Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.084)
Beoordelingen filteren
1.084 resultaten
Waardering van reizigers
605
410
55
10
4
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
605
410
55
10
4
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.084 beoordelingen
6 oktober 2017 beoordeeld

Het hotel is prima en de mensen vriendelijk en hulpvaardig. Er zijn meerdere tramlijnen vlakbij om bv. naar het oude centrum te gaan. Dit is ook te lopen, maar dan loop je toch wel 20 minuten. In de directe omgeving zijn ook prima restaurants.

  • Verbleef: september 2017, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Annelies K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi hotel en redelijk in het centrum van Praag. Op enkele minuten lopen van een metrostation. Lopen naar het centrum is ook mogelijk. Ongeveer 15/20 minuten. Prima hotel om de stad te verkennen. Leuke details in het interieur.
Ontbijt is goed en voldoende keuze. Ruime kamer en netjes.
Personeel is vriendelijk en heeft voldoende informatie bij vragen.

Verbleef: juni 2017, reisde met vrienden
Bedank MMRB2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij waren met z'n 2-en en hebben een heerlijk verblijf gehad voor 3 nachten. Makkelijk alles te bereiken voor een city trip Praag. Vriendelijke mensen en een goed ontbijt. Kamers elke dag schoongemaakt.

Verbleef: juni 2017, reisde met een partner
Bedank EricvanAalst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 mei 2017 beoordeeld

Het is een mooi hotel, maar niet geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn of niet kunnen trap lopen. Na binnenkomst moet je een trap af, als je eenmaal beneden bent, is er wel een lift naar de kamers. De kamers zijn schoon en netjes, de bedden en kussens liggen goed. Als je niet tevreden bent over de kussens, kun je andere krijgen.
De afstand naar de binnenstad is lopend goed te doen, een nadeel is dat voor tussentijds terugkeren naar je hotel, de afstand lopend net iets te groot is. Je kunt wel gebruik maken van OV. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Kamertip: Het hotel is niet goed toegankelijk voor minder validen. Hotel ligt in een rustige buurt, geen last van lawaai.
  • Verbleef: april 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank francine493
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2017 beoordeeld

Mooi hotel. Hier vanuit is de stad makkelijk te verkennen te voet of met het openbaar vervoer (drie euro voor 24 uur). Bij de receptie helpen ze je graag met het één en ander. Ontbijt is goed geregeld. Bij veel hotels mag je de restjes opeten als je laat komt ontbijten. Hier werd het buffet een paar minuten voor 10:00 nog bijgevuld.

  • Verbleef: januari 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Roland V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken