Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verborgen plekje”
Beoordeling van ROESEL - craft beer & cake

ROESEL - craft beer & cake
Geclassificeerd als nr. 81 van 6.192 Restaurants in Praag
Prijsklasse: US$ 1 - US$ 4
Wijk: Praag 1 (stadscentrum)
Gegevens restaurant
Wijk: Praag 1 (stadscentrum)
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Net over de Karelsbrug even ontsnappen aan de warmte of drukte? Café bar restaurant Roesel is een prima plek! Homemade lemonade, cake , bijzondere Pivo’s( ook van de tap) , eten, kortom lekker kleinschalig en alles van lokale leveranciers.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank Anniekabannie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (353)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 354 beoordelingen

17 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit tentje ligt na de karelsbrug in een zijsteegje, zeer centraal maar toch even ontsnappen aan de drukte. We hebben hier een dag soep gegeten met wat brood en uiteraard bier en huisgemaakte limonade, een echte aanrader! Lekker en goedkoop.

Datum van bezoek: januari 2018
1  Bedank Hilde B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 januari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Roesel ligt een beetje verborgen van de straat die je inloopt wanneer je van de Karelsbrug af komt. Zonde, want het is er prima! Het is er gezellig, klein beetje hipster en je mobiele netwerk doet het niet. Wel is er gratis WiFi zodat je dingen op kunt zoeken. De prijzen liggen laag en het gebak is vers. Aanrader!

Datum van bezoek: januari 2018
1  Bedank Xlisan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
15 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Klein verscholen zaakje, met een warm ontvangt en heerlijk bier van de tap. Lekkere taart en ook verse ingrediënten voor een heerlijk hartig hapje.

Datum van bezoek: december 2017
Bedank ninadZ4885MW
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een beetje achter de drukke straat gelegen restaurantje. Meubilair is oud en zit niet lekker. Koffie is heerlijk.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank HansK673
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die ROESEL - craft beer & cake bekeken, bekeken ook

 

In ROESEL - craft beer & cake geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding