Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.803)
Beoordelingen filteren
1.803 resultaten
Waardering van reizigers
566
851
289
57
40
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
566
851
289
57
40
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 1.803 beoordelingen
Beoordeeld op 8 december 2017

Goed hotel als jij midden in de stad wil logeren en het zit vlak naast het shopping center van Andel. Metro is op loopafstand en vlak voor de deur rijden er trams om naar het centrum te gaan. de meeste bezienswaardigheden zijn op loop afstand.

  • Verbleef: december 2017, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank ricardobR5387XT
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kristina L, Manager van Ibis Praha Mala Strana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 15 januari 2018
Google-vertaling

Dear guest,
thank you very much for your great feedback, we are delighted you have enjoyed your stay with us and we are looking forward to welcome you back soon.
Have a great day,
Kristina Ležáková
Deputy Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 23 juni 2017

Hotel op centrale plek, je bent zo in het centrum (en eigenlijk overal). Erg schoon en fijne bedden! Aanrader voor een citytrip!! Ontbijt een beetje duur voor wat je kreeg, 11€ pp. In de buurt zitten evt. goede broodjeszaken om lekker te ontbijten.

  • Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank Anne-Marieke v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IBISMALASTRANA, Manager van Ibis Praha Mala Strana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 juni 2017
Google-vertaling

Dear Anne-Marieke,
Thank you very much for taking the time to share with us your impressions on your recent stay in our hotel Ibis Praha Mala Strana.

Best Regards,

Nikola Uchytilova

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 oktober 2016

Het Ibis Hotel Praha Mala Strana is gelegen iets buiten het centrum, maar binnen een kwartier ben je in de oude stad. Hotel is gelegen naast een grote moderne shopping Mall en ook zijn er in de omgeving prima en zeer betaalbare restaurants. Hotel is keurig onderhouden met de bekende Ibis kamers met airco en er is ook een echte badkamer met douche aanwezig. Ontbijt ook zeer verzorgd.

  • Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Bedank Ben Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IBISMALASTRANA, Manager van Ibis Praha Mala Strana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 oktober 2016
Google-vertaling

Wir danken Ihnen vielmals für Ihre Anmerkungen zu Ihrem Aufenthalt im Ibis Praha Mala Strana.
Wir hoffen, Sie schon bald wieder bei uns begrüßen zu dürfen.

Mit herzlichen Grüßen,
Nikola Uchytilova

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 25 september 2016 via mobiele applicatie

Een hotel die biedt wat je van een hotel mag verwachten. No nonsens in de breedste zin van het woord.
De situering van de kamer kan aan een drukke weg zijn. Verder prima voor leuke uitstapjes in deze bijzondere stad.

Verbleef: september 2016, reisde voor zaken
Bedank 351marcog
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IBISMALASTRANA, Manager van Ibis Praha Mala Strana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2016
Google-vertaling

Dear Marco,

Thank you very much for taking the time to post your comments.We hope to welcome you back very soon at Ibis Praha Mala Strana.

Best Regards,

Nikola Uchytilova

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 september 2016

Zoals wij van Ibis gewend zijn was ook dit hotel netjes en schoon. Goede bedden en goed te regelen airco. Het ontbijt was best uitgebreid met onder andere vers afgebakte broodjes, vers fruit, gekookte en scrambeled egg's. Parkeren kon onder het hotel voor €20 per 24h. Het enige minpuntje was dat wij hadden geboekt voor late uitcheck, 17h voor €23 euro extra, en dat om 15h 's middags onze pasjes het niet meer deden. Bij de balie kregen wij het verwijt dat dit onze laatste dag was, maw we hadden te laat uitgecheckt. Toen ik zei dat we hadden geboekt voor de late uitcheck zei het meisje achter de balie dat ze het niet wist. Bleek wel in de computer te staan. Toen we zeiden dat onze hond nog op de kamer lag zei ze dat ze dat wist. Er werd wat in het Tsjechisch tegen een collega gezegd en zonder een verontschuldiging werden onze pasjes weer geactiveerd. De klantvriendelijkheid kan dus beter!

Verbleef: september 2016, reisde met een partner
1  Bedank Mike E
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
IBISMALASTRANA, Manager van Ibis Praha Mala Strana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 8 september 2016
Google-vertaling

Dear Mike,
Thank you for your feed back and remarks regarding your recent stay with us at Ibis Praha Mala Strana.
Best Regards,

Nikola Uchytilova

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken