Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Te goed voor woorden”
Beoordeling van Da Tarquinio

Da Tarquinio
Geclassificeerd als nr. 39 van 6.169 Restaurants in Praag
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 10
Wijk: Nové Město (Nieuwe Stad)
Gegevens restaurant
Wijk: Nové Město (Nieuwe Stad)
4 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hele goede tent. Een beetje verborgen maar fantastisch eten. Uitmuntende service en heerlijk eten. Aanrader voor ieder

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Z5345ERjimt
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (782)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 782 beoordelingen

21 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier gegeten naar aanleiding van de goede beoordelingen op tripadvisor en niks is gelogen! Betaalbaar en super lekker! Wij hadden de 4 kazen pizza en dat is zeker een aanrader!

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Petra S
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten! Keuze, zoals het hoort, beperkt maar zeer goede kwaliteit. Het dessert enorm uitgebreid. Wat het met name een goed bezoek maakte was het enthousiasme van de eigenaar en bediening. Je voelt je even in Italië.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Anneke T
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op de juiste locatie gezocht maar geen Da Tarquino te vinden .. Misschien zat de gps ernaast dus graag uw update.

Datum van bezoek: mei 2018
3  Bedank Bobsreview9999999
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Super lekker gegeten in deze echte Italiaanse restaurant.
Zeer vriendelijk ontvangen en uitgebreid uitleg gekregen ivm menukaart, vol passie en Italiaanse charme ...
Zeker een aanrader.

Datum van bezoek: mei 2018
Bedank Neparic
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Da Tarquinio bekeken, bekeken ook

 

In Da Tarquinio geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding