Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (378)
Beoordelingen filteren
378 resultaten
Waardering van reizigers
232
94
32
15
5
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
232
94
32
15
5
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 378 beoordelingen
7 maart 2018 beoordeeld

Redelijk kleinschalig hotel, ca. 60 kamers, dicht bij het centrum. Manager bij het ontbijt mag de gast iets vriendelijker benaderen. Liften werken met een pasje van de kamer. Dit had vooraf even verteld mogen worden. Op de site van het hotel staat dat er een shuttle bus aanwezig is. Deze is er niet. Wel kun je vanuit het hotel met een vast chauffeur tegen betaling naar het vliegveld gebracht worden.

  • Verbleef: maart 2018, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank ivoboon
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OccidentalPraha, Manager van Occidental Praha Wilson, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 maart 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Ivoboon,
Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and constructive critics
Kind regards,
Tereza Sedlakova
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 januari 2018 beoordeeld

Ik zou niets kunnen bedenken om te verbeteren
Vriendelijk, service gericht en empathisch personeel
Het Hotel ziet er fantastisch op een top lokatie
Jan van de receptie, die er net 2 dagen werkte, deed enorm zijn best om het mij naar mijn zin te maken.

  • Verbleef: januari 2018, reisde alleen
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank matheuswfranciscuse
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OccidentalPraha, Manager van Occidental Praha Wilson, reageerde op deze beoordelingGereageerd 28 januari 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Matheus,
Thank you very much for leaving these wonderful comments on Tripadvisor, we are delighted that you enjoyed your stay among us.
Kind regards,
Tereza Sedlakova
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 januari 2018 beoordeeld

Mooi hotel, prachtig afgewerkte luxueuze kamers, zeer goed bed, perfecte service, mini-bar en bar wel aan de dure kant.Ontbijt was zonder meer fantastisch, alle mogelijke warme en koude ontbijtproducten, fruit, groenten. Zeer goede ligging. Aanrader!

  • Verbleef: december 2017, reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Paul-Auby
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
OccidentalPraha, Manager van Occidental Praha Wilson, reageerde op deze beoordelingGereageerd 11 januari 2018
Google-vertaling

Dear Mr. Paul - Auby,

Thank you very much for leaving these wonderful comments on Tripadvisor, we are delighted that you enjoyed your stay among us.

We hope to welcome you back in our hotel.

The best regards from Wilson,

Tereza Sedlakova
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 december 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima mooi hotel in praag! Locatie is net buiten het centrum wel aan de hoofdstraat van Praag. Loop +- 15 min tot klokplein.
Schone badkamer en bedden. Mensen spreken goed Engels.
Enige wat ik toch wel minpunten vind voor een 5 sterren hotel is dat er niet standaard een bad aanwezig is per kamer.

Verbleef: december 2017, reisde met familie
Bedank Dennis V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Achacia, Manager van Occidental Praha Wilson, reageerde op deze beoordelingGereageerd 29 december 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Dennis,
Thank you for sharing your feedback on your recent holiday experience among us, our main goal being to ensure we keep on delivering unforgettable holiday experiences to our guests, your comments are crucial in this process therefore we highly value your time and constructive critics
The best regards from Wilson,
Tereza Sedlakova
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 december 2017 beoordeeld

top hotel , super locatie, relatief klein maar heel goed. zeer vriendelijk personeel en gastvrij,ontbijt geweldig en goeie koffie , superschone kamer! kortom dit is het hotel waar je zijn moet als je in Praag een hotel zoekt

  • Verbleef: december 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met Barcelo Hotels & Resorts
Bedank sijbrended
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Achacia, Manager van Occidental Praha Wilson, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 december 2017
Google-vertaling

Dear Mr. Sijbren,
We greatly appreciate the time you spent to share your recent holiday experience at our Occidental Praha Wilson hotel and we thank you for your kind recommendation to Tripadvisor’s readers .
We hope to welcome you again in our hotel.
The best regards from Wilson,
Tereza Sedlakova
Assistant General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken