Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (943)
Beoordelingen filteren
943 resultaten
Waardering van reizigers
645
239
45
10
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
645
239
45
10
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 943 beoordelingen
13 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Een leuke en karakteristiek hotel met veel ouderwetse invloeden.
Dit komt de beleving erg ten goede.
De ligging is echt geweldig.
je kunt de meeste bezienswaardigheden op loopafstand trotseren.
Ook de prijs is super goedkoop. Maar dat in Tsjechie wel vaker het geval.

ALS je maar vooraf een prijs afspreekt.
Zoals bij de Taxi,of als je een drankje gaat drinken in het(disco), nachtleven. Even vooraf informeren.
Dan kom je niet voor onaangename situaties te staan.Veders in Praag veelzijdig,en groot genoeg voor maximaal 2 dagen vertier.

Verbleef: augustus 2015, reisde met familie
Bedank joost W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Reception C, reception van Boutique Hotel Constans, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 juli 2016
Google-vertaling

Dear Joost

Thank you very much for your visit! We really like to hear that you´ve been satisfied with your stay in Hotel Constans.

Eliška, reception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 juli 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel voldeed geheel aan onze verwachtingen. Prima ruime kamer met goed bed. Uitgebreid ontbijtbuffet met dito service. Hotel is op loopafstand van metro. Tevens vele bezienswaardigheden vlot te bereiken. Kortom een zeer prettige accommodatie om Praag beter te leren kennen.

Verbleef: november 2015, reisde met een partner
Bedank johnverp1964
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Reception C, reception van Boutique Hotel Constans, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 juli 2016
Google-vertaling

Dear johnverp1964,
thank you for those kind words and for your visit in our hotel, we will gladly welcome you by us next time.
Best Regards
Jan, reception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 oktober 2015 beoordeeld

Hoewel je het aan de buitenkant niet direct zou zeggen, het zit in een smalle straat, is het een prima hotel met zeer ruime en mooie kamers. Een deel van de kamers kijkt uit op een binnenplaats maar aangezien je daar voornamelijk bent om geriefelijk te slapen was dat voor ons geen bezwaar. Het ontbijtbuffet is erg uitgebreid en een medewerker komt langs om te vragen wat je wensen zijn vanaf het menu wat bij je bordje ligt. Je hebt de keus uit ei op diverse manieren klaar gemaakt, kleine pannenkoekjes of een warme wafel. Het hotel heeft gratis Wifi en een taxiservice (€ 25,=) van en naar het vliegveld.
Het hotel ligt oploopafstand (ca. 10 minuten) van het openbaar vervoer en ca. 15 minuten lopen tot de beroemde Karelsbrug. Iets verder ligt boven het hotel de Burcht.

Kamertip: Vraag van te voren of de kamer ook uitzicht heeft. Op zolder zijn kamers alleen met dakraam, maar wel erg luxe.
  • Verbleef: oktober 2015, reisde met een partner
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank HaKo2311
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Reception C, reception van Boutique Hotel Constans, reageerde op deze beoordelingGereageerd 19 oktober 2015
Google-vertaling

Dear Guests,

thank you very much for your stay at our hotel and sharing your feedback with us and other travellers.
We were very pleased to read that you appreciated the location of our hotel (all sights are in walking distance), spacious and comfortable rooms and especially breakfast.
We hope to see you here in the future again,

Veronika Reception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel Constans is een prima hotel buiten de directe drukte van de meest toeristische straten van Praag. Het ligt op enkele minuten loopafstand van de Karelsbrug. Mijn partner en kwamen met de auto naar Praag. We hebben een parkeerplek onder het hotel gereserveerd voor vertrek a 28 euro per nacht, best duur maar erg veilig en gemakkelijk. Het hotel zelf ademt een gezellige sfeer en ambiance uit. Het personeel is hartelijk en behulpzaam. We kregen een kosteloos een kamerupgrade. We zaten in kamer 43, mooi op de hoogste verdieping. De kamer was lekker ruim en fris. Er was een grote LG led-tv aanwezig en een complete zithoek. Ook staat er een Senseo die dagelijks met koffiepads wordt voorzien, erg fijn. Het ontbijt is uitgebreid en lekker. Je kunt kosteloos extra gerechten bestellen zoals uitsmijters, pannenkoeken etc, zo gek als je wilt:) Dikke aanrader!

Verbleef: augustus 2015
Bedank Michel R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Reception C, reception van Boutique Hotel Constans, reageerde op deze beoordelingGereageerd 4 september 2015
Google-vertaling

Dear hotel guest,


Many thanks for sharing your feedback with us following your recent stay here in Hotel Constans.
It is a pleasure to read that you enjoyed your stay with us and that we contributed to a very positive experience.

We wish we will have the opportunity to welcome you back soon.

Best regards,

Veronika
reception

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 augustus 2015 beoordeeld

Uitstekende ligging net buiten stadscentrum, maar toch alle bezienswaardigheden binnen loopafstand.
Zeer ruime kamer.
Vriendelijk personeel.
Zeer goed uitgebreid ontbijt.
Goede prijs kwaliteit.
Een aanrader.

  • Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
Bedank 702ivanv
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marketa K, Reception, Jan Piechaczek van Boutique Hotel Constans, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 augustus 2015
Google-vertaling

Dear 702ivanv roeselare,

Thank you so much for the nice and positive reviews.
We are especially happy that you were very pleased with our
hotel staff and the professional service in our hotel.
Hope to see you soon next time in Prague and again in Butique Hotel Constans.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken