Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (1.051)
Beoordelingen filteren
1.051 resultaten
Waardering van reizigers
409
370
156
66
50
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
409
370
156
66
50
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 1.051 beoordelingen
Beoordeeld op 30 april 2018 via mobiele applicatie

De locatie is mooi gelegen maar er is geen zeezicht. Het personeel is vriendelijk maar kan efficienter worden aangestuurd. Het restaurant vonden wij niet byzonder en chaotisch. Ik zou naar naastgelegen Daluyon gaan waar wij vaak gingen eten.

Datum van verblijf: april 2018
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank VosAmsterdam
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Joey_Osmena, Corporate Marketing Manager van Sheridan Beach Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 mei 2018
Google-vertaling

Dear Valued Guests,

Thank you for sharing with us your experience at Sheridan Beach Resort & Spa. We value your opinion and use this feedback to find ways to improve our services. Please note that Sheridan Beach Resort & Spa is a beachfront property with a majestic view of the West Philippine Sea.

Sincerely,

Joey Osmena
Corporate Marketing Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2018 via mobiele applicatie

Wij boekten voor 1 nacht dit resort. Helaas werden wij in een kamer aan de rechterkant (240) geplaatst waardoor wij uitzicht hadden op een dorre puinzooi van het kavel ernaast. En dat terwijl ze die nacht maar 30% bezetting hadden volgens iemand van het personeel. Ik verwacht dan juist toch aan de goede kant te zitten...

Verder was het wel heel netjes en schoon. Zwembad zijn wel best wat tegeltjes uit en het water was troebel, dit zou beter kunnen.

De klantenservice en personeel was erg beleefd en vriendelijk, alles werd goed geregeld. Al met al tevreden.

Datum van verblijf: maart 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank petrawr
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
MichaelVillegas, General Manager van Sheridan Beach Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 maart 2018
Google-vertaling

Dear Valued Guest,

Thank you for sharing your experience at Sheridan Beach Resort & Spa. We truly value your business and we’ll make sure to look into all the concerns you pointed out in your review. We hope to have you back at Sheridan Beach Resort & Spa.



Sincerely,

Michael Villegas
General Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 december 2017 via mobiele applicatie

Heerlijk hotel, mooie locatie, echt om lekker bij te tanken. Ik was daar een dag ziek en er stond een verpleegkundige voor me klaar, ze waren zeer behulpzaam. Kamers zijn ruim, alleen was ons bed niet prettig, zakte wat door en was een beetje klein. Personeel is echt te gek, erg lief allemaal! Echt een aanrader!!

Datum van verblijf: december 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Lucille B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 november 2016 via mobiele applicatie

Er is in Sabang vrij weinig te doen. Een lekker resort als het Sheridan is dan erg welkom. Fantastisch personeel, heerlijke ruime en schone kamers en een prachtig zwembad. Het onbijt was ook heel lekker!

Wat minder; het eten en de spa zijn nogal overprized. Je betaalt hier gewoon westerse prijzen.

Ons advies;
1. Naar Joy's Massage voor mani, pedi, facials en massages. Echt heerlijk! Zit als je naar het strand loopt, links gaat het bruggetje oversteekt direct links.

2. Naar Anzky's Juice voor een heerlijke avocado shake. De lekkerste die we in de Filippijnen hebben gedronken! Voorbij de haven in het kleine straatje aan de rechterkant tegenover de burger en crepe bar.

3. Tot slot het verborgen pareltje voor eten; Tangay Tarabidan. Probeer vooral de Beef Rendang en maak een praatje met de chef en eigenaar; Adonis. Als je uit het hotel loopt naar het strand rechtsaf en 200m doorlopen. Je vindt het aan de rechterkant. Heerlijk eten, lief personeel en veeeel goedkoper en authentieker dan het hotel.

4. Tripjes als de zipline en de underground river zijn zeker de moeite waard!

Datum van verblijf: november 2016
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank Lisanne v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Epi_nakila, Corporate Online and Social Media Marketing van Sheridan Beach Resort and Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 november 2016
Google-vertaling

Dear Lisanne,

Thank you so much for sharing with us your experience of your stay at Sheridan Beach Resort and Spa.

We apologize if we did not meet your standards on the food prices. The pricey foods being served also comes with great quantity and outstanding quality. Making it as one of the reasons why the foods are a bit pricey.

We hope this hasn't put you a return stay with us again, and we look forward to your future stay with us on your forthcoming sojourns!



All the best,

Epefanio Nakila Jr.
Corporate Online Marketing

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 10 oktober 2015 via mobiele applicatie

Mooi luxe hotel. Zijn er voor onze huwelijksreis geweest. Sabang is een rustig dorpje leuk om te verkennen. Wij raden een wandeling door het dorp en de mangrovebossen aan. Vooral de mangrovebossen waren zeer mooi veel slangen

Datum van verblijf: september 2015
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Karst J
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken