Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.637)
Beoordelingen filteren
1.637 resultaten
Waardering van reizigers
861
571
136
40
29
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
861
571
136
40
29
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
6 - 11 van 1.637 beoordelingen
11 augustus 2017 beoordeeld

Heel mooi hotel niet ver verwijderd van een belangrijke plein Václavské nám. Een metrolijn bevindt zich vlakbij. Tevens een van de wisselkantoren met de beste tarieven is vlakbij Praha exchange. Alle bezienswaardigheden zijn op loopafstand. In principe is een wagen niet nodig. Het grote probleem is een geschikte parkeerplaats te vinden. Prijzen van rond 770 Czk per dag zijn niet uitzonderlijk. Het beschikt slechts over een aantal parkeerplaatsen. Het hotel beschikt over ruime en heel propere kamers. Er is een heel ruim ontbijtbuffet voorzien. Een massage is beschikbaar en is zeker aan te raden. Het restaurant is goed van kwaliteit maar het kan wel wat duren voor men eten gereserveerd krijgt. Vriendelijk bar dame is altijd aanwezig.

Kamertip: Met de wagen in Praag is af te raden.
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met familie
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank GEERTVIETNAM
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nella N, Manažer komunikace s hosty van Grandium Prague, reageerde op deze beoordelingGereageerd 16 augustus 2017
Google-vertaling


Dear Geertvietnam,

Thank you for your lovely comment. We are glad you enjoyed your stay and we hope to see you soon again.

Kind Regards,

Nina Ferdova,
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 maart 2017 beoordeeld

Zeer mooi en proper hotel. Het personeel was zeer vriendelijke en behulpzaam.
Het ontbijt was zeer uitgebreid, vers, verzorgt en bovenal zeer lekker.

Tevens kon je in de noodlebar lekker gaan lunchen of dineren voor een schappelijke prijs.

Het enigste nadeel was dat er naast het hotel werken waren die over heel het hotel hoorbaar waren.

De kamers waren proper en de badkamer werd elke dag grondig schoon gemaakt.

Top hotel met top service!

  • Verbleef: maart 2017, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Matifrak
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nella N, Manažer komunikace s hosty van Grandium Prague, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 april 2017
Google-vertaling

Dear Matifrak,

thank you for your nice comment about our breakfast and restaurant. I have passed it to the chefs. We are glad you enjoyed your holiday and we hope to see you soon again.

Kind regards,

Nina Ferdova, Guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 februari 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel goed gelegen en mooi hotel in centrum van praag - op 10min wandelafstand van oude marktplein; metro naar luchthaven heel dichtbij; kamer en badkamer modern ingericht; vriendelijk personeel en lekker ontbijt met veel keuze
Een minpuntje: de warmte in de kamer

Verbleef: februari 2017
Bedank GeertC105
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nella N, Manažer komunikace s hosty van Grandium Prague, reageerde op deze beoordelingGereageerd 24 februari 2017
Google-vertaling

Dear Geert,

thanks for your positive feedback; we’re glad you enjoyed your stay. We have passed on your comments to the team.

Kind regards,

Nina Ferdova, Guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 januari 2017 beoordeeld

Zeer mooi en net hotel. Elke ruimte is aangenaam ingericht en zeer proper dat men zelfs van de vloer kan eten. Personeel zeer vriendelijk en gedienstig. Kamers en badkamer zeer proper en leuk interieur. Zeker een aanrader!!!

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank AlainChantal66
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmin P, Manažer komunikace s hosty van Grandium Prague, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 februari 2017
Google-vertaling

Dear friend,
thank you very much for your kind feedback. I hope you find soon another opportunity to return to Prague and you decide to trust again in our service.
Best regards
Barbora - guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 december 2016 beoordeeld

Prima hotel, keurige kamers, goed verzorgd, schoon.
Heeft een restaurant, overigens niet gegeten.
Als je een parking boekt krijg je een plek voor de deur.
Vriendelijk personeel en niet duur. Vanuit het hotel loop je binnen 20 minuten naar het gezellige centrum.

  • Verbleef: mei 2016, reisde voor zaken
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Michiel v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yasmin P, Manažer komunikace van Grandium Prague, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 december 2016
Google-vertaling

Dear Michiel.
many thanks for your nice review. You are right, if you want to be sure to park at our hotel it is necessary to ask for its reservation, since our parking capacities are not big.
Best regards
Barbora - guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken