Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vandaag geopend: 10:00 - 18:00
  
Google
Manieren om De Petřín Heuvel te ontdekken
vanaf US$ 22,49
Meer info
vanaf US$ 17,99
Meer info
vanaf US$ 21,36
Meer info
vanaf US$ 87,70
Meer info
Beoordelingen (8.587)
Beoordelingen filteren
8.587 resultaten
Waardering van reizigers
4.223
3.061
1.004
205
94
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
4.223
3.061
1.004
205
94
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
7 - 12 van 8.587 beoordelingen
Beoordeeld op 24 augustus 2019 via mobiele applicatie

Op zich wel leuk om heen te lopen, maar verwacht geen spektakel. De toren vergelijken ze met de Eifeltoren. Geen idee waarom, want het lijkt er totaal niet op. Er zijn wat tuinen waar je rond kunt scharrelen en als je geen zin hebt om weer helemaal naar beneden te lopen kun je voor € 1,00 met het treintje naar beneden.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank kirstenv2013
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 20 augustus 2019 via mobiele applicatie

Ik heb de fout gemaakt om deze prachtige heuvel met mooi uitzicht over Praag, te voet naar boven te gaan terwijl er een leuk treintje rijd. Ik beklaag het me nog!

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Gino V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 augustus 2019 via mobiele applicatie

Met de tram omhoog is leuk ondanks de lange wachtrij. Eenmaal boven kun je ook makkelijk aan de wandel naar de praagse burcht, een mooie en rustige route.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank dekkersannemiek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2019 via mobiele applicatie

We besloten om Petrin Hill te beklimmen in plaats van het treintje te nemen. Het is een stevige steile wandeling, maar we hebben ervan genoten. Het uitzicht van op de mini Eiffeltoren was mooi, zelfs bij regenachtig weer kon je de stad nog heel goed zien.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank Annelies M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 2 augustus 2019 via mobiele applicatie

Hoog boven stad verheven , 327 hoog staat deze op de Eiffeltoren gelijkende stalen 60 meter hoge uitkijk toren . Bereikbaar met de kabelspoorweg , ook al een ervaring. Doordat hij op de Petrin heuvel ligt is hij bijna net zo hoog als de Franse tegenhanger.

Datum van activiteit: augustus 2019
Bedank TheoB323
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken