Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.109)
Beoordelingen filteren
1.109 resultaten
Waardering van reizigers
617
420
56
11
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
617
420
56
11
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 1.109 beoordelingen
Beoordeeld op 6 oktober 2017

Het hotel is prima en de mensen vriendelijk en hulpvaardig. Er zijn meerdere tramlijnen vlakbij om bv. naar het oude centrum te gaan. Dit is ook te lopen, maar dan loop je toch wel 20 minuten. In de directe omgeving zijn ook prima restaurants.

Datum van verblijf: september 2017
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
2  Bedank Annelies K
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 1 augustus 2017 via mobiele applicatie

Mooi hotel en redelijk in het centrum van Praag. Op enkele minuten lopen van een metrostation. Lopen naar het centrum is ook mogelijk. Ongeveer 15/20 minuten. Prima hotel om de stad te verkennen. Leuke details in het interieur.
Ontbijt is goed en voldoende keuze. Ruime kamer en netjes.
Personeel is vriendelijk en heeft voldoende informatie bij vragen.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank MMRB2017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 juni 2017 via mobiele applicatie

Wij waren met z'n 2-en en hebben een heerlijk verblijf gehad voor 3 nachten. Makkelijk alles te bereiken voor een city trip Praag. Vriendelijke mensen en een goed ontbijt. Kamers elke dag schoongemaakt.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank EricvanAalst
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 17 mei 2017

Het is een mooi hotel, maar niet geschikt voor mensen die niet zo goed ter been zijn of niet kunnen trap lopen. Na binnenkomst moet je een trap af, als je eenmaal beneden bent, is er wel een lift naar de kamers. De kamers zijn schoon en netjes, de bedden en kussens liggen goed. Als je niet tevreden bent over de kussens, kun je andere krijgen.
De afstand naar de binnenstad is lopend goed te doen, een nadeel is dat voor tussentijds terugkeren naar je hotel, de afstand lopend net iets te groot is. Je kunt wel gebruik maken van OV. Het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam.

Kamertip: Het hotel is niet goed toegankelijk voor minder validen. Hotel ligt in een rustige buurt, geen last van lawaai.
Datum van verblijf: april 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank francine493
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 januari 2017

Mooi hotel. Hier vanuit is de stad makkelijk te verkennen te voet of met het openbaar vervoer (drie euro voor 24 uur). Bij de receptie helpen ze je graag met het één en ander. Ontbijt is goed geregeld. Bij veel hotels mag je de restjes opeten als je laat komt ontbijten. Hier werd het buffet een paar minuten voor 10:00 nog bijgevuld.

Datum van verblijf: januari 2017
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Roland V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken