Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
The Emblem Hotel
Als dit hotel je aanspreekt, ben je misschien ook wel geïnteresseerd in
US$ 181*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Mosaic House(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 164*
US$ 102*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
GOLF Hotel(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 75*
US$ 73*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Barcelo Old Town Praha(Praag)
US$ 166*
US$ 141*
Trip.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Boutique Hotel Seven Days(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 170*
Official Site
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Grand Hotel Praha(Praag)
US$ 273*
US$ 221*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Hotel Liberty(Praag)
US$ 179*
US$ 161*
Orbitz.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
K+K Hotel Central(Praag)
US$ 145*
US$ 136*
Agoda.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Green Garden Hotel(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 142*
US$ 99*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 71*
Agoda.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (1.334)
Beoordelingen filteren
1.334 resultaten
Waardering van reizigers
1.034
238
49
12
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
1.034
238
49
12
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenAlle talen
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.334 beoordelingen
22 december 2015 beoordeeld

Prachtig design-boetiek Hotel op comfort voor de gast ingesteld met heerlijke faciliteiten. Een bijna thuis gevoel gaven ze ons door sfeer en service. Het restaurant is de moeite waard, hoog niveau NY steaks en geweldige cocktails en wijn keus.

De eigenaar maakte voor gasten zeldzaam lekkere (Slowaakse Kapustnica soep) als kerst gedachte met zeer te waarderen glas rood.

  • Verbleef: December, 2015, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
1  Bedank Piet v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannah A, Public Relations Manager van The Emblem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 januari 2016
Google-vertaling

Dear Piet v,

Thank you so much for taking the time to share your experience with us at The Emblem over this past holiday season! We really appreciate all your kind words about our beautiful design, amazing restaurant, and especially our service. Our goal is to make every single guest feel like they are at home here, so it really warms our hearts that you mentioned you felt like you were at home when you stayed with us. We are so excited that you enjoyed all the holiday treats that our owner made for you! Since we treat our guests like our family, it's only natural that we shared food and good times with you while you were here. We hope that you have the chance to travel back to Prague again soon, and we look forward to welcoming you at The Emblem!

Kind Regards,
Hannah Adams

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juni 2015 beoordeeld

Luxe en zeer comfortabel hotel op loopafstand van Praagse brug en het toeristische plein. Ruime kamers met superschone badkamer en een heerlijk bed.
Ontbijt is royaal. Op (gratis) bestelling krijgt men cappucino en diverse eier gerechten.
Deze gerechten worden ook nog eens prachtig gepresenteerd. Jammer dat de orange jus niet vers was.Minpuntje. Verder zeer vriendelijk personeel.
Geen goedkoop hotel maar wel zeer relaxt.

Kamertip: Elke kamer is goed. Dubbele beglazing, ondanks ligging hartje centrum muisstil.
  • Verbleef: Juni, 2015, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Vleesje
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannah A, Public Relations Manager van The Emblem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 augustus 2015
Google-vertaling

Dear Vleesje,

Thank you so much for taking the time to give us such a lovely review! We love that you enjoyed our great location, spacious rooms, clean bathrooms, generous breakfast, and very friendly staff. We hope you had the time to check out everything we have to offer here including our relaxing Spa area, spacious downstairs lounge, and very popular American steakhouse. If not, we hope that we will have the opportunity to welcome you back very soon, and we look forward to seeing you again at The Emblem!

Kind Regards,
Hannah Adams

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 februari 2015 beoordeeld

Ik verbleef in dit hotel voor enkele dagen in februari. De ontvangst was echt super met een heel persoonlijke aanpak. Het ganse hotel baadt in een eigentijds design. Ook de kamers ademen dezelfde stijl. Het ontbijt is fantastisch met een ruime keuze. De service van het hotelpersoneel was helemaal vijf sterren. Geen moeite bleek teveel voor het personeel. Verder zeer rustig en toch zeer centraal gelegen.

  • Verbleef: Februari, 2015, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Guido P
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannah A, Public Relations Manager van The Emblem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 3 maart 2015
Google-vertaling

Dear Guido P,

Thank you so much for taking the time to share your excellent experience with us at The Emblem! We really appreciate all of your great comments about our personal reception, contemporary design, stylish rooms, fantastic breakfast, and, above all, the five-star service that you received in our hotel. We always try to go above and beyond for all of our guests, so we love that you were happy with our entire team. Thank you again for all of your kind words, and we hope to welcome you back in Prague again very soon!

Kind Regards,
Hannah

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 november 2014 beoordeeld

Een fraai hotel, geen receptie maar een receptionist met een i-pad.. erg functioneel.
Kamers niet echt groot ( suite`s) maar wel goed en netjes ingericht. Goede bedden.
In het hotel zit het allerbeste Steakhouse van Praag. Een absolute aanrader. Verschrikkelijk goed gegeten en dat in een hotel restaurant. . Goed ontbijt. Service perfect. Zelfs om 12 uur s`nachts kon nog een snack in de keuken besteld worden.
Ligging is perfect in het centrum van Praag.
Eigen zeer luxe taxi service.

Kamertip: Suite`s zijn net iets ruimer en comfortabeler.
  • Verbleef: September, 2014, reisde voor zaken
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Geert H
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannah A, Public Relations Manager van The Emblem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 januari 2015
Google-vertaling

Dear Geert H,

Thank you so much for all of your kind words about our hotel and our steakhouse, George Prime Steak. We completely agree that the steaks there are just out of this world, and I am happy to hear that you had such a great feeling and experience with the food and service there. Again, we really appreciate you sharing all of your compliments with us, and I definitely look forward to welcoming you back here at The Emblem.

Kind Regards,

Helena Valtrová
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 oktober 2014 beoordeeld

We hebbebn 3 nachten verbracht in dit super hotel, welke zeer centraal gelegen is (de bekende zaken liggen op een loopafstand van max een half uur). Het ligt 2 min. lopen van het grote plein met oa. de cheometrische klok, maar ook van de Karels brug.
Goede kamers met heerlijke bedden. Het buffetontbijt is zeer uitgebreid en vers: diverse soorten kaas, worst, brood (wit en bruin), vers bereide eieren (3 soorten), koffie, thee en sappen.
Het personeel is erg vriendelijk en zeer behulpzaam. We werden diverse malen gewezen op het feit dat in ons weekend de wintertijd (klok moest een uur terug) in zou gaan.
In de nabijheid diverse restaurants.

Echt een AANRADER!

  • Verbleef: Oktober, 2014, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Nicole B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Hannah A, Public Relations Manager van The Emblem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 november 2014
Google-vertaling

Dear Nicole B,

Thank you so much for such a kind, detailed, and positive review! We really appreciate you taking the time to share your experience, and we are so glad that you had such an incredible stay with us at The Emblem. We are lucky that we are located so close to all of Prague's hottest attractions, and we really want to thank you for your kind words about our amazing breakfast! We have tried to listen to everyone's previous comments and have worked on improving it even more, so we appreciate that you enjoyed it! We also want to thank you for your amazing words about our friendly and helpful staff. We are glad that they were such a positive part of your experience!

We are so honoured that you gave us such a glowing recommendation, and we hope that you yourself have the opportunity to come back and visit us again!

Kind Regards,
Hannah

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken