelijk en klantvriendelijk. Schoon hotel en prima ontbijt voor een redelijke prijs. Zeer klantvriendelijk

Kamertip: beide kanten prima uitzicht
  • Verbleef: december 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Martin K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
kampagarden, Manažer van Kampa Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 december 2015
Google-vertaling

Dear guest,

I thank you for such a nice feedback. I feel so happy when I read wonderful review after your recent stay with us. I thank you again for that!

We always try to help our guests and make their stay in the hotel more comfy and cosy.

We are always glad to see you again in our hotel. And THANK YOU for recommendation here on TripAdvisor.

Greetings from Prague,

Petra Pastyříková
Sales manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
30 november 2015 beoordeeld

Kamertip: Vast tapijt aan vernieuwing toe (plekken)
  • Verbleef: november 2015, reisde met een partner
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een individuele reiziger en niet die van TripAdvisor LLC of een van zijn partners.
kampagarden, Manažer van Kampa Garden, reageerde op deze beoordelingGereageerd 9 december 2015
Google-vertaling

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC of haar partners.
25 maart 2015 beoordeeld

Ideale ligging met de Karelsbrug op 2 minuten loopafstand, maar toch heel rustig gelegen.
Wij hadden een de luxe kamer, heel ruim, grote badkamer en mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Zeer vriendelijk personeel, schoon en een goed ontbijt elke morgen met vers fruit en losse biologische thee. Wij komen hier zeker terug!

  • Verbleef: maart 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Slaapkwaliteit
    • Service
Bedank Muckova
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken