Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
US$ 169
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Gratis annuleren tot 28/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 134
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Hilton Prague(Praag)
US$ 133
Hotels.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Zwembad
  • Restaurant
NYX Prague(Praag)
US$ 95
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
NH Prague City(Praag)
US$ 120
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 102
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Anna Hotel(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
US$ 75
US$ 67
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 102
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
PLUS Prague(Praag)(Heel veel waar voor je geld!)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 60
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Zwembad
US$ 350
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Beoordelingen (661)
Beoordelingen filteren
661 resultaten
Waardering van reizigers
349
230
64
15
3
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
349
230
64
15
3
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
5 - 10 van 661 beoordelingen
3 mei 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele vriendelijke en behulpzame staff. Er zijn mooie, grote kamers en fijne bedden. Een goed en uitgebreid ontbijt wat steeds ongevuld werd. De ligging van het hotel is centraal maar ook een rustige, prettige buurt.

Verbleef: april 2016, reisde met familie
Bedank Bram S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
firstrepublic, Vlastník van 1.Republic, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 mei 2016

Geachte Bram S.
We zijn blij, dat u graag uw verblijf in een hotel en dat u tevreden met de diensten van onze medewerkers.
Dank u nog een en we hopen u tijdens uw volgende bezoek in Praag.
Alexandra Ticha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 december 2014 beoordeeld

Goed hotel, zeer goed gelegen en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Voor wie met de auto reist : zeer vlotte ondergrondse parkeergelegenheid, in centrum Praag.
Locatie is prima : op wandelafstand van metro en tram, en ook voor bezoek centrum te voet.
Vriendelijke personeel. Goede, rustige logeerkamer met alles erop en eraan.
En last but not least : prima ontbijt, met ruime keuze en goede kwaliteit, en speciale seizoengebonden keuze (bijv. voor ons Kerst).

  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Victor F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
firstrepublic, Manažer van 1.Republic, reageerde op deze beoordelingGereageerd 31 december 2014

Beste Victor F.
Heel erg bedankt voor de prachtige recensies die u op Tripadvisor.com hebt geschreven.
We zijn blij dat je een verblijf in 1. Republic tevreden en kijken uit naar uw volgende bezoek.
Gelukkig Nieuwjaar
Alexandra Ticha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Hotel ligt redelijk in de buurt van het oude centrum (20min lopen), in een rustig straatje, dus geen herrie van het verkeer 's avonds of 's nachts. Familiekamer is ruim opgezet, ruime badkamer, daarentegen weer een kleine wastafel. Enigszins gehorig. Eigen parkeergarage (€20 p/d). Prima ontbijt. Kleine kruideniers op de hoek van de straat.

Verbleef: augustus 2014
Bedank Prins69
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
firstrepublic, Manažer van 1.Republic, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2014

Geachte Ja Bert P
Hartelijk dank voor uw beoordeling - uw mening wordt zeer gewaardeerd.
We zullen blij zijn als we weer op bezoek in de toekomst.
Alexandra Ticha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 juni 2014 beoordeeld

goed hotel, vriendelijk personeel, goed verzorgde kamer, hele fijne parkeergelegenheid. zo laat je met een goed gevoel je auto achter in Praag!
Locatie was ook goed. Op loopafstand van de leuke bezienswaardigheden in Praag.

  • Verbleef: juni 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Moniek Z
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
firstrepublic, Manager van 1.Republic, reageerde op deze beoordelingGereageerd 1 juli 2014

Lieve Moniek Z.
Dank u voor uw reviews op Tripadvisor.com. We zijn blij dat je onze gasten en ik ben blij je weer te verwelkomen in de toekomst.
Alexandra Ticha

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 december 2013 beoordeeld

Al een aantal keer hier geweest, en door de gunstige prijs/kwaliteit verhouding gecombineerd met het makkelijke parkeren en de perfecte ligging zal ik hier in de toekomst nog vaker komen!
Beetje afstandelijk personeel, maar uiteindelijk toch vriendelijk.

  • Verbleef: december 2013, reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank Luuk v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken